Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire

upraveno 27. dubna 2014 v 4. řada
245678

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. dubna 2014
    @M1on Ano, ten mám za odměnu. Když budeš zlobivý kluk, tak ho třeba taky k vánocům dostaneš ;-)
    @MissUtahraptor To mi ani neříkej, Meg jsem měl moc rád :'-(
  • upraveno 28. dubna 2014
  • Vždycky mě překvapí ta sveřepá letitá fascinace neperoxidovostí Jaimeho kštice. Nechcete můj nick?
  • @Everett_Young Já taky. Jedna z věcí, které Crowleymu neodpustím ani za zlaté prase... :'-(
  • mne se to nelíbilo
  • Hrozné....nuda a zase nuda. Kromě Kings Landing. Pachatelé královraždy se sami napráskali (ve světě asoiaf by se jim to zajisté vymstilo). Ztvárnění Jiných se mi nelíbí už od začátku. No a ten konec byl vyloženě propal. V jednu chvíli jsem se bál, že to skončí jako poslední Indiana Jones a z Jiných se vyklubou emzáci....
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sveva Vztah Mel a Standy není potvrzený ani od GRRM, navíc Mel říkala Davosovi něco v tom smyslu že Stannisova pýcha převažuje jeho víru když jí Davos řekl že to byl Stannisův stín. Nejspíše to byl stín Devanův, ten je do Mel zamilovaný :-)
  • @JoeGyry jo, to vim. Jenom netusim k cemu to smeruje. V knizce nic takovyho nebylo. Nejspis je najde a pak zhebne takze to bude uplne k nicemu :-|
  • no tak obecne se ukazuje a tenhle dil to jasne potvrdil a je to taky logicke, ze to co si ctenar domysli a je takove rozporuplne a neni napsane a jasne recene nakonec v serialu je receno totalne jasne i pro blbce :D (viz kdo zabil Joffreho)

Ale po dnesni epizode si rikam, ze postupne rekneme, ze v 5. rade mozna zacne dochazet na momenty, o kterych knizka bude mluvit az treba ve Vichrech a oni treba jeste nevyjdou :D takze nemala obava :)

Jinak to co tam je momentalne je proste jasny usmerneni spekulaci a je to hlavne kvuli lidem co nectou... ale zajimavej je ten Lock tam tusim nejakou zajimavou zapletku co nam to jeste trochu natahne :) a zajimalo by me jestli se tam objevi uz konecne "Muz z cernou rukou" to je muj velkej favorit na velke prekvapko, ale jestli tam nebude tak to znamena, ze v knizce nic neznamena a zadny prekvapko nebude...

Btw co jako lidi cekate, ze se ten dej projede raz dva tri nazdar a je hotovo? jasne ze to natahujou... a vy jste cetli knizku a stezujete si, ze se neco natahuje WTF? :D
  • @Everett_Young ty nebudeš dělat recenzi na tuhle epizodu ?
    @DanielSvatoš Budu, ale až později večer, teď ještě připravuji věci na poslední zvonění. Ve středu dostáváme vysvědčení :-)
  • @Everett_Young A už se těšíš na učení :twisted:
  • dalsi priemerny diel malo oberyna , tvorcovia serialu si dost upravuju serial podla seba som zvedavy iba na 8 cast na suboj oberyna
    @M1on Přesunu do kecáliště :-)
  • Po Jonově "Když jsi mi řekl, že Bran..." jsem sice začala hudrovat, ale linka v Krastrově pevnosti a okolo mě tak strhla (bavilo mě, že nevím, co bude dál), že jsem jim to nakonec prominula.
    Stejně si ale neodpustím jedno rýpnutí: ten černý megahadr s naprosto přesným vyobrazením tříhlavého draka vzali Meerenští otroci jako kde? Vzor vyhledali v kronikách a tajně vyšili během mordování pánů? :D Ale to je jen takový vtip.
    @M1on S dvěma meči teoreticky bojovat lze, ale vyžaduje to hodně soustředění a cviku. Mnohem víc než na meč a štít. Nicméně to co tam předváděli mělo k něčemu takovému dost daleko.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.