Nejoblíbenější postava

upraveno 10. dubna 2014 v Akce a hlasování
Jaká je vaše nejoblíbenější postava?
můj žebříček
1 Tyrion
2 Arya
3 Rob
A nesnáším
1 Malíček
2 Ceresei
3 Jakýkoliv Frey
«134

Komentáře

• Malíček je suprovej! :)
  • @Ser_Tribun souhlasím... je rozhodně v mém top žebříčku postav Písně
  • přesně :) uplně ho obdivuju jak má ,,pod čepicí,, ... je to člověk co prostě ví jak se hra o trůny hraje :king:
  • @Ser_Tribun Jj, rozhodnĕ moje nejoblíbenĕjší postava, mám ráda trolly (můj nick) a Malíček je z písnĕ nejvĕtší :D
    Pak mam ráda Tyriona, ale v Tanci už tolik ne. Tywin byl dobrej, ale Tyrionovi to nevyčítam :D mám ráda i Daenerys, jenom nechápu ty její úchylky na Daaria, Droga a podobné divné bouchače :-@ . A štvalo mĕ, jak se zasekla v Meerenu, snad od tĕch Dothraků nebude dlouho...
    Už od začátku mi vadí Jon a seriál k tomu ještĕ pomoh. Doufam, že fakt zařve :twisted: Nemusela jsem ani Catelyn, její kapitoly byly hrozná nuda. A neskutečnĕ mĕ sejří Theon, to je fakt hroznej pitomec... :wall:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Malíček je největší sobec a zmetek široko daleko. Hru hraje i Varys a kolem něj není hora mrtvol.
    Můj žebříček je následující
    1 Tyrion Nejlepší postava v sáze
    2 Jaime Hrdý a egoistický prostě Lannister jak má být
    3Maegary Nejúžasnější ženská postava v sáze proti ní je Cersei žabařka
  • Varys taky umí hrát a nemá potřebu někoho podrážet
  • @Odyseus Nemá potřebu nikoho podrážet? A
    Kevana
    nepodrazil?
    Úkladnou vraždu
    považuju osobně za velký podraz :D.
    Toho samého zločinu se dopustil i Baelišto, že podrazil Neda je ok?
    A to, že využil Sansu, aby ovládl údolí
  • @Achileus: Baeliš je prostě jeden z těch hrdinů, kteří všem říkají "nevěř mi" a pak se všichni diví, že když mu věřili, že to nedopadlo dobře (Kdo kouká na Agenty SHIELDu, ví o čem mluvím...)
    Takže to, že zavraždil Jona Aryna je v pohodě
  • @Achileus: Things we do for love...
    Ostatně Bran hapinkal se stejnou záminkou a přesto je Jaime sympaťák...
    Jay napsal(a):

@Achileus: Things we do for love...
    Ostatně Bran hapinkal se stejnou záminkou a přesto je Jaime sympaťák...

Jsou většinou udělané v poblouzení

• 1.Jon Sníh
    2.Tyrion
    3.Bran a Rickon Starkovi
    4.Gendry

Tihle pro mě nesmí zemřít. A Hodor je samozřejmě nesmrtelný.
  • 1.Daenerys (hlavně kvůli Barristanovi Chrabrém a Jorahovi)
    2.Jon Sníh
    3.lord Tywin (bééé,béé...)
    4.Králokat
    5.Tyrion/Varys pavouk/Arya
    rozporuplé postavy (občas se teším,občas vůbec): Bran Stark, Stannis Baratheon

Nejméně oblíbené:
    1.Sansa
    2.Cersei
    3.ser Gregor
    4.Catelyn Tully
    5.kterýkoliv "divoch z východu" který se pokusí v (Hostině)Tanci zneuctít krev Targaryenů spaním s Daenerys :D :D
    TheWhiteWalker napsal(a):

1.Daenerys (hlavně kvůli Barristanovi Chrabrém a Jorahovi)
    2.Jon Sníh
    4.Králokat

Nejméně oblíbené:
    1.Sansa
    2.Cersei
    3.ser Gregor
    4.Catelyn Tully
    5.kterýkoliv "divoch z východu" který se pokusí v (Hostině)Tanci zneuctít krev Targaryenů spaním s Daenerys :D :D

Oni žijí lidé co mají rádi Daenerys?

