Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Okay, poruším svůj drilovaný přístup "vědět jen co je třeba vědět, a když nevíš co je potřeba vědět, je lepší, když druhá strana neví nic" :D
Potkal jsem o víkendu fajn kluka. Je o nějakých, 6-7 let mladší. Líbí se mi, ne že ne, ale jeho věk, nezkušenost s jednou či druhou stranou (doposud neměl žádný vztah, soustředí se na školu a svůj kariérní cíl; což jedni označují za zmatenost vůči pohlaví partnera, druzí (vč. mě) za ujasněné hodnoty, kdy staví to co chce v životě dokázat nad mladické radosti a povyražení), vzdálenost (je z Budějic, já z Prahy) to "líbí se mi" hodila do kolonky "fajn se mi s ním povídá, lámat přes koleno to však nebudu, přeci jen ho potkám párkrát do roka".
Takže jsem z něj vytáhl co se dalo, abych si vytvořil základ pro další střetnutí, abychom se měli o čem bavit, a já si doplnil mezery co nevím co se týče toho co ho zajímá a já o tom nic nevím. Byla to malá akce, tak jsme na sebe dost naráželi, a já pak i se i snažil se mu trochu vyhýbat (což jemu šlo na druhé straně lehce víc :D) či spíše nevšímat si ho "tolik". I tak mi kamarádka vytkla že na něj moc tlačím "na pilu".
Dýchání, přijímání potravy, pohyb a rozmnožování jsou základní aspekty zdraví. Jakmile živý tvor ztrácí tyto schopnosti a zájmy (v opačném pořadí), tak je něco hodně špatně.
Buď jsi něco přehlédl, což je dost možné, když ho neznáš až tak dobře, že. A nebo těžko říct, kde je chyba.
Vysleduj, jestli má vůbec nějaké přátelé a jestli, tak jaké (jaký typ lidí).
Jinak jsem tady úplně mimo mísu :(
Řekl bych, že moc je to co vadí druhému, více sociálně inteligenčně nadaný člověk tu míru musí nějak poznat. Když ne, může se zeptat, což přepokládá, že jsou oba vyzrálí a dokáží si to vzájemně vyjasnit.
lehkého slohu = mé obnažené pohledy a myšlenky se do pár slov nevejdou
mého pohledu = tak jak to vidím já, aka jaké jsou mé úmysly/postoj
@Thorar On ho nechce sbalit - chce se s ním spřátelit - v tom je právě ten rozdíl.
@Thorar ano, jsem