Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1198199201203204394

Komentáře

• @svoa00 Jo takhlé.... Tak to jó, stašně špatnej špatňák... =D

@Everett_Young V příštích řádit nebude- to už je známo. A jsem ráda, že to pofidérní Tahiti nebude třeba... :D
  • @MissUtahraptor ..suhlas ..aj mne sa to pačilo... (dej taký no ... .:-D ale koli tomu som do kina nešiel)..
  • upraveno 9. listopadu 2013
    @Everett_Young
    ..ta seknuta ruka mi jednu chvilu pripominala Lannistera... V GoT fikal ruku Locke a v Thorovi Loke =D ..(nahodička ??)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Depresor Lady Haventseenyet: Let's talk about the spoiler!
  • za dvě hodky info o warcraft filmu, zkusim najít nějakej twich.
    Tak je to potvrzený v 22:00 info o warcraft movie.Dozvíme se možná něco o příběhu.Možná ukážou trailer co byl na Comicconu?
    http://www.justin.tv/kzweed#/w/7443914816
    image
  • postavy a rasy:Lothar vs. Durotan. Lidé versus Orkové.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co je to? Ten wowko film?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Montezuma3 napsal(a):

Co je to? Ten wowko film?

Concept Art
  • Trailer až příští rok
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @M1on hmm takze zase nic i ked teraz o filme vieme viac ako predtym
  • Hmm, zatím to nevypadá špatně. Za lidi bude kopat Anduin Lothar, asi ten nejlepší lidský válečník z Azerothu vůbec. Tady bude zajímavý casting, protože Lothar by měl být charismatický postarší chlap a uvidíme, jestli tvůrci odolají nutkání ho omladit :spike: Těším se na Ironforge a trpaslíky. Ten druhý příběh, o Durotanovi, bude (tipnu si) o tom, že ne všichni orkové jsou monstra. Nic originálního, ale může to být dobrý blockbuster.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já si furt myslím, že wow fim bude buď strašně dobrý nebo strašně špatný, nic mezi tím (za sebe doufám v 1. variantu, ale já jsem naivka) :D
    @Krisa ja si myslim, ze o pol roka to znova zrusia
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Edem Nene, oni slíbili, že bude, tak to dodrží :D
  • @Edem Má se natáčet v lednu a už do toho nasypali prachy.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To bude průser!
    @Montezuma3 mne napadlo : To preboha naco prave toto tocit.
  • téma mi přijde hrozné, ale Aronofsky je pan režisér a docela mu věřím
  • @Edem @Chmur námet je práveže úplne geniálne, konečne o5 (po dlhom čase) poriadna klasika (taká, že viac "dozadu" sa ísť snád ani nedá, jedine kebyže to chcú, rež.Aaronofski, alebo nekdo iní, vziať úplne "od podlahy", a začať úplne od *A na počiatku bolo slovo, a to slovo bolo*.. atd.. :twisted: =D :-P
    hm, však konečne už aj neco iné, jako tie všelijaké amícke komixovky, tie rozne "hrdinské filmy s emerickými supermanmi, a pod.. (a to aj viem, že možu aj tie filmy byť dobré (síce som z nich tušim takmer ani 1 nevidel, možno 1-2, nejaký diel X-men), ale aj tak je ich už dosť moc, tak zas pre zmenu neco aspon triochu zo starej europy - jak témou, tak aj film.štúdiom, tvorcami.. ;P :-)
    M1on napsal(a):

@Edem Má se natáčet v lednu a už do toho nasypali prachy.

no, ale takích prípadov už bolo, tak aby to nedopadlo jako v prípade toho českého SF/fantasy "Poslední z Apurveru", škoda, mohlo to byť dobré, ale zatím to vypadá, že tak skoro to neuvidíme ://( :-# :spike:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Vrátila jsem se teď ke starším filmům a mimo jiné jsem si včera po dlouhé době pustila Příběh z Filadelfie. Skvostná romantická komedie se skvělými dialogy, a ve které se trio Katherine Hepburn, Cary Grant a James Stewart (dream team) překonávají.
  • Ta kdo z vás už viděl Elysium?
  • @M1on ja, celkom ušlo ;d (dosť "levicovo\pravicový" film, co je celkom ok, ale až moc ostré rozdiely,kontrasty medzi tým, jak bola vykreslená,opísaná celá(!!) Zem (na základe niekolkích záberov a scén z 1chud.štvrte,slumu, - ale potom mi tam nesedela k tej celkovej biede tá hitech luxus Spac.stanica.. - odkial ju nabrali, doklikali v editore ? :S/ :-k :roll: :twisted: =D

ale ešte som "nenašiel" ;D) ten 2., tú Gravitaci :-)
  • @M1on bohužiaľ ja, veľmi som sa nudil, jediný kto to pre mňa zachraňoval Kruger. Hl. postava ma nejak nezaujala a koniec bol predvídateľný. Mal som dosť nízke očakávania pretože to bol akčný film ale aj tak ma to sklamalo.
    Inak to je teraz moderné pri bojovej scéne triasť s kamerou? Až ma z toho bolela hlava.
  • @M1on Už to začíná být celkem ohrané, ale proč ne, prachy se z toho určitě budou sypat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.