Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
tak na to se kouknu :D
http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/ballistic-kellan-lutz-vs-dwayne-johnson-dueling-hercules-195123677.html
hercules má vyčnívat z davu
@Thorar Ne, nebyla, já prostě na nějakým hjúovi čekmenovi fakt neujíždím a x-menovskou ságu mám sice ráda, ale nic takového opravdu nemůže konkurovat filmu s Michaelem Fassbenderem, mě ta Erste Klasse fakt naprosto vyhovovala :-)
Chris Pine je roztomilý, když zrovna dostává přes hubu nebo když se durdí, protože Spock nechápe pojem přátelství. Benedict Cumberbatch je úžasný každou chvilku, co je na plátně - i většinu chvilek, co na plátně není. Strašně hodně moc ráda bych ho viděla v roli Aegona Dobyvatele, kdyby se náhodou HBO uprdlo k natočení dobytí Západozemí.
Tak jsem dneska v zkouknul v telce asi půlku dvojky Terminátora. Je docela síla, že triky z filmu natočeným v roce 1991 v celku obstojí i dnes. I to jak si Cameron hrál se detaily, že ve filmu kde se ničí dva roboti z budoucnosti všichni poctivě nabijí ruční zbraně. Celkově třeba přeměna Sáry - Lindy Hamilton z disko holky z jedničky na expertku na ruční zbraně ve dvojce. Taky hláška o bezpilotních bombardérech se za ty roky stala aktuální.
Čo sa týka T2 tak to je proste pecka, myslím si že to je jeden z mála pokračovaní ktorý prekonal pôvodný film.
(žiadna klasická, "čistá" blitzkrieg, Advance, jako Nemci, alebo usa 2003 v Iraku (alebo sovietsky tzv."Plán Boris", pre ´´80 roky (1977 -1986), jako ho opísal F.Forsyth v 1 z jeho románov (tom, kde mali tú katastrofálnu neúrodu kvoli predávkovaní osiva obilnín lindánom ;o ;D) - reagovat na to chceli, ak im usa a západ nedodajú dodávky za velmi nízke ceny, masívnou bleskovou inváziou do Západnej Europy, ich tankovích a obrneních divíz, maskovoanou najprv jako velké cvičenie 35 tisíc tankov, / a panzers vo východnom nemecku, paratroopers, letectva, a námorníctva zo Severného a čierneho mora, atd..), kt. mali na signál zrazu prekročiť hranice so záp.nemeckom, a valiť se - západním smerem..
(ted si nevzpomínam na ten názov, ne, Diabolská alternativa, ani Ikona to nebola.. :-k :-#
nj.. dobrý nápad, aj o tomto plánovanom scenárii (kamapani) by bol parádny vojensko-polit. thriller..
p.s. iste, ten plán stále majú, aktívny, a aktualizovaný, ovšem,zvlšt. súčasné putinovské rusko..