TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mám tak v poslední době o dvě položky bohatší svůj imaginární seznam děsivých situací:
1.) Vypadne internet ve chvíli, kdy na něm NĚCO POTŘEBUJI a já se musím přemístit do obýváku a štelovat ho při právě běžících UD. :wall:
2.) Maminka se chystá odjet k babičce/se nachází u babičky, zrovna si vzpomene, že tam UD nebude moct sledovat a musí si postěžovat zrovna MNĚ! :spike:
Takže je to vlastne sračka na druhú krát Twilight :D
A abych jí to stahovala po mně naštěstí ještě nechtěla (možná proto, že u věcí "ze záznamu"- DVD, filmy na flashce- pravidelně usíná :D).
!הילף! STÖD!
Takže to vyzní jako "to musíte vidět"
:-D
EDIT: ešte stále to môže byť nejaký sen alebo veštba.
Taky mě celkem fascinuje, že se Sookie celá svlékne, ale kozačky si nechá...
http://insidetv.ew.com/2013/07/18/sherlock-comic-con-benedict-cumberbatch/