Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire

upraveno 8. dubna 2014 v Seriál Hra o trůny
1468910

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Nitpicker Pamatovat si to nemusíš, jen ze sebe pak nemusíš dělat zbytečně hlupáka irelevantními neargumenty :)
    Mimochodem ten život provozuji, jen hlupáci mě z toho občas vytrhnou :)
  • Jasne, nepamatovat si jeden řádek z celé série z nás činí slabé čtenáře. Smekám.
  • @flanker.27 Tomu se říká "věcný" post. Dobrá práce a pěkný zbytek tvého doživotního vytržení při žití se sebou samým. Ahoj!
  • @Nitpicker je @Mellien tvůj multiúčet? Nebo jste se jen oba něčím sjeli? Jestli si nedokážeš pamatovat fakta, tvůj problém. Jestli nedokážete oba dva poznat hyperbolu a sarkasmus, tak jste buď naprosto mimo nebo prostě nechcete. Každopádně už mě unavuje vám dvěma cokoli vysvětlovat protože to je jako házet hrách na zeď. Že nedokážeš pochopit, že něco nemá logiku, to je taky tvůj problém. Jenže u tebe už se začíná těch problémů hromadit víc než je zdrávo...
    @Nitpicker Víš, mám různé vady, ale považovat Markétu z Anjou za bezvýznamné fiktivní postavy mezi ně nepatří :)

A hlavně nepoužívám argument:
    1. Seriál je vždycky dobrý.
    2. Pokud není dobrý, platí pravidlo 1, protože je barevný, hýbe se a je na pokračování a já musím být vděčný, že existuje :)

@Mellien Nemusíš si pamatovat všechno. Ani já si všechno nepamatuju. Ale pak to, že si něco nepamatuju, nepoužívám jako argument, natož proti tomu, kdo si to pamatuje. A když si něco pamatuju a týká se to něčeho, co mě zajímá, tak si to třeba dohledám :)
  • upraveno 5. června 2014
    Jasnej multak. Nejmíň 10 jich jeste planujem (rozdvojena osobnost).

jasný, něco nemá logiku. Podle tebe, zapomněl si dodat. Pardon, nemáš tu monopol na posty, všemocný. Mně zase přijde, ze hrách na zeď házím já. Muž černé pleti se může dostat i do norvosu. To je fakt. Kniha to nevyvrací, když už se jí oháníš. Varys taky není z KL.

Chápu, ze si tu rad hraješ na nejlepšího, nej chytřejšího, ale ne všechny to bavi a radi by diskutovali i bez těchto excesů. Hlavně v klidu, je to jen seriál.

kdyžtak je to reakce na ewereta

• @flanker.27 "Víš, mám různé vady, ale považovat Markétu z Anjou za bezvýznamné fiktivní postavy mezi ně nepatří." Tohle je buď něco strašně rafinovaného a nebo strašně mimo. Markéta z Anjou? Vůbec nevím o čem mluvíš.

"A hlavně nepoužívám argument:
    1. Seriál je vždycky dobrý.
    2. Pokud není dobrý, platí pravidlo 1, protože je barevný, hýbe se a je na pokračování a já musím být vděčný, že existuje "
    --- Hodně primitivní straw man.
  • Pěknej portrét.
  • @Everett_Young Ad obrázek. So what?
    Neboj, my tu tvojí hyperbolu pochopili. Horší už to bylo s tím jak celý ten post byl úplně mimo dosavadní debatu v okamžiku, kdy ses podle všeho dostal trochu do úzkých. Klasický red herring.
  • Flanker: já to taky jako argument nepoužívám. Jen píšu, ze to není zločin :D před mobil je to těžší d vámi držet krok, pardon za preklepy
  • Obyčejnej šedivej chlap...
    Vážně tu budete donekonečna řešit barvu Area Hotaha? Vždyť je úplně jasný, že alespoň částečně plní rasovou kvótu (u menších postav), v amerických seriálech je to prostě nutnost. :-D Udělali to u Salladora Saana, u Xara Xoan Daxose a udělají to u Hotaha. Nic, co by někomu muselo trhat žíly. Logiku bych v tom nehledala.
  • @Nitpicker Umíš se vůbec bránit něčím jiným, než že na všechny řveš "straw man"? Používáš to tu na každého proti komu ti dojdou argumenty. Na mě, na Svoa00 na Flankera a na další. To že nemáš pravdu, neznamená že mi děláme něco co dělat nemáme. Smiř se s tím :-)
    upraveno 5. června 2014
    @Everett_Young Budiž, tak jinak. Najdi mi kde bych něco tvrdil ve stylu:
    "1. Seriál je vždycky dobrý.
    2. Pokud není dobrý, platí pravidlo 1, protože je barevný, hýbe se a je na pokračování a já musím být vděčný, že existuje "
    Hodně štestí! Pokud najdeš tak vymyslíme nějakou odměnu.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Mellien @Nitpicker
    Vy dvaja ste sa už blbí narodili alebo ste chodili na kurz?
    (pardón za tu ostrosť, ale to sa nedá)
    upraveno 5. června 2014
    @Nitpicker Ale to není citát, člověče nešťastný. To je sumus veškerých tvých reakcí. Snad jsem si nevšiml výhrady k seriálu, zcela neosobní a neadresné k jakémukoli uživateli, na kterou bys neměl potřebu reagovat, a to polemikou s osobou autora.
  • @Nitpicker Tvrdíš to celou dobu co tu jsi, projdi si vlastní příspěvky (profil -> komentáře -> více komentářů). Ať se děje cokoli tak ty to bráníš buĎ tím, že je to jedno, nebo tím že když ty si to nepamatuješ, tak je to nepodstatné, nebo se to smí vynechat, protože konkrétně tobě se to nelíbí. Za odměnu chci, aby ses přihlásil na kurz základů logiky. Tobě to pomůže posunout se v životě (to jsou ty "stovky dalších aktivit" kdybys nevěděl) dál a mě to ušetří nervy :-)

