Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
to znám, takhle to mám u Di Capria :)
@Krisa
jj, přesně. Podobně na tom byl donedávna i Brad Pitt, ale toho jeho věk přece jen poslední cca dva-tři roky začíná dohánět
@svoa00
I tak klobouk dolů. V Knight and Day vypadá tak o deset let mladší než Diazová. A přitom je to naopak. V M:I 4 bych je zase s Rennerem tipovala zhruba stejně staré...
Lidi jsou divní :)
Já od toho nečekal víc, než jsem dostal, vypnul jsem mozek a užil si to :-)
Cožpak o to, vypnout mozek u filmu mi nedělá problém. Pokud ho zároveň nevypnou i tvůrci toho filmu při výrobě. To pak nepomůže ani svěcená voda ;)
Jako já si taky nestěžuju 8-)
Zas by som si nenamýšľal, že aj veľké spoločnosti nevedia vykrádať z menších rybníčkov :D
Tak snad to nebude blbost, protože už se těším :-)
Man of Steel, sa mi veeeeeeeľmi pačil. Úvod na Kryptone bol bomba, flashbacky s Johnatanom Kentom super, to ako ho vzali na loď a on prišiel o schopnosti bolo tiež zaujímavé. Dokonca sa mi aj páčil ten prvý súboj proti 2 kryptónčanom. Čo sa mi už ale nepáčilo bola scéna kde bojoval proti tomu stroju (zrazu už na neho ten stroj nepôsobil? to mi nedávalo zmysel) a rovnako aj posledný súboj sa mi zdal príliš dlhý, ale ten záverečný monológ Zoda o to ako ho Kal pripravil o dušu a následne
Despicable Me 2 - ma taktiež bavil, príjemná oddychovka minioni úžasní, dievčata tiež, Gru nepokazil nič, asi sa nenašlo nič čo by mi na tom filme vadilo.
Monsters University - to sa mi až tak nepáčilo, celý film mi bolo ľúto toho jedno-okého stvorenia a nemám rád rozprávky kde mi je jednej postavy ľúto. Rovnako koniec mi nedával zmysel: je ok odísť zo školy - tak či tak raz budete robiť svoju vysnívanú prácu aj bez kvalifikácie. :D
Kick Ass 2 - páčil sa mi menej ako jednotka, no stále ma bavil. Škoda že Mother Russia vs Hit Girl nebolo urobené ako v komixe, tam to dávalo oveľa väčší zmysel bolo to brutálnejšie a lepšie.
Man of Steel 4,5/5
DM 2 5/5
MU 3/5
Kick Ass 2 4/5
"..je ok odísť zo školy - tak či tak raz budete robiť svoju vysnívanú prácu aj bez kvalifikácie..." - no to nie vždy platí, (takmer nikdy a nikde, v dnešenj dobe, a za súčasnej situácie na pracovnom,/profesnom trhu..), ale na niektorích profesiách a postoch,pozíciách by to vyzeralo, najma časom, hodne blbo, úplne bez titulu,/akad./vedeckej hodnosti, by to docela "klalo oči".. :/( :-)
@Alef_peAlef
Filmy sú buď komixáky keďže ja aj holka máme veľmi radi komixy, alebo animáky keďže sa mi nechce po akčných komixch pozerať niečo vážne ale skôr nejakú oddychovku.
Čo sa týka tej školy myslel som to sarkasticky, celý film ospevujú MOnster University a jej fakultu strašenia ako významnú inštitúciu a všetci strašiaci majú titul z nej alebo inej univerzity, no hlavní hrdinovia sa dostanu na pozíciu strašiakov aj bez školy, to podľa mňa nie je veľmi dobrý príklad pre deti a mládež.