T. Burton style - ono to má aj názov :D Vďaka, sú pekné. Taká séria by sa mi páčila ako kalendár. Ale podľa štýlu toho hore. Nejaká postava a s nejakým svojím symbolom. Sansa tam má tuklietku a malého ptáčka. Rickon tam hrýže kosť so Shaggym - čo značí jeho divokosť (to je prdel, v slovenčine je tam ešte aj to slovo :D ).
@Alef_peAlef V Harry Potter jednotke Quirell vbehol s tým, že Troll je v žalároch. Dumbledore prikáže následne prefektom, aby vzali žiakov do ubytovní jednotlivých fakúlt. Chrabromilčania (Nebelvírci) ju majú za portrétom Tučnej pani, ktorej treba povedať heslo, Bystrohlavčania (Havraspárci) vo veži, kde treba odpovedať na otázku preverovaciu múdrosť danej osoby, Bifľomorčania (Mrzimorci) ju majú asi v nejakej chodbe pri portrétoch (podľa toho, kam šiel Cedric vo štvorke) a Slizolinčania (Zmijozelci) ju majú v žalároch. V tom je ten vtip :)
Komentáře
alebo tiež ako Tolkien vykradol Harryho Pottera. :-D
Vďaka, sú pekné. Taká séria by sa mi páčila ako kalendár. Ale podľa štýlu toho hore. Nejaká postava a s nejakým svojím symbolom. Sansa tam má tuklietku a malého ptáčka. Rickon tam hrýže kosť so Shaggym - čo značí jeho divokosť (to je prdel, v slovenčine je tam ešte aj to slovo :D ).
ato druhé nechapem vobec, té téma ide mimo mňa :d :/ :-#
nj uš si to budem muset raz nekdy celé prečíst a zkouknout aj ja ;D) :anxious:
a www denníky už vobec ne
oznam -
kdyžtak, ted v tomto prípade by bola ozaj lepšia neajaká malá, decentná správa,
jako nejaké dlhé písačky
8-O rip *lady_Sansa :-( :'-(