Viac svadieb? Buď preháňa (teda to myslí metaforicky) alebo tam budú aspoň tri. Možné páry: Bran a Meera, Jon a Mel, Jon a Tormund, Mel a Tormund ( =D ) Sansa a Harry Dedič Daenerys a khal UnDrogo, Jaime a Brienne, Tyrion a Grešle ( :D ) Arianne a Griff/Connington
Vážne sa dajú brať tak dve ztoho, takže čo tie Ďalšie ? :-k
@Gepeto "We have more marriages." - může znamenat klidně dvě... Aegon a Sansa jsou celkem předvídatelní (teď nemyslím spolu, ale každý někoho jiného :-)), ale nějaká nečekaná se tam klidně objevit může. Vždyť kdo před vydáním Tance čekal svatbu Alys Karstark? :-D
@sveva Tiež mi napadlo čosi odvecákovité ako Alys. Tak pod "More" som si predstavil viac ako doteraz a prakticky sme malidoteraz dve až tri významné svatby (ako politicky). :) Je paradox, žepo viac vraždách a že idú domov ma tam najviac zaujalo more marriages :D
EDIT: Ahá, ono to fakt nemusí znamenať Viac ako doteraz, ako skôr Viac svadieb, keďže ich súčet sa zvýši, ergo to môže byť dokoncalen jedna.
@Gepeto Mel a svatba? Jak tě něco takového mohlo napadnout. :-)
Val je také kandidátka na svatbu. Willas je single. Třeba to bude Cersie, ale to by jí musel někdo donutit. Nebo zdechne Hizdahr a Dany si najde někoho nového. A co Euron, má si kde hrát? Já tipuji dvě a budou se jmenovat: Black wedding a Pink wedding. :twisted:
Hlavně už ne žádné barevné svatby :D Osobně Bych tipl tu Dany, ale tam si nejsem jistej, jestli půjde přímo o svatbu, jak ji vnímáme :D Protože s Hizdarem je to zabitý...
Já mám rád fantasy, ale v tomhle případě dle mého prostě převážila lepší příběhová linka okolo trůnu. Navic branova mě vůbec ale vůbec nechytla. Nemusí se mi přeci líbit každý fantasy prvek v knize, nebo snad každá kniha, která pod fantasy spadá...
Jane Johnson není Martinova editorka (to je Anne Groell) a v zájmu zachování si zbytku svého duševního zdraví jí nevěřím ani písmenko. :-) Stejně do toho nevidí...
Komentáře
Bran a Meera, Jon a Mel, Jon a Tormund, Mel a Tormund ( =D )
Sansa a Harry Dedič
Daenerys a khal UnDrogo, Jaime a Brienne, Tyrion a Grešle ( :D )
Arianne a Griff/Connington
Vážne sa dajú brať tak dve ztoho, takže čo tie Ďalšie ? :-k
"We have more marriages." - může znamenat klidně dvě... Aegon a Sansa jsou celkem předvídatelní (teď nemyslím spolu, ale každý někoho jiného :-)), ale nějaká nečekaná se tam klidně objevit může. Vždyť kdo před vydáním Tance čekal svatbu Alys Karstark? :-D
Tiež mi napadlo čosi odvecákovité ako Alys.
Tak pod "More" som si predstavil viac ako doteraz a prakticky sme malidoteraz dve až tri významné svatby (ako politicky). :)
Je paradox, žepo viac vraždách a že idú domov ma tam najviac zaujalo more marriages :D
EDIT: Ahá, ono to fakt nemusí znamenať Viac ako doteraz, ako skôr Viac svadieb, keďže ich súčet sa zvýši, ergo to môže byť dokoncalen jedna.
Val je také kandidátka na svatbu. Willas je single. Třeba to bude Cersie, ale to by jí musel někdo donutit. Nebo zdechne Hizdahr a Dany si najde někoho nového. A co Euron, má si kde hrát? Já tipuji dvě a budou se jmenovat: Black wedding a Pink wedding. :twisted:
(České nebe)
"A v čem je ten Cimrman vlastně tak dobrý?"
"Skoro ve všem."
"A kdo to říká?"
"On."
(Strážci galaxie - tak jako zhruba z traileru)
"Mé jméno je Starlord"
"A kdo ti tak říká?"
"Já."
http://www.jenpromuze.cz/mixer/18406-30-vazne-podivnych-zpusobu-jak-muzete-umrit-co-se-staly
Třeba ujíst se k smrti na vlastní oslavě a pod.