Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1196197199201202394

Komentáře

• @Everett_Young v každém filmu ve kterém hraje vypadá jak retardovaná

• tak na to se kouknu :D
  • @DanielSvatoš tohle je katastrofa s typkem ze svitani
  • @M1on že to bude katastrofa je jasný :) a Svítání jsem neviděl takže nevím koho myslíš
  • upraveno 29. října 2013
  • no tak Skála bude určitě lepší Herkules a je už nějaký trailer ?
  • @Everett_Young Přesně tak. Mě by úplně stačilo, kdyby nějakýho Wolverina klidně vynechali a bylo by to jenom o mladým Magnetovi, mladým Xavierovi a jejich velice vážných hovorech, kterých byla Erste Klasse plná :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Seans :applause: (Snad nikdy jsem s tebou nesouhlasila víc =D )
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Seans to byla ironie, že? 8-O
  • upraveno 30. října 2013
    @Krisa Tak to mě těší, že někdo sdílí moje amatérské názory, ale já fakt v X-menech nehledám nějaký vyšší smysl života, mě prostě stačí, když tam McAvoy, Fassbender něco říkají, občas tam přicmrndává Hoult a takovej ten zmatenej zrzoun a jsem happy jak dva grepy :-D

@Thorar Ne, nebyla, já prostě na nějakým hjúovi čekmenovi fakt neujíždím a x-menovskou ságu mám sice ráda, ale nic takového opravdu nemůže konkurovat filmu s Michaelem Fassbenderem, mě ta Erste Klasse fakt naprosto vyhovovala :-)
  • Smauglock v akci
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Dnes jsem si dala opáčko Star Trek: Do temnoty... a pořád výborné :)
    Chris Pine je roztomilý, když zrovna dostává přes hubu nebo když se durdí, protože Spock nechápe pojem přátelství. Benedict Cumberbatch je úžasný každou chvilku, co je na plátně - i většinu chvilek, co na plátně není. Strašně hodně moc ráda bych ho viděla v roli Aegona Dobyvatele, kdyby se náhodou HBO uprdlo k natočení dobytí Západozemí.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nevada napsal(a):

Strašně hodně moc ráda bych ho viděla v roli Aegona Dobyvatele, kdyby se náhodou HBO uprdlo k natočení dobytí Západozemí.

8-O
  • Ale byla by to rozhodně zajímavá volba ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto First class, 3 x-meni, i wolverine série se odehrávají v různých realitách, takže to že ve first class postřelili Xaviera neznamená, že tomu tak bylo i v x-men sérii. Ale kdo ví...

Aha. Takže to, čo som považoval za klenot je preč :D Úplne si ma tým teraz zmiatol. Nevadí. Takže žijúci Xavier na konci trojky bol tiež iný vesmír? :D
  • upraveno 3. listopadu 2013
    @Nevada
    Nevada napsal(a):

Dnes jsem si dala opáčko Star Trek: Do temnoty... a pořád výborné :)
    :P :-)
    Chris Pine je roztomilý, když zrovna dostává přes hubu nebo když se durdí, protože Spock nechápe pojem přátelství. Benedict Cumberbatch je úžasný každou chvilku, co je na plátně - i většinu chvilek, co na plátně není.

Strašně hodně moc ráda bych ho viděla v roli Aegona Dobyvatele, kdyby se náhodou HBO uprdlo k natočení velkoformátového,big-screen filmu o dobytí Západozemí.
    :P :THUMBS-UP: :dance:

no veru pravda, to by bolo velice fajn, celovečerný, (alebo aj trilogia) film na tému Song of Ice&Fire by potešil ;:)

• Podud se chcete mrknout na výborý sportovní drama s prostředí bojových umění doporučuju film warrior. Je to příběh dvou rozhadaných bratrů co se snaží kvůli hlavní peněžní odměně vyhrát turnaj ve smíšených bojových uměních. Docela nechápu, že takový film u nás nešel v kinech a televizi o ho dávali někdy v deset na dvojce ve filmovym klubu. sice tam jsou celkem klasický kliše, ale třeba závěr je strhující. Taky člověk pochopí, kde Tom Hardy natrénoval, aby pak mohl hrát Banea v Batmanovi.
    Tak jsem dneska v zkouknul v telce asi půlku dvojky Terminátora. Je docela síla, že triky z filmu natočeným v roce 1991 v celku obstojí i dnes. I to jak si Cameron hrál se detaily, že ve filmu kde se ničí dva roboti z budoucnosti všichni poctivě nabijí ruční zbraně. Celkově třeba přeměna Sáry - Lindy Hamilton z disko holky z jedničky na expertku na ruční zbraně ve dvojce. Taky hláška o bezpilotních bombardérech se za ty roky stala aktuální.
  • @derfel u Warriora sa mi nepáčil koniec, podľa mňa to bolo trocha nelogické ale zároveň sa to aj dalo predvídať.
    Čo sa týka T2 tak to je proste pecka, myslím si že to je jeden z mála pokračovaní ktorý prekonal pôvodný film.
  • upraveno 2. listopadu 2013
    @derfel To už se tady řešilo, někteří mají názor , že je to přehipovaný.
    @derfel jo je to výbornej film, společně s Rockym (první díl) pro mě nejlepší sportovní drama.
  • upraveno 7. listopadu 2013
    @derfel ..a Warriors (1999), je ešte lepší, ale celkem dost iná kategorie :-)
  • Jo film Warriors z války v Jugoslávii jsem viděl - je výborný na válečný film nezvykle neakční hodně drsný. Na rozdíl od Warriora to ale není film to ale není film pro většinu diváků.
  • Co říkáte na Enderovu hru? Už jste to někdo viděli? :-)
  • @derfel nj, to aj tak zvačša býva (a aj v tích konfliktoch (nejen) v Juhoslávii,/balkáne bolo), síce ne až tak "akční", ale o to taký krutší, zdlhavejší, bolestivejší..
    (žiadna klasická, "čistá" blitzkrieg, Advance, jako Nemci, alebo usa 2003 v Iraku (alebo sovietsky tzv."Plán Boris", pre ´´80 roky (1977 -1986), jako ho opísal F.Forsyth v 1 z jeho románov (tom, kde mali tú katastrofálnu neúrodu kvoli predávkovaní osiva obilnín lindánom ;o ;D) - reagovat na to chceli, ak im usa a západ nedodajú dodávky za velmi nízke ceny, masívnou bleskovou inváziou do Západnej Europy, ich tankovích a obrneních divíz, maskovoanou najprv jako velké cvičenie 35 tisíc tankov, / a panzers vo východnom nemecku, paratroopers, letectva, a námorníctva zo Severného a čierneho mora, atd..), kt. mali na signál zrazu prekročiť hranice so záp.nemeckom, a valiť se - západním smerem..
    (ted si nevzpomínam na ten názov, ne, Diabolská alternativa, ani Ikona to nebola.. :-k :-#
    nj.. dobrý nápad, aj o tomto plánovanom scenárii (kamapani) by bol parádny vojensko-polit. thriller..
    p.s. iste, ten plán stále majú, aktívny, a aktualizovaný, ovšem,zvlšt. súčasné putinovské rusko..
    @M1on A mě to potěšilo :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.