Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1291292294296297367

Komentáře

• Aegona jsem poznal ale nic moc teda :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Montezuma3 pekná haute couture :-P :-)
  • upraveno 10. dubna 2014
    Montezuma3 napsal(a):

image

[ zleva: Martell, Targaryen, Tyrell, Lannister, Baratheon, Stark, Arryn, Tully, Greyjoy ]

heh pekné modelky :-P len nejak neviem určit 1. a 3.zprava, a prvú zlava :/ :anxious:

btw tá kožušinka (s kapucňou) je úplne super, aj tie zelené šatičky, a tie tmavo-modré, a žlto-hnedé tiež :oops:
  • @Alef_peAlef Na krajích je Arianna a Asha (jinak nad nimi jsou znaky rodů ;-) )
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Přijde mi to trošku divné. 1) podle čeho vytvořil zástupkyni rodu Arryn? Jak vypadal Jon přesně nevíme, a brát Roberta Arryna jako vzor pro rod Arrynů asi nebude nejlepší volba.
    2) pokud má být rod Stark Sansa, tak ta má mít sice hnědé vlasy (ale světle, ale do toho už bych nerýpal), ale modré oči, ne hnědé. Pokud by měla být podle Lyanny a Aryi tak by měla mít protáhlejší obličej, šedé oči a tmavší vlasy.
    3) Nic proti Targaryenkám, ale Danny (pokud je to ona) tu vypadá jako anime postavička (a ne není to tím že je to kresba, je to tou stylizací)
    4) Asha má mít tmavohnědé oči, tady vypadají tak maximálně bezbarvě (ano přiblížil jsem si to lupou).

Teď k vzhledu jako takovému:
    Na 1.-3. místě (jsou srovnatelně hezké podle mě) by skončily: Greyjoy, Stark, Baratheon
    4.-5. místo: Martell a Lannister (opět srovnatelné)
    6. místo: Tyrell
    7. místo: Targaryen
    8.-9. místo: Tully a Arryn (Tully je ošklivá, Arryn je naprosto nevýrazná, prostě holka kterou člověk přehlédne a ani neví, že prošla kolem)
  • upraveno 10. dubna 2014
    @Everett_Young hm.. ted ktorá je Greyoy, a ktorá Martell, Tully (ryba?), a Arryn (asi vták, lastova s mesícem ?)
    viem tie znaky, ale ješte ne všetky
    :oops:
    a žiadna z nich neni vyložene ošklivá :-P , vícméne všetky sú "chic belle m´lles" ;P
    (som si vzpomnel na Myší kožíšek *umoulaná je, a ošklivá* :D :p , z tej starej českej filmovej pohádky ;: ):
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Alef_peAlef

Zleva: Martell, Targaryen, Tyrell, Lannister, Baratheon, Stark, Arryn, Tully, Greyjoy.
  • My project from Children's Illustration class.
    Loosely inspired by world of Game of Thrones.
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    image
  • upraveno 11. dubna 2014
    http://www.rantlifestyle.com/2014/04/09/20-reasons-game-thrones-overrated/#slide40
    Nemam ráda lidi, co kritizujou vĕci o kterejch nic nevĕdi a tohle je typickej příklad... :wall:
  • @LadyTroll videl ten človek vôbec jednu časť?? pretože asi na 15 jeho vecí by som hneď z ruky dokázal oponovať jedinou vetou:
    počkaj túto sériu
  • @stano neřekla bych... Jako o serialu nĕco trochu pravda je, ale ten blbeček do toho zahrnuje i knížky. Možná ani neumí číst... :wall: myslim, že to má všechno z doslechu...
  • @Thorar Dammit Moon Moon!
  • Některé dámy z Písně (s podobou hereček ze seriálu) ve stylu Alfonse Muchy:

image

image

image

image

image

image

image

image
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Škoda, že je to inspirované seriálem.
  • Art nouveau!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    jj škoda.
    nejvíc Muchovská je Margaery
  • Everett_Young napsal(a):

Přijde mi to trošku divné. 1) podle čeho vytvořil zástupkyni rodu Arryn? Jak vypadal Jon přesně nevíme, a brát Roberta Arryna jako vzor pro rod Arrynů asi nebude nejlepší volba.
    2) pokud má být rod Stark Sansa, tak ta má mít sice hnědé vlasy (ale světle, ale do toho už bych nerýpal), ale modré oči, ne hnědé. Pokud by měla být podle Lyanny a Aryi tak by měla mít protáhlejší obličej, šedé oči a tmavší vlasy.
    3) Nic proti Targaryenkám, ale Danny (pokud je to ona) tu vypadá jako anime postavička (a ne není to tím že je to kresba, je to tou stylizací)
    4) Asha má mít tmavohnědé oči, tady vypadají tak maximálně bezbarvě (ano přiblížil jsem si to lupou).

Teď k vzhledu jako takovému:
    Na 1.-3. místě (jsou srovnatelně hezké podle mě) by skončily: Greyjoy, Stark, Baratheon
    4.-5. místo: Martell a Lannister (opět srovnatelné)
    6. místo: Tyrell
    7. místo: Targaryen
    8.-9. místo: Tully a Arryn (Tully je ošklivá, Arryn je naprosto nevýrazná, prostě holka kterou člověk přehlédne a ani neví, že prošla kolem)

Teda já z toho mám spíš ten pocit, že to nemá symbolizovat konkrétní postavy, ale čistě jen módu sedící k jednotlivým rodům, a tu vystihli naprosto přesně... :D
  • upraveno 11. dubna 2014
    @Montezuma3 jj Margaery :oops:
    ale tiež Ygritte

a Cersei tu vypadá byť už trochu stará, kdyžtak, tu by sa jej ozaj hodil do ruky ten pohár vína :p :twisted:

@Michelle a vdaka za westeroské dámy a´la Mucha ! :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @JoeGyry V tomhle obrázku vidím seriálového Viseryse :)
    image
  • @Krisa biela parochňa a tmavé obočie? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @JoeGyry Spíš ten výraz.
  • JoeGyry napsal(a):

@Krisa biela parochňa a tmavé obočie? :D

JE TO DANY!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.