Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1202203205207208394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Zlatej Kevin Sorbo 8-O
  • upraveno 16. prosince 2013
    ---
  • Měla jsem vždycky pocit, že Herkules byl taková liška podšitá, ale tady je to chodící hora svalů, která moc rozumu nepobrala (tímto se omlouvám herci).
  • @brbr Herec taky moc rozumu nepobral :-D
  • @Everett_Young Já mu nechci křivdit, protože vůbec netuším, kdo to je. Třeba to vzal, protože doma živí spoustu hladových krků, co já vím. :twisted:
  • brbr napsal(a):

Měla jsem vždycky pocit, že Herkules byl taková liška podšitá, ale tady je to chodící hora svalů, která moc rozumu nepobrala (tímto se omlouvám herci).

no kdo četl Staré řecké báje a pověsti tak tam doopravdy tak vypadal, při plnění úkolů mu pomáhaly svaly a mozek fifty fifty, ale tady je za maskulinistu, který má mozek otupělý steroidy...
  • @Linda_Moon napsal(a):

@brbr napsal(a):

Měla jsem vždycky pocit, že Herkules byl taková liška podšitá, ale tady je to chodící hora svalů, která moc rozumu nepobrala (tímto se omlouvám herci).

no kdo četl Staré řecké báje a pověsti tak tam doopravdy tak vypadal, při plnění úkolů mu pomáhaly svaly a mozek fifty fifty, ale tady je za maskulinistu, který má mozek otupělý steroidy...
    No, kdo četl řecké báje v nějaké obsáhlejší versi, bude skeptický i k tomu fifty-fifty.
    Vzhledem k tomu, že kdykoli se vzteknul, mozek mu vypnul a taky proto měl každou chvíli trest za nějakou vraždu. =D
  • @MissUtahraptor Přesně tak, Herkules je v pověstěch hlavně "mlátička", Kevina Sorba pusťte z hlavy.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ten konec =D
    Já se tak těším!
  • upraveno 20. prosince 2013
    zachvilku se tam nebudou moct vejít všichni v dalších dílech =D
  • upraveno 19. prosince 2013
    Jeden fan art na 4 díl =D
    poslední jméno mě rozsekalo:D
    image
  • Včera jsem byla v kině na Walteru Mittym a jeho tajném životě a lidi, pokud na Vánoce chcete zajít na pohodový film, tak tohle je trefa do černého. Jenom upozorňuju, že pokud máte děti, tak je tentokrát nechte doma, je to komedie o plnění snů pro zaměstnané dospěláky ;-)
    To je sestava
    image
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To teda! (Edward Norton!!)
  • @Montezuma3 a *Lift-boy" bude kdo, či..? aj taká funkcia by mala byť jako v každom správnom velkom, starom, klasickom grandhoteli :p :-)
  • Včera byl na Prima Cool staré Barbar Conan, Arnie v nejlepší formě! :) Kam se na to hrabe Momoa...
  • @Blackfish no já si myslím, že Mamoa s postavou v Conanovi víc odpovídal předloze
  • Až na to, že Marcus je strašný rejža a natočil vlastně Pathfinder č.2. Takový český Zdeněk Troška. Momoa se to rozhodně hodil stejně dobře jako Arnold, ale tu veškeré klady nového Conana končí (až na kostýmy, ty si Nispel vždy pohlídal).
  • Ten soundrack starého je naprostá bomba.
  • Blackfish napsal(a):

Ten soundrack starého je naprostá bomba.

Jasné, Poledourisův opus je jedním z nejlepší soundtracků co filmový průmysl vypotil. Mnohými je taky považován za nejlepší soundtrack všech dob, tak či tak oproti dněšní hollywoodské produkci je to svěží a příjemné si to pustit.
    Spielberg nám ukáže pád Aztécké říše? 7.1.2014
    Velké historické filmy jsou dnes spíš výjimkou než pravidlem a mimo Ridleyho Scotta je moc lidí netočí. Teď ale o jednom uvažuje Steven Spielberg, který se po odložení sci-fi Robopocalypse a opuštění dramatu American Sniper (režii převzal Clint Eastwood) začal vážně zajímat o epický projekt jménem Montezuma. Ten, jak už jste možná uhodli, vypráví o španělské invazi do Mexika, kterou v roce 1519 vedl slavný dobrodruh Cortés. Jeho přátelství s aztéckým panovníkem Montezumou nedopadlo pro místní obyvatele zrovna dobře, což je v hollywoodské řeči ideální materiál na velkolepou podívanou. Tahle se ostatně snaží dostat do kin už od roku 1965, kdy měl scénář legendárního Daltona Trumba (Prázdniny v Římě, Spartacus) režírovat Martin Ritt (westerny Hud a Hombre s Paulem Newmanem). Produkce pod záštitou Kirka Douglase ale nikdy nezačala a Montezumu nyní přepisuje Steve Zaillian (Schindlerův seznam, Americký gangster), který by jej měl pro Spielberga připravit jako jednu z budoucích režijních možností. O roli španělského dobyvatele má přitom zájem Javier Bardem a jelikož je film vyprávěn z Cortésovy perspektivy, mohl by se nakonec jmenovat po něm. V podstatě tedy stačí učinit poslední drobný krůček - sehnat pro tuhle odvážnou historickou fresku minimálně stomilionovou finanční podporu. Hračka, no ne?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Montezuma3 Cítiš sa poctený? :D
    @Branislav_Gepeto Můj dětský sen. A ještě k tomu můj nejoblíbenější rejža.
    @Montezuma3 Najobľúbenejší? :D Prečo?
  • @Montezuma3 :applause: :-P (waiting unpatiently ;D) :P
    @Branislav_Gepeto: Protože: Duel, Ryan, Schindler's List, Terminal, A.I., Indiana Jones, Jurassic Park, Mnichov, Minority Report, Válka Světů,...
    @Montezuma3 Aha, preto :D Takže sadol...
    Nuž, nevidel som všetky filmy, aby som to mohol ohodnotiť, ale mne prišiel ako taký typický amerikánsky režisér. Indiana Jones (lebka) bol nápaditý a zaujímavý, dokonca vtipný. Za to palec hore. To je práve ten prípad, kedy sa kiksy dajú ignorovať ak sú vyvážené zaujímavosťou a vtipom. Vojna svetov... Nu... V pohode... Z tej si veľa nepamätám. Určite to nie je zlý režisér (veď je možno najznámejší), len štýl mi moc nesedí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.