Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1193194196198199394

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Ten snad má jen Jax, ostatní mají klasiky, ne? Ono o motorkách to bylo tak první 2-3 řady
    upraveno 15. října 2013
    Ty volby mi kazej i zážitek v kině. Mimo debilních reklam se taky objevil dost dlouhej a stupidní předvolební spot na "Hlavu vzhůru - Volební blok" Bobošíkové. Měl jsem sto chutí z toho kina odejít. Možná jsem i měl, protože Gravitace mi fakt nesedla.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Chudák Patyzón tam má fakt hroznou fotku, to si nezasloužil...
  • @Krisa =D "patyzon ;:D)
    :-)
  • @Krisa Správný slizák :-)
    @brbr No ten film asi má být úchylárna, ale že by až tak veliká... =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nemůžu uvěřit, že tam nezařadili (pro fanynky) favorita č.2 - Henryho Cavilla :)
  • @Krisa No ale podívej se na Kiliána, ten má taky takovej dost nepřítomnej výraz :-)
    @Seans A divíš se, když se řeší, jestli bude hrát v 50 odstínech šedi? :D
    Hm, Ian Somerhalder by mi tam docela sednul, ale nepřál bych mu to.
  • Nečetla jsem knihu, ale z toho co vím, bych tipla, že to bude obrovský hit, ale taky obrovská
    sračka
    . Nedivím se, že ten herec z toho vycouval. Ale kdo na to bude mít odvahu?
    IMHO nakonec vezmou nějakého neznámého herce, který si bude chtít udělat jméno. Nebo trochu známějšího hezounka ze seriálu, který bude chtít prorazit na stříbrné plátno.
    @brbr Já si myslím, že to bude něco jako Magic Mike, což byla
    sračka
    nehorázná a bolelo mě se na to jen dívat (nechápu co je pěknýho na pánovi v tangách), ale taky to byla hitovka šílená.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nevada napsal(a):

Nemůžu uvěřit, že tam nezařadili (pro fanynky) favorita č.2 - Henryho Cavilla :)

Ty ho asi hodně nesnášíš co?
    upraveno 15. října 2013
    Ne, naopak. Je mi sympatický. Jen mě udivilo, že na něj zapomněli :) A stejně jako Mattu Bomerovi, bych ani jemu nepřála, aby tu roli dostal, nebo nedejbože aby to vzal.

A nemůžu si pomoct, ale při popisu Christiana Greye se mi vždycky vybavil Tom Cruise z období M:I 2
  • upraveno 15. října 2013
    @Nevada Dobrý nápad. :twisted: Myslíš, že starého pána ukecají?
    Nejspíš ne :-D

Mimochodem, viděla jsi toho starého pána poslední dobou ve filmu? Hravě předčí podstatně mladší ročníky. Vzhledově i fyzičkou. Nechápu jak to dělá, pokud neutrácí podstatnou část svého jmění za vymakané speciální efekty :)
  • Neviděla, já mám k němu nějaký, ničím nepodložený odpor. Takže jsem ho naposledy viděla v Top Gunu (ne, vlastně v Samurajovi).
    @Nevada Nedávno jsem si říkala, že TC kolem sebe musí mít nějakou časovou bublinu, jinak to prostě není možné.
  • @Nevada @Krisa Stačí osobní trenér a šikovný maskér. Nepopírám ale, že mu částečně pomohly geny, je o rok starší než Depp a o dva roky starší než Brad Pitt a stejně vypadá mladší.
  • hmm Stepjhen king´s Carrie ? ?! 8-O :-P :-$
  • mohli by poriadne zfilmovať Faust & Mefistoteles, celý ten klasický,archetypálny, starý motív, ..
    :-P :twisted:
    .. - mohli by z toho zpraviť takú dost temnú (až takmer trochu, ovšem, satanistickú-,isteže (ale inteligentne!) fantasy/sciFi,-/romantickú,-/historickú+aj súčasnosť drámu ;:P)

( alebo spraviť nový, čerstvý remake, ale ajtak som -kupiodivu, nevidel nikde žiaden dobre spravený faustovský film..)

..a sa trochu divím, že sa toho nikto ešte nechytil, a nechytá.. (to je jasný diamant,zlatý, zpomedzi všetkích tích 100+1 emerickích usácko-pop(pa)kulturních, (blbostních, pubertáckich "komixoviek".. :/( :roll:
    Tak na tohle se fakt těšim http://www.csfd.cz/film/305690-plan-uteku/ :dance:
  • upraveno 16. října 2013
    @Thorar Jo vypadá to dobře a zvlášt po jejich solových neúspěších se docela divim hodnocení.
    @M1on Já vyrostl na béčkových filmech z 80. let s těmahle legendama, pro mě to nikdy nebudou neúspěchy, v tomhle mám růžové brýle :-) (teda co se týče jejich akčních počinů)
  • @Thorar Souhlas, ale svět se posunul dál a hrdinové z 80. teď nefrčí místo nich běhaj lidi v barevnejch kostýmech
    @M1on Ti mě baví také, ale není to úplná srdcovka. Nefrčí, ale své věrné fanoušky a publikum pořád mají :-) Třeba Konečná s Arniem nemá nijak závratné hodnocení, ale já si to prostě užil.
  • upraveno 16. října 2013
    @Thorar Kdyby neměli publikum tak se netočí Postradatelní trojčička.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.