Hra Game of Thrones od Telltale Games

upraveno 12. září 2014 v RPG - hry na hrdiny
2

Komentáře

• @Dreamer graficky? Telltale ma takúto grafiku na všetky hry :D
  • upraveno 24. listopadu 2014
    @JoeGyry no, to by se dalo ještě přežít :) ale ta absence jakékoliv vlastní invence, to platí asi HBO že?

EDIT: co je to vlastně "telltale" hra? :D
  • @Dreamer Telltale The Walking Dead, Telltale Wolf Among Us, Telltale Jurassic Park. To posledné som nehral tie prvé 2 určite odporúčam. Ja verím ľudom z Telltale TWD aj Vĺčko mali veľmi dobre príbehy.
  • TWD od Telltale je lepší jak serial tak asi tak s tou kvalitou
  • upraveno 24. listopadu 2014
    @Dreamer telltale je firma:D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Celé mi to připomíná trailer na nějaký datadisk k The Sims. :-D
  • je pravda že by s tou grafikou už mohli trochu hnout, nějak ji vylepšit alespoň
  • Zdá se mi to, nebo se snaží z ústředního rodu udělat druhé Starky? Jak originální...
  • A ja som napríklad doteraz netušil, že HBO znamená Home Box Office.
  • @Arutha: You know nothing, Arutha... :o)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha Ja keď som to počul prvýkrát, bol som desne zvedavý, takže som si to vyhľadal. Akurát som nevedel, čo znamená Home Box Office. :D Hľadal som si definíciu Box Office a pochopil, že je to čosi ako kino alebo kinová kasa, takže domáce kino. Osobne by som preferoval výraz Home Cinema/Thearte, ale HC alebo HT by asi neznelo dobre (a cinema asi ani nepoužívajú).
  • @JoeGyry mistr špehuje pro Boltony,ta druha služka Margery pro Cersie a ten malej kluk pro Varyse jak říkáš-ale to je jen moje teorie :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ho, ta hra už je venku? Hádám ale že česky to není co?
  • Kdo jste to hrál:

Jakou úlohu tam má ta Asha? A je to vůbec Asha, nebo ta obluda ze seriálu?
  • @Everett_Young žadnou-ještě tam není a pochybuju že to vybec bude Asha-celkem jiste to bude Yara
  • @DanielSvatoš jj majster sa mi zdá veľmi podozrivý a aj to dievča. Chlapec je jasný. Ale nvm už ma dosť berie paranoia a neverím nikomu :D. Som zvedavý čo znamenajú slová toho Lorda na začiatku, prezradil som ich len strýkovi ako ma o to žiadal.
  • Už vím za jak dlouho se dá udělat pochva na obouruční meč. Během intra got.
    Sakra, že já vždycky čtu i ty spoilery :-(
  • @Riokai jaj sory jsem to tam měl asi hodit co ? se omlouvám
    @DanielSvatoš No to tvoje jsem si nečetl, já si totiž přečetl ten první spoiler, který je normálně zaspoilerovaný a už jsem raději dál nečetl. ;-)
    Každopádně to raději zaspoilerovávej (sakra těžké slovo :D ) ať si pak někdo nepřečte víc než by chtěl. ;-)
    Mimochodem (sorry za doublepost), já jsem sice v angličtině docela zdatný, ale kolikrát nestihnu pořádně přečíst ani větu, na kterou mám reagovat, a už mi dojde čas na odpověď a já tak neřeknu nic. Nejde někde nastavit čas na odpověď trošku delší? Si připadám jak Ilyn Payne. :-D
  • upraveno 4. prosince 2014
    @Riokai Nejde je to tak schválně abys jednal spontálně. Navíc ze všech talltale her se mi zdá výběr odpovědi nejdebilnější, několikrát se mi stalo že jsem se uklikl. No nic počkam na češtinu
    upraveno 4. prosince 2014
  • upraveno 4. prosince 2014
    @Riokai Tak díky, žes mi potvrdil, že Forresterové nejsou nic jiného než náhrada za už zdecimované Starky, ale máme se tvářit, že hra vypráví úplně nový příběh =D Jeden z důvodů, proč mě úplně přestala zajímat. To už by byl lepší nápad hrát za Boltony (a nechát hráče si úžít jejich temnější stránku bez výmluv, jako by to bylo v případě Lannisterů) nebo se podívat dál za Zeď a užít si hororovou atmosféru. Přínáší hra do toho světa něco nového?
  • @JoeGyry Nemyslím náhradu za Starky jako naivky, myslím náhradu za Starky jako šlechtickou rodinu ze severu s úplně stejným rozložením rodičů a dětí a která slouží jako klaďasové na odstřel (ostatně mě Martin ještě musí přesvědčit, že mu posloužili i k něčemu jinému než právě k tomuhle a jako počáteční návnada pro Lannistery). Jestli můžu soudit podle jiných her od téhle firmy, tak si nic nevyčítej, tvoje rozhodnutí nemůžou nic zásadního změnit. Jenom by ti umřel třeba až v polovině další epizody, aniž by udělal něco důležitého, protože už s ním tvůrci nemají plány.
  • Víte někdo, jestli to tedy je/bude v češtině?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.