Ty volby mi kazej i zážitek v kině. Mimo debilních reklam se taky objevil dost dlouhej a stupidní předvolební spot na "Hlavu vzhůru - Volební blok" Bobošíkové. Měl jsem sto chutí z toho kina odejít. Možná jsem i měl, protože Gravitace mi fakt nesedla.
IMHO nakonec vezmou nějakého neznámého herce, který si bude chtít udělat jméno. Nebo trochu známějšího hezounka ze seriálu, který bude chtít prorazit na stříbrné plátno.
Ne, naopak. Je mi sympatický. Jen mě udivilo, že na něj zapomněli :) A stejně jako Mattu Bomerovi, bych ani jemu nepřála, aby tu roli dostal, nebo nedejbože aby to vzal.
A nemůžu si pomoct, ale při popisu Christiana Greye se mi vždycky vybavil Tom Cruise z období M:I 2
Mimochodem, viděla jsi toho starého pána poslední dobou ve filmu? Hravě předčí podstatně mladší ročníky. Vzhledově i fyzičkou. Nechápu jak to dělá, pokud neutrácí podstatnou část svého jmění za vymakané speciální efekty :)
@Nevada@Krisa Stačí osobní trenér a šikovný maskér. Nepopírám ale, že mu částečně pomohly geny, je o rok starší než Depp a o dva roky starší než Brad Pitt a stejně vypadá mladší.
@M1on Já vyrostl na béčkových filmech z 80. let s těmahle legendama, pro mě to nikdy nebudou neúspěchy, v tomhle mám růžové brýle :-) (teda co se týče jejich akčních počinů)
@M1on Ti mě baví také, ale není to úplná srdcovka. Nefrčí, ale své věrné fanoušky a publikum pořád mají :-) Třeba Konečná s Arniem nemá nijak závratné hodnocení, ale já si to prostě užil.
Komentáře
:-)
A nemůžu si pomoct, ale při popisu Christiana Greye se mi vždycky vybavil Tom Cruise z období M:I 2
Mimochodem, viděla jsi toho starého pána poslední dobou ve filmu? Hravě předčí podstatně mladší ročníky. Vzhledově i fyzičkou. Nechápu jak to dělá, pokud neutrácí podstatnou část svého jmění za vymakané speciální efekty :)