A pořád si mi neodpověděl na mojí otázku! ;-)
  • Flankere, ale já nemam nic proti kritikům seriálu! To je omyl. Šlo mě přímo o hotaha a eweretovy komenty.
  • @Gepeto Buď v klidu, tohle jen ta každoroční vlna co se sem naplaví s seriálem, a když skončí série tak zase na rok zmizí.
  • @flanker.27 Tak tady může jít o nedorozumění. Já tu diskuzi četl takto:
    -"svoa00: @Nitpicker Zapomněl sis dneska vzít prášky na hysterii, nebo jsi komentáře jenom přelétnul očima?
    -Nitpicker: @svoa00 Myslíš třeba tohle? Speedy: "Neobsazením Arianne a začerněním Hotaha mne už asi doopravdy definitivně jako diváka ztratili. "
    -svoa00: @Nitpicker Protože speedy mluví za všechny (puristy). A ty máš navíc právo soudit jeho názor a ani se na něj přímo neobrátit. A postava Area tam určitě nebude jenom jako další zástupce menšiny, ne ne.
    -Flanker: @svoa00 Jednou bude Karla IV. hrát Japonec... "
    A lá ironie z tvojí strany. Dalo se to číst dvěma způsoby. Lost in Translation. Záhada Markéty z Anjou je mi vyjasněna.

- Když někdo napíše "Najdi mi kde bych něco tvrdil VE STYLU:" tak je z toho doufám dost jasné, že nemluví o citátu "člověče nešťastná".
    "Sand jsem si nevšiml výhrady k seriálu, zcela neosobní, na kterou bys neměl potřebu reagovat, a to polemikou s autorem. " I kdyby to byla pravda, tak v čem by byl problém? Co je asi tak raison d'etre diskuzního fóra?

@Everett_Young "Ať se děje cokoli tak ty to bráníš buĎ tím, že je to jedno, nebo tím že když ty si to nepamatuješ, tak je to nepodstatné, nebo se to smí vynechat, protože konkrétně tobě se to nelíbí." Toto je karikatura mých příspěvků. Koho to zajímá a nesmíří se s Everettovým just-so-story ať si je přečte a posoudí sám. Víc se k tomu říci nedá. Otázka? Která?
  • Jen tak dál Hateři moji. Jste moc šikovní. Do zítřka promyslím, kterému z váš svěřím presidentský post v hater klubu :-) @Nitpicker se snaží, ale Hustey tě zatím předhání, tak pojď, pochlap se a zaber, já věřím, že na to máš.

Neodpověděl jsi mi, jestli se umíš bránit nějak jinak.

BTW. Proč myslíš, že většina místních pravidelných uživatelů přestala seriál sledovat s tím, že je to totální debilovina? Areo Hotah je jen reprezentací všech těch chujovin typu Talisa/Karstarkové/vražda bratrance a podobné blbiny. Tobě to ale pořád ještě nedošlo.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nitpicker To nie je karikatúra. To je pravda. Celá hádka vznikla tým, že ty si zdezinformoval Jayov príspevok a totálne vytrhol z kontextu a keď ti to Jay podrobne vysvetlí na hruštičkách, aby si to pochopil, tak sa ohradzuješ, že sibol zdezinformovaný. To je proste blbé. Ani nie nepochopené. Len blbé.
  • Takže tady už to není diskuze? Tady je to dobro proti zlu? Odpůrci proti zastáncům? Proboha, proč? :D
    To byl trochu vtip, že jdu do boje jako zastánce.... já nevěděl, že se všude musí dávat smajlík. Myslel jsem, že si tu v klidu prodiskutujeme pár věcí, jak z knich, tak ze seriálů. Někdo zkritizuje, já to např. napadnu s tím a tím, on zase tak... ale vše v klidu... místo toho tu čtu nadávky a podobné hlouposti. Proč?
  • @Mellien V tom postu o Hotahovi, na kterém tady vy dva stavíte celou svojí argumentaci, byla i první část o tom, že tam nebude Arianne. Kdybyste si vy dva přečetli aspoň pár stránek starých topiků, tak byste zjistili, že Arianne je u místního (hlavně mužského) osazenstva jednou z nejoblíbenějších postav. Je tedy docela logické, když se Speedy a spol. ohradí proti její absenci. To že jste úplně ignorovali tuhle část příspěvku a hned jste šli řešit jak jsme tu všichni rasisté, taky vypovídá něco o tom, jak poctivě to čtete, přesně jak psal Flanker.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.