• @Achileus napsal(a):

@Montezuma3 např. (Pokud se něco nezměnilo ;))
    MissUtahraptor napsal(a):

@Achileus napsal(a):

@Montezuma3 např. (Pokud se něco nezměnilo ;))
    Nešťastný to člověk (Tanec prokázal, že Dany se potatila)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. listopadu 2014
    Achileus napsal(a):

Ano.
    image
    a ty ji budeš mít taky rád. Jinak...
    image
  • @Achileus Žili...ale Drogon už je všechny sežral :twisted:
  • Achileus napsal(a):

1.Daenerys (hlavně kvůli Barristanovi Chrabrém a Jorahovi)
    2.Jon Sníh
    4.Králokat

Nejméně oblíbené:
    1.Sansa
    2.Cersei
    3.ser Gregor
    4.Catelyn Tully

Myslím si,že určitě ano.Kvůli její Dothracké a otrocké (Viserys) minulosti.

Já osobně ji mám na prvním místě protože je Targaryen (ikdyž žena no,ehm..zdravím Rhaenyru :D).Někteří možná nechápou,ale prostě ty jména co jejich rod nese, a smrt Rhaegara,ikdyž ho jakoby neznáme mě zanechalo velkou citovou vazbu k tomu rodu.
    Ze záčátku knih,ale i ted' (opět dodávám, že jsem nečet tanec) mám rád postavy kterýma se obklopuje.Zrádce Jorah, ale hlavně ser Barristan.Jeden z mých nejsilnějších zážitků první knihy,když byl Joffreym propuštěn z gardy...jak jsem byl naštvanej,brrr..
  • Někteří možná nechápou,ale prostě ty jména co jejich rod nese, a smrt Rhaegara,ikdyž ho jakoby neznáme mě zanechalo velkou citovou vazbu k tomu rodu.
    Ve mě taky. A ještě větší citovou vazbu ve mě vyvolá až jí sežerou draci :twisted:
  • Everett_Young napsal(a):

Někteří možná nechápou,ale prostě ty jména co jejich rod nese, a smrt Rhaegara,ikdyž ho jakoby neznáme mě zanechalo velkou citovou vazbu k tomu rodu.
    Ve mě taky. A ještě větší citovou vazbu ve mě vyvolá až jí sežerou draci :twisted:
    Ne že bych tvoji odpověd' chápal :D,ale kdo povede potom ten rod?...když polovinu vyvraždili oni sami,a druhou Lannisterové.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. listopadu 2014
    Myslím, že lord velitel taky horuje pro stříbrovlasou královnu :)

Everett_Young napsal(a):

Někteří možná nechápou,ale prostě ty jména co jejich rod nese, a smrt Rhaegara,ikdyž ho jakoby neznáme mě zanechalo velkou citovou vazbu k tomu rodu.
    Ne že bych tvoji odpověd' chápal :D,ale kdo povede potom ten rod?...když polovinu vyvraždili oni sami,a druhou Lannisterové.
    Everett nemá Daenerys rád. Proto ta odpověď :)
    A odpověď na Tvou otázku znát nechceš. Ale v sáze je na pokraji vymření hned několik velkých rodů. I v tomhle se Martin inspiroval v naší historii.

Já Daenerys taky nesnáším. Ale starou dynastii Targaryenů ráda mám.
  • Aha,aha aha :D. No proto sem někdy nerad chodím, ale tak, je to moje chyba jakou jsem si zvolil strategii (1.tv zpracování na silné zážitky 2.kniha na prohloubení/změnu zážitků a lepší zpracování). Jsem s tím hodně spokojený,tedy až na některý spoilery,ale většinou nevýznamný.
    Takže ted' se těším ještě víc no.

Co se týče té poslední věty,tak bych řekl že to má více lidí,a je to zřejmě tím co nevím no,takže jsem zvědav.Nicméně i ted' mám radši staré Targareny (od Jaeheryse zpět) než mladší generaci, pořád sním o nějakém celovečerním filmu z doby jejich vlády..och..
    Díky za ohleduplnost k neználkům jako jsem já @Nevada :)
    Montezuma3 napsal(a):

Achileus napsal(a):

Ano.
    image
    a ty ji budeš mít taky rád. Jinak...
    image
    Myslíš, že na mě má ta přerostlá ještěrka účinek? Jinak Targaryeny mám rád (Rhaegar, Aemon, Aegon VI.)

Everett_Young napsal(a):

Pokud jí nezabije Tyrion

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já mám Danny taky ráda - ze začátku mi jí bylo líto a fandila jsem jí...teď si myslím, že je by potřebovala pár facek, ale taky že se snaží o dobro, což jí bohužel krapítek nevychází.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tohleto dobro typu "přinesu vám mír, svobodu a demokracii" vs. "zatím jsme neměli čas spočítat ztráty přesně, ale podle hrubého odhadu, jež se změní, až dostaneme preciznější údaje..." nemám rád :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. listopadu 2014
    @flanker.27 Ale ona to myslí dobře a určitě nechtěla žádné ztráty :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.