Jako na konci třetí knížky, jak Tyrion stál před soudem obviněný za smrt Joffreyho a Jon za to že chvíli táhl s divokými, tak jsem úplně čekal že jednoho z nich popraví. Celkem příjemně mě překvapilo že přežili oba, byl jsem opravdu přesvědčen že se z toho vyhrabe jenom jeden z nich.
@brbr Není. Myslím, že Jaime by to poznal :D A hlavně už od Martina víme, že slovo, co na konci Hostiny měla vykřiknut, bylo "meč". Takže nebyl důvod ji zabíjet.
Lidi já vás nechápu. Když jsem tu přidával topic tak jsem se ptal co říkáte na to, kdyby se tam objevil oživený Robb-vlkodlak a všichni tam psali něco o tom, jak by se jim to nelíbilo, že už unCat bylo oživení přez čáru a že už nikdo žádné vstávání z mrtvých nechce. A teď tady spekulujete nad unBrienne. Tak co to sakra je?
@JoffreyWater Já ne. :-D Nepřijde mi to pravděpodobné, vzhledem k tomu, že Tyene je blondýnka a Lemore má tmavé vlasy. Navíc, k čemu by to bylo? :-D Čím je matka Tyene zajímavá..?
Taky by mě zajímalo proč si myslíte že je Briene mrtvá nebo unBriene..? Naposledy si pamatuju ten její výkřik před popravou a .. konec. A jaká zmrzačená půlka obličeje? Že to jsem si zase přečetl nějaký info z uvolněných vichrů?!? :D
Půlka obličeje - Biter ji ji ukousne v Hostině. Oběšení "a jedno slovo" - Hostina Odvede Jaimeho - Tanec (Na mě to působí, že Cat slíbila, že jí ho přivede živého aby potvrdil její verzi... no prostě jej evidentně vede do léčky.)
Komentáře
Ještě k Val a jejím jinak barevným očím. Myslíte, že by si toho nikdo nevšimnul? Ani Jon nebo Tormund?
Ale to istéje napísané aj k akejkoľvek inej farbe :D
Oběšení "a jedno slovo" - Hostina
Odvede Jaimeho - Tanec (Na mě to působí, že Cat slíbila, že jí ho přivede živého aby potvrdil její verzi... no prostě jej evidentně vede do léčky.)