TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1147148150152153362

Komentáře

• Dreamer napsal(a):

... Hlavní hrdinka je klasicky na facku, zbytek obsazení tvoří modelové a modelky, občas se najdou výjimky v podobě herců a křoví, které slouží jako krmení pro upíry :D

Maminka mě týrá tím, že kdykoli jí přiběhnu říct/ukázat něco strašlivě zajímavého, zjistím, že je všední den odpoledne a ona na TO zrovna kouká. Viděla jsem pár kousků několika dílů a argentinská/kolumbijská/... telenovela hadr. :-#
    Mám tak v poslední době o dvě položky bohatší svůj imaginární seznam děsivých situací:
    1.) Vypadne internet ve chvíli, kdy na něm NĚCO POTŘEBUJI a já se musím přemístit do obýváku a štelovat ho při právě běžících UD. :wall:
    2.) Maminka se chystá odjet k babičce/se nachází u babičky, zrovna si vzpomene, že tam UD nebude moct sledovat a musí si postěžovat zrovna MNĚ! :spike:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Ty jí je snad nenahráváš, to teda nejsi hodná dcerunka :D
  • Mě vždycky fascinovalo, že v každém druhém díle se tam koná nějaká tématická slavnost nebo ples, aby na sebe mohly slečny natáhnout seksí šatičky nebo róby, ze kterých si divačky poslintají ovladač, pustit nějaké ty momentální rádiové hity, během kterých okolo sebe budou hlavní hrdinka a badass upír kroužit, atmosféra bude jiskřit, divačky si odplivnou na adresu upíra "slušňáka" a nějaké to křoví skončí s rozervanou tepnou :D
    @Dreamer To se u nás na střední dělalo běžně =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    M1on napsal(a):

@Branislav_Gepeto počkat kam okolo?

Okolo obývačky, kde to sledovali rodičia a sestra :)
    Everett_Young napsal(a):

Omlouvám se že tu přerušuji vášnivou diskuzi o TB ale co je u všech satanů Teen Wolf? Už podle jména to zní neuvěřitelně sr*čkoidně. A proti tomu ještě nějaké Upíří Deníky? Hádám že je to všechno jen další "romantická fantasy" na způsob Twilight.

O Teen Wolf som tiež počul, dokonca som videl jednu ukážku. Prestalo ma to baviť, keď po štýle Tvajlajtu potvrdili základnú dogmu, že vlkolak sa proste nesmie premeniť, kým zo seba akčne nestrhne šaty. Ale bola tam akási baba, ktorá vyzerala zaujímavo a mala zaujímavé vybavenie, ktorým tých vlkolakov zabíjala. Samozrejme, prežili.

Takže je to vlastne sračka na druhú krát Twilight :D
  • Btw. znáte Chicago Fire? Koukáte na něj?

• Teen Wolf je film s Michaelom J. Fox, taká typická komédia z 80 rokov ale mňa pobavila
  • Mé pondělky momentálně patří také True Blood a Dextrovi. U Dextra mě docela zajímá, jak to dopadne, ptž se jedná podle všeho o poslední sérii. TB není špatná, ale vždycky mě na ní baví tak dvě linky a zbytek by se pro mě za mě mohl klidně odpařit.
  • @Krisa napsal(a):

@ MissUtahraptor Ty jí je snad nenahráváš, to teda nejsi hodná dcerunka :D

Naštěstí postrádáme patřičnou techniku. :D
    A abych jí to stahovala po mně naštěstí ještě nechtěla (možná proto, že u věcí "ze záznamu"- DVD, filmy na flashce- pravidelně usíná :D).
  • upraveno 17. července 2013
    @Černá_Alison v době nouze nejvyšší volám tě, dnes jsem viděl další díl poníků na Barrandově a chci další a začít sledovat originál! POMOZ MI! POMOOOOOC! HILFE! HELP ME! AYUDA! AIDE! TÁMOGATÁS
    !הילף! STÖD!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :twisted: Nechte ho být. Už pro něj nic udělat nemůžeme. Je nakažen. Prýýýýč!!!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Karanténa. Aby se z toho dostal, bude muset poprosit krále bramborových lidí.
  • NEDÍVEJTE SE NA SNEAK PEAK K DRUHÉ ŘADĚ VIKINGŮ!!! OBSAHUJE MEGASPOILER!!!
  • @Everett_Young Tím že napíšeš abych se nekoukal, je horší,než kdybys nic nenapsal. =D
    Takže to vyzní jako "to musíte vidět"
    :-D
  • @M1on Ne, nprosto smrtelně vážně tě varuju ať se na něj nekoukáš protože v tom sneak peaku
    umře jedna z hlavních postav
  • upraveno 21. července 2013
    @Everett_Young ok idem si to pozrieť :O

EDIT: ešte stále to môže byť nejaký sen alebo veštba.
  • @Everett_Young zatraceně, proč to sem píšeš, teď budu sama sebe přesvědčovat, že se na ten spoiler nepodívám a nakonec si ho stejně odkryju :D
  • @Dreamer spoiler si klidně odkryj, není v něm žádné jméno, jen informace.
  • @Everett_Young pozdě už jsem to viděl ale nevěřím tomu :)
  • @DanielSvatoš
    Třeba je jen v bezvědomí. Nebo je ta postava jen těžce raněná
    :oops:
  • @Everett_Young
    aha, tak tady je mi celkem fuk jestli je dotyčná postava pod kytičkama.
  • @Dreamer Spíš myslím že ne, byla by hloupost odhalit na comic conu takovouhle událost ještě před začátkem sezóny, mohlo by to odlákat diváky. Spíš myslím že se
    z toho nějak vyhrabe.
  • upraveno 21. července 2013
    @Everett_Young ono to tam není jasně ukázané,
    protože před rozhodující ránou přichází střih a pak záběry na ksichty ostatních, které si lze vyložit všelijak, takže tenhle uvolněný záběr by mohl mít spíš opačný efekt a nalákat diváky, kteří chtějí vědět, jak to teda sakra bylo :)
  • True Blood 6x06:
    Ach jo :'-(
    @Dreamer
    Neeee, Terryho neeee :'-(. Zase mi někde zabili oblíbenou postavu, šmejdi.
    Taky mě celkem fascinuje, že se Sookie celá svlékne, ale kozačky si nechá...
  • Cumberbatch podrobně a do detailů vysvětluje, jak jeho Sherlock přežil.

http://insidetv.ew.com/2013/07/18/sherlock-comic-con-benedict-cumberbatch/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.