Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1194195197199200394

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on A taky už se nemůžu dočkat :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Kam se ti staříci hrabou na tohohle drsňáka
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @brbr
    to znám, takhle to mám u Di Capria :)

@Krisa
    jj, přesně. Podobně na tom byl donedávna i Brad Pitt, ale toho jeho věk přece jen poslední cca dva-tři roky začíná dohánět

@svoa00
    I tak klobouk dolů. V Knight and Day vypadá tak o deset let mladší než Diazová. A přitom je to naopak. V M:I 4 bych je zase s Rennerem tipovala zhruba stejně staré...
    upraveno 16. října 2013
    Postradatelní mě moc nebavili, dvojka mě skoro znechutila - vždyť to sakra vůbec nebylo vtipné. A to mám akční filmy 80. let ráda a většinu snímku zmiňovaných legend jsem viděla.
    @Nevada No vidíš a já u toho vrněl blahem, a dvojka mě bavila víc než jednička :-)
    @Thorar
    Lidi jsou divní :)
    @Nevada Lidé jsou různí...a hrůzní :-D

Já od toho nečekal víc, než jsem dostal, vypnul jsem mozek a užil si to :-)
    @Thorar
    Cožpak o to, vypnout mozek u filmu mi nedělá problém. Pokud ho zároveň nevypnou i tvůrci toho filmu při výrobě. To pak nepomůže ani svěcená voda ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Nevada Mně se Brad Pitt jako starší líbí víc než za mlada, takže v tomhle případě si nestěžuji. I když u Toma Cruise to vlastně platí taky (v Top Gunu se mi nelíbíl, kdežto v Posledním samurajovi...).
  • @Montezuma3 Qui-gon Jinn vállí:P
    @Krisa
    Jako já si taky nestěžuju 8-)
  • @Nevada @Krisa Mi se líbí, jak Pitt stárne. U Deppa to nejde moc poznat, většinou ho zahlídnu totálně zamaskovaného. U Cruise mě trochu děsí to, jak vypadá furt stejně. Že by nějaká scientologická finta? ;-)
  • Rozmyslam, co si pozriet. Videl niekto Byzantium?
    To vypadá jako pokus, svézt se na vlně Frozen
  • Vypadá to jako mix Zlatého kompasu, Narnie a Andersenovy Ledové Královny
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Má to skvělé obsazení, samý můj oblíbený herec :-)
  • @Michelle Přesně tak, ve druhé minutě jsem si to musela furt stopovat, abych je vůbec všechny postřehla. A Saoirse (a kde je jako ten smajlík se srdíčkama místo očí? :-) )
  • @Seans Já se po první shlédnutí vylekala, že vyškrtli Juda :-D Takže jsem taky jsem podruhé stopovala, nakonec jsou tam všichni - Jude, Jeff, Edward, Adrien, Ralph... 8-) A Saoirse vypadá čím dál líp, roste do krásy.
    Tak snad to nebude blbost, protože už se těším :-)
  • upraveno 20. října 2013
  • @JoeGyry hmm :o výber filmov :o :/( :anxious:
  • @Alef_peAlef všetko najnovšie čo vyšlo v dobrej kvalite
  • @Alef_peAlef můžeš klidně dostudovat a vysněnou práci stejnak nenajdeš, protože je plno
  • Včera robil Keanu Reeves AMA na reddite a vyjadril sa že Cowboy Bebop s ním ako hercom/režisérom nevznikne. Scenár majú a vraj je úžasný ale nikto im nedá bol bilióna na ten film.

@Alef_peAlef
    Filmy sú buď komixáky keďže ja aj holka máme veľmi radi komixy, alebo animáky keďže sa mi nechce po akčných komixch pozerať niečo vážne ale skôr nejakú oddychovku.
    Čo sa týka tej školy myslel som to sarkasticky, celý film ospevujú MOnster University a jej fakultu strašenia ako významnú inštitúciu a všetci strašiaci majú titul z nej alebo inej univerzity, no hlavní hrdinovia sa dostanu na pozíciu strašiakov aj bez školy, to podľa mňa nie je veľmi dobrý príklad pre deti a mládež.
  • Včera jsem se plácla přes kapsu a zašla v IMAXu na Gravitaci. Úplná spokojenost. Cuarón je sebevědomý režisér, který přesně ví, co dělá. Hlavní roli tu hraje matička země a záporákem je tu vesmír. 3D je ve filmu decentní a opravdu hlavně kvůli pocitu, že divák je na místě, ne aby ho tvůrci ohromovali hranami technických astronautických hraček, co mu cpou do obličeje. Škoda jenom, že si Cuarón neodpustil některá filmová klišé. Celkově se jedná o vizuálně působivý survival film, kde Sandra Bullock bojuje o život jako vlčice (a George Clooney je sympatický na entou).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.