Hra o trůny 4x03 - Zbaveni okovů - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
12467

Komentáře

• upraveno 23. dubna 2014
    @pavel Belwas by byl výbornej funny prvek v k uzoufání nudné Essoské kampani, takovej druhej Bronn
    střívko taky kvituji
  • upraveno 23. dubna 2014
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Bacha na spoilery. Jsme v seriálovém vlákně. Uprav to, prosím.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. dubna 2014
  • Ten Danyin výraz při tom, jak valyrijsky zařve něco jako "Palte!", je neskutečnej! Noční můra na pěkně dlouhou dobu. :roll:
  • upraveno 24. dubna 2014
  • @up_er: Tak skvělých herců se tam vyskytuje dost, o tom žádná... spousta z nich to samozřejmě má spočítané... nicméně je trochu rozdíl zahrát brilantně POV postavu (Tyrion, Ned), brilantně neažtakdůležitou postavu (Tywin, Joff, Jaime, Mormont), dobře ztvárnit jakoukoli postavu (Hodor, Cercei),... no a tím, co předvádějí někteří jiní v čele s Danny "umím se tvářit jen jedním způsobem" a "umím při řvaní otvírat pusinku tak, že zvládnu podobně jako Balerion sežrat tura v jednom kuse"
  • @Jay Tak porovnavat herecky rolu Cersei a Hodora je na mna silna kava :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. dubna 2014
    To by nebylo, aby tu dnes někdo nenapsal, že Emily neumí hrát.
    Jen tak dál. S vaší každodenní vytrvalostí se to do příští série určitě zlepší ;-)
  • upraveno 24. dubna 2014
    Jay
    tak promin ale podle me michas jabka a hrusky dohromady...a navic bych to v serialu vubec nerozdeloval na POV a vedlejsi postavy...D&D si stim delaji co chcou s pozehnanim George(aspon doufam...je pravda ze on je tomu asi dost otevrenej kdyz pro HBO delal uz) a davaji prostor postavam ktery v knizkach az takovej prostor nemely ale v serialu jsou popularni tak dostanou vice prostoru. Vubec bych to nedeli podle knizky to nemuzes takhle brat...
    Pro me je Emily proste dobra a rozhodne me neprijde ta fraze "umím se tvářit jen jedním způsobem" a "umím při řvaní otvírat pusinku'' pravdiva a mistna. Asi to nepochopim jen me to zarazi jak jsou tady nekteri lidi na tu herecku agresivni.
  • @Hildegarda: Neporovnávám roli, porovnávám způsob jakým se ji chopili... Ani jednomu výkonu se nedá nic moc vytknout a ani jeden z těch výkonů není tak brilantní, abych si zapamatoval jméno herce/herečky... (většinou do této kategorie spadá tak 95% postav, chtěl jsem naznačit, jaké rozmezí to zabírá) - popravdě, je to jako u hudebního doprovodu - je-li dobrý, tak si jej ani nevšimnete, to se stane jen pokud je excelentní, nebo zbabranej.
  • @up_er viděla jsem Emilii ještě v nějaké epizodni roli, nevím kde a byla to ta stejná tragédie, nevím jestli je ta a afektovanost projevu v GoT požadována ze strany režiséra, ale pro mě osobně se na to nedá koukat, seriál už nesleduju, tohle je jeden z mnoha důvodů. Koneckonců své skvělé herecké schopnosti bude moct předvést v roli Sarah Connor? Tenhle kulturní zážitek také s radostí vynechám.
  • Nevím, jestli se to dá nazvat, že jsme na tu herečku agresivní, jen nám prostě její talent přijde nedostatečnej, a přijde nám, že je ve stínu ostatních (a to nejen v její samotný lince), jako jsou Tywin a celkově Lannisteři (oproti Tywinovi je tady ve stínu snad každej), Roose, Davos, Ohař nebo Arya... a podle mě za to, jak Emilia hraje, taky můžou dozajista DéDé, u kterých mi často připadá, že tak úplně nepochopili charaktery postav..
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Dreamer Emilia bude hrát Sarah Connor? Ženskou která zvládla zlikvidovat terminátora? To snad ne, to je vážně vtip. Na tu roli by se hodil nějaký mnohem sportovnější typ Emilia ať si zůstane u draků.
  • @Hildegarda hodor je peckovej :D je tam díky branovi velmi často a přitom se moc scénář učit nemusí :D
  • @Everett_Young it is known uz davno...podla mna to bude prepadak ako Brno
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. dubna 2014
    @Hildegarda A terminátora bude hrát kdo? Ota Zaremba? =D Souhlasím, bude to hrůza
  • bohužel většině civilistům/nečtenářům se ta hustokrutopřísná image Dany líbí, takže pochybuju že tam vubec nekde vzniká nejakej impulz, kterej by ji řikal "Holka, mohla si to zahrát líp"
  • @Marek to je fakt, má draky a prsa, co si přát víc...
  • ja jsem ctenar ctu celou serii ted podruhe a projev serialove Dany se me proste libi...a je me ''jedno'' ze tam ukazuje kozy a zadek:)
    Ten impuls tam u me taky vznika,ale ne asi tak casto a neni to nenavist a odpor se kterym se tady setkavam na jeji adresu.
  • @Dreamer: Aby uměla hrát, třeba?
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 24. dubna 2014
  • Pridam nazor,aj mne sa dany paci ako to hra a je lepsia ako v knihach,tam je cela utiahnuta a nesvoja take dievcatko,tu je svojpravna a drsna co je len dobre.Jej linka mna zaujima prave najviac zo vsetkych v got,spolu s jonovou a tyrion je tiez cool!Naopak najmenej ma zaujima dianie v kings landing,to viacmenej preskakujem,lebo je to nudne,natahuju to tam strasne!Rozhovory o nicom proste dokola tam melu sprostosti!a uz sa tesim ked tam pride dany a zrobi tam poriadok s tou chamratou!!!
  • @Rejbek ty si nečetl knihy vid?
  • tak kdyz pise ze je podle nej lepsi jako v knihach tak je asi cetl ne?
  • no právě proto bych si tou danny nebyl tak jistej
  • @up_er Nenávist či odpor jsou příliš silná slova ;) pochybuju, že to tady někdo bere až takhle osobně. Pokud někomu nesedí její herecký projev, tak zde pouze vyjádřil svůj negativní postoj, nikde tu nevidím odpor nebo dokonce snad nenávist. (přísahám, že ten terč s obličejem Kalísi už jsem vyhodila :anxious:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.