Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1195196198200201394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hlavně si nemohli odpustit, že za katastrofu zase můžou Rusové. Nevim, jestli jsou to kyselý hrozny nebo co každopádně málokdo dokáže takm kopat do spojenců (ve vesmíru momentálně rozhodně), jako Amícové (i když jsou z Mexika). To trochu kazí dojem z jinak dobrýho filmu.
  • Tak hlavnu ulohu vo filme Fifty Shades of Shits bude hrat serif Graham z OUaT... Dufam, ze si to dobre premyslel...
  • @Hildegarda Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
    Když mojí oblíbenou postavu nezeserou scénáristi, tak se o to postará aspoň herec sám?! 8-O
  • @Hildegarda to nemůže být pravda... 8-O :'-(
  • upraveno 24. října 2013
    @Hildegarda :wall: :wall: :'-(
    Blbec.
  • Nezomrel Sherif v nejakej 3 časti? Alebo sa potom vrátil v iných sériách?
  • @JoeGyry no zomrel, ale dovtedy si stihol najst miestecko v nasich dievcenskych srdciach.. :'-(
  • @Hildegarda Tak teď si jde hledat miestecko v srdciach pologramotných teen-age fanynek :-)
  • @Everett_Young Chcel si povedat pologramotnych mamiciek ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @Hildegarda no bol dosť sympatický takže sa nečudujem :D
  • upraveno 24. října 2013
    Hildegarda napsal(a):

Tak hlavnu ulohu vo filme Fifty Shades of Shits bude hrat serif Graham z OUaT... Dufam, ze si to dobre premyslel...

To neeeeeeeeeee!!! V OuaT jsem si ho sice zas tolik neoblíbil, ale za ten dokonalý výkon ve fallu
    jsem si ho opravdu takřka zamiloval. Možná že Dornana opravdu potřebují jen jako ne zas tak drahou záchrannou páku, která jim pojistí, že se na to bude dát dívat. :wall:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hildegarda napsal(a):

Tak hlavnu ulohu vo filme Fifty Shades of Shits bude hrat serif Graham z OUaT... Dufam, ze si to dobre premyslel...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
  • @Krisa Díky, ten knoflík jsem potřebovala a nechtělo se mi ho hledat... =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Já to tušila, proto jsem to tam flákla :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    JoeGyry napsal(a):

Nezomrel Sherif v nejakej 3 časti? Alebo sa potom vrátil v iných sériách?

Zomrel v časti 1x07 "Heart is a Lonely Hunter", ale ešte sa objavil vo flashbacku časti 2x17 "Welcome to Storybrooke"
  • upraveno 29. října 2013

ach bože, ďalší Wolverine film?

X men 1 vlastne bolo - Ako Logan stretol X menov
    X men 2 - ako Logan zistil že je z programu Weapon X
    X men 3 - ako Logan bojoval proti Phoenyx
    First Class bolo konečne o niečom inom
    a toto bude ako Wolverine cestoval časom? :D Po tom fiasku s tým odpadom ktorý nazývali Wolverine filmy by som ho do traileru dával čo najmenej...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Slovy nedokážu vyjádřit jak strašně moc se na tenhle film těšim.
  • @Thorar Těším se na McKellena a Ellen Page, ale to je tak všechno, Celá série s First Class mi přijde strašná...
  • @Everett_Young First Class byla pravě že dobrá :) já třeba nesnesu Annu Paquin
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. října 2013
    @DanielSvatoš Ta v Days of future past nebude, nebo ano?

EDIT: Hurá, přeci jenom bude! :-)
  • @Everett_Young no v traileru se na chvilku ukázala tatže asi jo bohužel
  • Tak to já se přidávám ke grupě, se kterou to šije, jen co si na to vzpomene (v dobrém slova smyslu :-) )
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Wolverine mi príde ako tá najmenej zaujímavá postava. X-Men jednotka sa mi páčila kvôli Magnetovi a prostrediu. Dvojka bola slabá - príliš veľa Wolverina. Trojka bola zaujímavá, pretože Storm tam mala účes, ktorý jej celkom pasoval (a to som človek, ktorý u žien preferuje dlhé vlasy) a bol to boj, do ktorého bolo zakomponovaných viac postáv. Teda to nevyzeralo moc Wolverinovsky ako dvojka. First Class bolo dobré iba tak na skuknutie minulosti, najviac sa mi páčili len vysvetlenia budúcnosti - postrelenie Xaviera napríklad. A nebol tam Wolverine. Ale keby FC nedávali na HBO a ja som to nevidel viac-menej zhodou okolností, tak to asi nikdy nevidím. Origin ani Wolverine som nevidel a nič ma natom neláka. Na toto sa teším už odkedy som o tom počul prvý krát. Ak sa to zameria na Xaviera, Magneta, bude to mať dobré preľnutia časov, Mystiq(g?) a bude tam čo najmenej Wolverina, tak by to mohlo byť veľmi zaujímavé. A Peter tam s okuliarmi vyzerá vtipne :D
  • @DanielSvatoš Proč jí vlastně tolik nemáš rád? Zase takový antitalent to není, ne že by její herecké schopnosti byli byly kdo ví jaký zázrak, ale znám mnohem horší herečky, které jsou i přes to mnohem populárnější.

@Seans Fassbender dělá divy co? :P

@Branislav_Gepeto First class, 3 x-meni, i wolverine série se odehrávají v různých realitách, takže to že ve first class postřelili Xaviera neznamená, že tomu tak bylo i v x-men sérii. Ale kdo ví...
  • @Everett_Young eh, nie? Všetky Xmen filmy sú z rovnakej reality Earth-10005, a práve preto sú tie filmy na smiech, čo sa týka (minimálne) časovej osy.
  • @JoeGyry Všechny ne. Wolverine musí být z jiné, už jenom proto, že v X-men triologii je ukázáno "o dvacet let dříve" jak sedí Charles na vozíčku, ale v Wolverine origins je ještě 4 roky před událostmi X-men jedničky na nohou a chodící. Když jsem na tento logický nesmysl upozorňoval, bylo mi řečeno, že jsou to jiné reality.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young Jsou to stejné reality, jen prostě nemůže všechno sedět, zvláště když jsou jiní režiséři.
  • upraveno 29. října 2013
    @Everett_Young sú to proste chyby vo fimoch.

http://marvel.wikia.com/Earth-10005

http://marvel.wikia.com/X-Men:_First_Class_(film)#Notes
    tu su vymenované všetky chyby z filmov

Wolverine Origins určite patrí do tej istej reality pretože sa režisér/scenárista kdesi chválil že vysvetlí ako je možné že Wolverina strelili do hlavy (nvm v ktorej časti filmu už), keďže ma adamantiovú lebku obyčajná guľka by mu cez hlavu neprešla. Tak to odôvodnili tým že v Origins ho do hlavy (presne do toho istého miesta) strelil Stryker s adamantiovou guľkou. Čiže tam vznikla diera v hlave do ktorej sa presne trafil ten policajt zo starších filmov.

ten druhy link sa rozdelil nvm prečo, treba zascrolovať na Notes.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.