Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1201202204206207394

Komentáře

• hm, no vyzera to dosti zaujimavo, ale nelubi sa mi herec harryho osborna (az moc emo, co sa na harryho mi az tak nehodi)...hm ale az traja villaini, a vyzera to, ze v trojke bude octopus (kedze sme videli chapadla v traileri)...preco mam taky pocit, ze si robia nadbeh na sinister six?
  • Takže som bol práve donútený pozrieť si Crazy, Stupid, Love. Nuž ale, veľmi sa mi to páčilo, herci boli príjemný (mám veľmi rád Carella), všetky 3 dejové linky zaujímavé aj ich spojenie bolo šikovne vymyslené (alebo to možno bolo očividné no ja som to prehliadol) a myslím že nakoniec sa mi ten film páčil viac ako môjmu rande. Plusové body za krásnu Julianne, Marisu Tomei a Analeigh Tipton. Partnerke sa viac páčil Ryan Gosling aj keď neviem či svojím správaním alebo výzorom.
  • upraveno 6. prosince 2013
    @JoeGyry Mě se s ním nejvíc líbila tahle scéna :D

image
  • @JoeGyry aj mne sa pacil ten film.. skus si pozriet este - Just go with it.. ten sa mi pacil este viac
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @JoeGyry To jsi vyjmenoval všechny ženský co v tom filmu byly a tu nejlepší jsi úplně ignoroval? pff
  • @svoa00 mne sa viac páčila scéna potom, som romantická duša *prekrížene prsty*
    @Depresor film vyberala partnerka veľmi na romantiku niesom, nabudúce vyberám ja čiže bude musieť pretrpieť Riddicka
    @Montezuma3 heh Emmu Stone nemám veľmi v láske, je istým spôsobom atraktívna a ja mam obrovskú slabosť na ryšavky, ale keď sa pozriem na Emmu mam pocit že má niečo so zubami/ústami.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @stano Ten trailer je tak troška zbabraný IMHO.
    upraveno 8. prosince 2013
    Wuiii! :dance:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To okolo 4:40 znie skoro ako soundrack z Fringea
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    V týdnu jsem byla konečně na druhém Thorovi a nemálo zklamal. Lokiho šaškování to nezachránilo.
    Před filmem byl mimo jiné trailer na 47 roninů. Ta příšernost půjde navíc dabovaná. Kamarádka konstatovala, že tomuhle k návštěvnosti ani ten dabing nepomůže.
  • @Nevada 47 roninů bude megasračka a Thor 2 mě taky moc nezaujal.
  • @Everett_Young 47 roninů jako men of the taichi nebo jak to bylo stejnej osud
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Groundhog Day reboot? Ale vyzerá to zaujímavo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. prosince 2013
    Včera jsem byla na Frozen a bylo to strašně hezké. Animace naprosto úchvatná (sněhové vločky, "sněhové" šaty královny...) a úžasné písničky. Kdo má rád Disneyovky nebude zklamán :).

A ústřední písnička se mi v češtině snad líbila víc než originální, ale bohužel ji nemůžu najít (jen kousíček z natáčení)
  • Emilia Clarke will play Sarah Connor in the Terminator reboot!

Noooo...neviem si to akosi dost dobre predstavit...

• @Hildegarda Tak tohle bude průšvih :wall:
  • @Hildegarda nehrala Sarah v seriály herečka ktorá v GoT hraje Cersei? :D
  • @JoeGyry Hrála :-)
  • tak co hovorite na noveho hobbita? podla mojej mienky to bolo rozhodne lepsie ako jednicka (zazivnejsie)...nema to urcite este stale na epicky lotr, ale za to tie efekty (hlavne sudy vo vode a zaver) su velice genialne...a urcite nechodte na dabing, drak ma absolutne otrasny hlas a niekedy ani niektorym nie je rozumiet (napriklad tomu starostovi som nerozumel nic)
  • @Hildegarda Předělávat Terminátora je vůbec otřesný nápad a tohle je jenom hřebíček do rakve. Vidím to jako zhruba takovou kvalitku, jako byl nový Barbar Conan.
  • svoa00 napsal(a):

@Hildegarda Předělávat Terminátora je vůbec otřesný nápad a tohle je jenom hřebíček do rakve. Vidím to jako zhruba takovou kvalitku, jako byl nový Barbar Conan.

ale nic nemá na to jak zprznili Souboj titánů.....teď mi už jen chybí remake Nekonečného příběhu ....
  • Prečo vlastne remake? Veď nechcel Arnold natočiť T5?
  • @Linda_Moon psst, neříkej to dvakrát. :-#
  • @JoeGyry @svoa00 @Linda_Moon mmt., to chcú robiť priamo remake, alebo bežné pokračovanie (resp.prequel, /sequel ? :anxious:

doplnenie skládačky plot-arc o dej/čas, ktroý ešte nemajú v príbehovej linke pokrytý predchádzajúcimi filmaim by bolo lepšie.. remake, no nevím, minimalne je dosť zbytočné robiť nejakú dalšiu, inú verziu už raz spraveného filmu (navyše jako súčasť prepojenej série
    no ale bude zaujímavý aj ten remaek, když už nebude nic iné :/( :-k
  • ja to řikam furt i druhej trailer mě utvrdil v tom že to bude chujovina
    http://film.moviezone.cz/herkules-zrozeni-legendy/trailery/
  • @M1on O M G, prečo sa takéto veci vôbec točia? Ja som dúfal že to je trailer na toho Herkula s DwayneJohnsonom.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.