Hra o trůny 4×04 – Přísežník - Ice & Fire

upraveno 27. dubna 2014 v 4. řada
135678

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @brbr Mimochodem, napadlo tě, kolik dní muselo uplynout od poslední epizody, když byl Locke schopný urazit celou cestu z Hrůzova až na Zeď? To už by tam ti divocí byli desetkrát :roll:
    @Maliky Mance sjíždí všechny řady Survivora aby zjistil jak rozdělat oheň.
  • upraveno 28. dubna 2014
  • @Everett_Young Divocí si užívají na jihu sluníčka :-) V té přepadené vesnici v minulém díle bylo babí léto a na černém hradě jsou hromady sněhu. Kdo by se tam hnal (kromě Locka)?
  • upraveno 28. dubna 2014
  • ešte Jon Snow, to je láska.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 29. dubna 2014
    @Everett_Young Mag o vrazde Joffa v knihe vedela? Teda, mozno som uz zabudla, ale nezda sa mi.

Dufam, ze nebude dalsi romanik medzi Missandei a Sedym cervom :hand:
    upraveno 29. dubna 2014
    @Hildegarda Na to jaká z ní je vychytralá potvora (myšleno v dobrém) mi od ní ta otázka přišla silně naivní. Ještě vzhledem k tomu, jak se tam shodovali že Joffrey je monstrum a těm řečem její rodiny o tom jak jí ochrání.

Co se Šedého červa týká tak snad máš pravdu.
  • @Hildegarda No to by mě zrovna zajímalo, ak by chtěli udělat románek eunucha. :-D

• neviem naco tie spoileri schovavate su tu taky co knihy necitali?
  • Třetí díl mě jen nudil, tenhle vyloženě roztrpčil. Vývoj za Zdí, tak odlišný od knižní předlohy, se mi vůbec nelíbí. Navíc se podle mě zbytečně rozkrývají různé události obestřené tajemstvím, jako je smrt Joffa nebo význam dětí pro Jiné. Možná je to škoda.
  • @Hzrdandy Tak HBO by sa muselo zaobist bez explicitnych scen, ale hrkutat si bohuzial mozu aj dve tri serie...
  • upraveno 29. dubna 2014
    hodně mě zklamal tento díl :( co jak posrali děj za zdí nemá obdoby

edit: + ještě ten co usekl Králokatovi tuku mi tam taky moc neseděl
  • Na druhou stranu Jonovo budoucí odmítnutí nabídky je vhledem k jeho vědomosti reálnější.
  • Stejně bych řekl, že Jon to v seriálu ví jen proto, aby mohli vynechat Davosovu anabázi u jistého tlouštíka (což je škoda, já si toho tlouštíka v knize oblíbil)
  • Tak tentokrát se přidám do řad haterů. Na první dojem fakt divná epizoda. Cogman velmi zklamal - ale asi to jde spíš za D&D, kteří mu ty noty připravili... no dám to dneska ještě jednou, abych mu nekřivdil. Ale tolik WTF momentů (a ne v dobrym)... chjo :-(
  • Tak už sem to viděl i jááá :)
    -hned na začátek příjemné překvápko měl jsem velkou čest zahajovat celý díl takže supr..ale proč se sakra učím číst?? to vám nestačí malá s pirátem? ale aspoň že sem pak vedl celou vzpouru otroků jen škoda že mě neukázali v boji, jak tu všichni kritizujete šermířské bitky tak myslím že greyworm je vyjímka a s tím dlouhým kopím to fakt umí, holt když někdo cvičí od narození je to vidět :) ***** 5 hvědiček
    -Brienne a Jaime a Tyrion taky supr, jsem rád že dostala ten meč z val.oceli a bude s ním bojovat za Starky, jen se divím že se po něm nikdo neshání bude asi dost vzácný a prckovi ho dal před smrtí Tywin takže patří teď asi zase jemu, divím se že by po něm nepátral. Aby ještě Brienne neobvinili z krádeže a zrady, ale stejně ji tam nemají moc rádi tak to asi vyjde nastejno.. ****a půl hvězdiček
    -Bran a spol to bylo hloupé jak se nechali tak hloupě chytit nejdřív vlka takže měli varování a stejně se nechají chytit. Doufám že to Bran příště napraví :( ** 2 hvězdičky
  • @Terezička neposkvrneni jsou komplet. Myslim ze to bylo v knizkach :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.