Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ten druhý :D Chris je pre nu "Mužským idealom" :D :D
a tiež má rada severskú mytologiu
mno, tak toto si budem muset zohnat v co-nejvíc HQ, orig.dvd najlepšie :p :)
(a na csfd by mali pridat další indikátor, tag, či sa jedná o "grafický" film, kde záleží na grafike,obraze, alebo len taký víac-ménej "dialógový", "obyčajný" =D
Nie je to žiadne predstavenie najtajnejších trikov ako z šou venujúcich sa tomu a bolo tam veľa vecí, kde okrem peknej asistentky trebalo aj veľa CGI. Ale bolo to epické. Predsa len, kúzla zväčša nepozeráme, pretože chceme vedieť ako to je možné, hlavne to sledujeme pre ten pocit. Zahĺbili do filozofie iluzionistov všeobecne, pekne spletené, zaujímavé triky, skvelé rozuzlenie. Čakal som niečo horšie.
Vynikajúce efekty a skvelé soundtracky tomu pomohli, ale bolo to epické a veľmi ma to zaujalo. A dokonca vtipné. Medzi skupinkou kúzelníkov bola skvelá atmosféra, jeden mentalista dokonca.
A dokonca aj to obsadenie Nu, rozhodne mi to neprišlo ako americká sračka spoliehajúca sa na čisto CGI. Bavilo ma to.
je to o "kúzelníkoch, iluzionistoch ? tak na túto tému je ted každopádne najlepší *Dokonalý Trik (Prestige)* - taká dráma, takmer presne dla mojho gusta - z dobrého,exotického profesnej prostredia,oblasti, +dosť lovestory drámy (najelpšie docela posplietanej, až takmer zauzlovanej do 1 klbka ;D) :twisted: =D , nejaké tie "klasické teorie-konšpirácií", hi-tech fyzika,tajné objavy nicola Tesly, prekvapivé zvraty, zaujímavé zápletky, hlboké a podnetné dialogy, a (ne)čakané rozuzlenie :-)
@Edem tak neviem či 10mil ľudí je dosť. Ale je pravda že 2014 je posledný Hobbit tak možno ľudia budu chcieť nejaké nove fantasy.
Pravda je že ten kolotoč okolo fantasy je už roztočený takže z toho môžu stále čerpať, ale určite by film bol úspešnejší pred 2-3 rokmi.
Temná vež, a Nadace - premíéra, idú byť prvýkrát sfilmované na silver plátno, Duna bude remake.. )
Stačí plagát ukazujúci jednotlivých hercov/postavy s ich menami, názvami postáv a nejakým vystihujúcim citátom, ktorý spôsobí, že každý sa v jednom z nich nájde ako idolovi, poprípade tam nacpú postavy ako Durotan a podobní, o ktorých sme počuli a chceme vedieť viac (osobne by som sa najviac tešil na Gul'Dana) - i keď časovo to má byť asi inde. Ani by ma neprekvapilo, ak by to chceli kvázi spojiť s WoD. Potom akčné plagáty, rýchly trailer, dobrý soundtrack, veľa bleskových textov, kampaň začatá po kúskoch, reklamy na každomkroku a voalá, k tým masám, čo si to pozrú už z princípu, k tým, ktorým sa WoW aj tak páči, k veteránom, ktorí v tom najdú návrat k niečomu, filmovým "fajnšmekrom", ktorí v to vidia proste blockbuster a basta a náhodným subjektom typu "Poďme do kina, dávajú akéhosi WarCrafta" sa priblížia ďalší.
O to, že im to vynesie veľa by som sa asi na ich mieste nebál. :)
( na ulozto neni sú vobec :-#
http://www.moviezone.cz/clanek/25423-warcraft-a-herecke-posily/
Jinak ty nový co jsou jenom na okruhu už se mi vůbec nelíbí :-(