Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1107108110112113172

Komentáře

• upraveno 12. června 2014

Nová civilizace pojede na stejnym enginu jako V. :dance:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Zejtra (+- časovej posun) vypukne na steamu summer sale a teď bežej slušný slevy na gogu, tak si připravte peněženky ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Thorar Už? Čekal jsem to až v červenci. To zase bude průvan v peněžence :-|
    @Montezuma3:-) aspoň to tvrděj herní weby, proběhly nějaký úniky infa :-)

Chce to nastavit si limit a bejt tvrdej! Jako vždy... :-D
  • Datum 19.6. je znám už delší dobu :)
  • Nemám účet :D
    @M1on Steam účet máš, a bankovní vlastně nepotřebuješ.
  • @Thorar No to vim :D. Jenže já spoustu her nerozjedu. =D
    upraveno 18. června 2014
    Tak to je ještě horší. Průvan v peněžence a to co sis koupil si ani nemůžeš zahrát. :D
  • @Montezuma3 No já nejsem ten tip. "Tohle si koupim, pak si to v důchodu zahraju". Nakonec si to nezahraju, protože budu dělat něco jinýho.
    @M1on Pokud nehraješ hry jen kvůli grafice tak ti stačí i slabej comp, je plno starších skvělých her na gogu i steamu a nemyslim 20 let starý.
  • @Thorar Tak já mám v poslední době hráčskou krizi spoustu her nedohrávám.
  • @M1on: mám přesně naopak,... otevírám naprosto tragicky zastaralé hry (dalo by se říct vykopávky) a dokončuji je... Sudden Strike (původní) - všechny kampaně, dokončeno před 14 dny, a nedávno mám zářez Settlers I (ano, všech 30 misí) + II a ještě před tím X-wing... takový ten, který se ovládal myší...
  • @M1on Už jsem na jednu hru viděl slevu -125%. Dala se koupit jen v packu a byla to jediná sleva v tom balíku her :D
  • upraveno 19. června 2014
    @Gorgloj Tak to je podvod. jedině, že by se prodávala samotná a vydavatel by mi musel ještě zaplatit. :twisted:
  • Kdy ty slevy začínají?
  • @Blackfish obvykle kolem večera, tak 20:00, ale zjistíš to až bude steam vypadat jako by byl pod DDoS. Zhruba dvě hodiny bude steam přetížený.. bývá to tak vždy :D
    upraveno 19. června 2014
    @M1on Taky jsem mel ten problem ted nam pravidlo ze rozehraju jen jednu hru a tu dojedu az do uplneho konce,pokud me bavi. Do te doby jinou nezacnu.

Jinak nabidka Steamu se meni denne v 19h naseho casu.

Tak summer sale začal, ale maj v tom bordel jako vždy, neukazujou se slevy :-D
    upraveno 19. června 2014
    Tak rozjezd je velmi vlažný, taky jako vždy :-) Ale tušil jsem, že se mi budou hodit odznaky, tak jsem si jich připravil asi 15 k vytvoření :-)

Trilogie Realms of Arkania - první zářez :-)
    Neee, jsem v purple týmu :-(
  • Zajímalo mě co si vymyslí pro příště... Tentokrát tam máme loterii, no to je super. Naštěstí jsem to nikdy moc neprožíval, jen si občas něco koupím :D
    Možná už dnes zaklínače 2 :D
    @Gorgloj Mě ty kravinky co vymýšlej bavěj, dřív jsem byl silně proti digitální distribuci a steamu, ale změnil jsem názor.
  • @Thorar Tak já už hry kupuji dlouho jen v digitální distribuci :) Steam mám od doby kdy jsem hrál 1.6 a kupovat se tam nedalo. Jak se steam vyvíjel tak jsem se přizpůsobil :D
    Tak jsem z jednoho odznaku vycraftil nějakej "mimořádně" vzácnej předmět co se prodává skoro za 6 euro :-)
  • @Thorar tak to mě se nikdy nepodařilo.. Asi nemám dost štěstí :D
  • K čemu ty teamy jsou?
    30 lidí z vítězného týmu, který nasbíraj nejvíc bodů dostanou tři hry z jejich wishlistu zdarma.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.