@Everett_Young Finále první sezóny bylo nejlepší. Pro mě hlavně proto že jsem měl přečteno teprve půlku GoT knížky a na konci.. prostě draci :D I finále trojky na pěsti bylo dobrý. Jedno bych ale pochválit (zrovna ty stím budeš určitě souhlasit, úchyle), jsem moc rád že dali poslední scénu s tou super muzikou Arye! Ta si to zasloužila.. Valar Morghulis! :)
Myslíte že scény, které budou v páté sérii, jako třeba Tywinův funus, už mají natočené? Jakože si pár scén udělají dopředu, aby měli herce například se stejnou vizáží, když ten děj přímo navazuje, bez časových skoků? Já bych to tak teda asi udělal, protože nechat Tywina rok na hajzlíku.. To by ani mlčenlivé sestry nezvládly :D
Nepamatuje si někdo z knih jak velcí byli v téhle době draci? Mě příjdou strašně prťaví. A to i ve srovnání s knihou, kde mě to vždycky zarazilo jak pomalu rostou.
Já si je v knížkách představoval tak že co do velikosti byli všichni draci stejný, jen Drogon byl mohutnější, takovej brojler mezi nima - mohutnější, osvalenější..
@M1on Tak kostlivce si mohli odpustit, a udělat větši draky :D Ale chápu že tam ti chodci u čarostromu museli být trochu víc bez tkáně, na takové místo asi moc lidí nechodí..
Komentáře
Pokud teda něco jako Tywinův pohřeb bude..
@Kalam Mekhar Ano.. :roll:
@M1on Tak kostlivce si mohli odpustit, a udělat větši draky :D Ale chápu že tam ti chodci u čarostromu museli být trochu víc bez tkáně, na takové místo asi moc lidí nechodí..