Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
1112113115117118144

Komentáře

• @Kalam Mekhar Jenže nevyplývá. V tom je ten problém. To je celé. Jak říkám, nejsem ani první, ani poslední kdo se setkal s tvou neschopností pochopit co ti ostatní říkají. Začalo to už s Nevadou, jejíž příspěvky jsi evidentně nepochopil. Nic se ti zbořit nepovedlo, jelikož na své dokonalosti samozřejmě trvám.
  • upraveno 10. května 2015
    @Everett_Young a jasně že vyplývá. Musím tě opět zklamat, ale vypadá to, že ji považuješ za chytrou proto, že má dobrou paměť. BTW Chuděra. Je opravdu smutné, že se kvůli tomu ještě hádáš a tím ukazuješ jen svoji hloupost. Když už jsme u toho chápání textu, cituj a vysvětli mně, kde píší, že všichni ti, co čtou Ice and Fire jsou jen hlupáci, když jsi takový mistr chápání textu.
  • @Kalam Mekhar Nechci tě zklamat, ale já mám úředně ověřený list z IQ testu který jsem podstoupil a ten říká že moje IQ je celkem vysoko nad hranicí geniality ;-) Jediný kdo tu opakovaně dokazuje svojí hloupost jsi ty, základním nepochopením textu ostatních okolo tebe a evidentní neznalostí logických spojek a tedy i vyplývání. Nicméně toto je moje poslední reakce na toto téma, protože jsme silně OT a Nevada nám utrhne hlavu oběma.
  • @Everett_Young teď jsi to zabil :D Jak někdo začne vytahovat Mensu, tak je opravdu v koncích. Víš co? Pošli mi kopii svého statusu v Mense na email: jsiVprdeliMistřeChápanéhoTextu@gmail.com
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Nevada já ti říkal, že tu bude zase živo, já ti to říkal. :-D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 10. května 2015
    @Riokai A pritom se tomu dalo zabranit, kdyby si nekdo uvedomil, ze existuje vice nazoru, a pritom zadny z nich neni ten spravny :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. května 2015
    @Gepeto ty si ten hlupáček, co z první třech knih nepochopil, kdo je Špagát že? Hlupák se vždy zastává hlupáku :)

Jo a ještě jsi Malaz definoval jako High fantasy. Double hlupák. Promiň, na tebe je škoda i slov.
    upraveno 10. května 2015
    @Kalam Mekhar =D Toto začína byť výživné. Tak ja som Malaz nečítal vôbec, tak neviem ako som z prvých troch kníh nemohol pochopiť, kto je to špagát.

BTW Keď si už masírujeme ego, celkom sám som sa už v škôlke naučil čítať, takže mám "cvik v chápaní písaného textu". A to evidentne ty považuješ za príklad aspoň miernej nehlúposti. Inak chcel by som aspoň jeden argument, ktorý nie je bias.

BTW2 Práve si označil Nevadu za hlupáka. :D Toľko ku gramotnosti.
    @Gepeto tak jsi ten, kdo to nečetl vůbec a snažil ses mě dle googlu a wiki vtlouc do hlavy, že Malaz musí být High Fantasy. Jo už vzpomínám, ty jsi taky dobrý případ. Hele pamět už neslouží, ale nějakou tu blbost od tebe jsem si zapamatoval. Vidíš .) Vy jste tady jak na vybírani, vždy něco objevím na každého. Nevada zcela při smyslech tvrdí, že Martin ma lepší a propracovanější svět než Erikson. Everet je zase člen Mensy a mistr chápaného slova a tvrdí, že inteligence Nevady je nezpochybnitelná díky její fantastické paměti. Ty jen dle špatných infromací na wiki jsi schopen se do krve hádat, že Malaz je High a taky bych mohl pokračovat.
    @Kalam Mekhar Bias. :) Zase raz. Jediný argument, ktorý nie je bias. Jediné, čo si doteraz spravil bolo napadnutie, ani raz si sa nevyjadril k tomu, že som jasne ukázal, ako vodu kážeš, ale víno piješ. Pokým nevytvoríš jediný argument, ktorý nebude chybný, budeš jediným najmenej inteligentným v celom tomto fóre ty :) Bez ohľadu na to, koľko fiktívnych a neexistujúcich vecí slúžiacich čisto esteticky pochopíš, svoju inteligenciu si neobhájil. Čakám.
  • @Gepeto počky, čekám na Evereta, spolu ti pak pošlem kopii statusu v Mense a tak obhájíme svoji genialitu.
    @Kalam Mekhar Everrett mi svoje kapacity dokazovať nemusí. Čakám.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Co myslíte, když Rothfuss vyjde 12. kdy tak bude normálně v knihkupectvích? Protože já bych Hudbu ticha NUTNĚ POTŘEBOVAL nejlépe už někde včera =D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 10. května 2015
    ach boze
    z toho co som si tu precital niekto vobec nechape ako funguje vyrokova logika.

@Everett_Young to je ta cela kniha o Auri ??
    @Everett_Young Už včera bylo pozdě!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Everett_Young Hned toho 12.
  • A do háje! Já si říkám, jak to odložili někdy na květen, že mám čas dočíst tu hromadu knih na pořadníku, a ono už to je pozítří!
    Ale jinak hurá! :applause:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Já furt sleduju datum vydání (mám pocit, že ho stáhli z 15. na 12.) a třesu se. V knihkupectvích (aspoň těch větších) bude hned 12., i když se Strachem moudrého muže jsem měla problém, protože v celém HK byla jen nová obálka a já chtěla tu starou, abych měla stejné obaly...vydržela jsem to 2 dny a pak si koupila knihu s tou novou (což mě ovšem trýzní při pohledu do knihovničky).
  • @Hildegarda Vy máte hezčí obálku, takže uvažuji o tom, že koupím českou i slovenskou verzi a pak vezmu tu hezčí obálku a dám si jí na českou verzi :-)
  • Co říkáte na Kulhánkův Noční klub? Dá se to číst? Já nějak nevěřím našim autorům...za všechno může Kafka v povinné četbě :hand:
  • @Henky Hvězdné trio Kulhánek, Žamboch a Neomillnerová je v naší literatuře obdobou hudebního tria Vondráčková, Kubišová, Neckář. Za sebe doporučuji vyhnout se jim co největším obloukem.
  • @Henky Záleží, čo od toho očakávaš. Ak hľadáš kvalitnú literatúru s prepracovanými postavami, tak sa vyhni širokým oblúkom, ako hovorí Everett. Ak hľadáš brak, ktorý sa číta ako po masle, a kráľovsky sa pri ňom pobavíš, potom určite stojí za pokus (hoci ani tak to nie je každého šálka kávy :) ).
    upraveno 11. května 2015
    Existuje vůbec nějaké kvalitní české fantasy? :-k
  • Čas od času je třeba se pobavit :-) maximálně definitivně zlomím hůl nad čtením našich autorů. Příjde mi, že kvalitních fantasy je fakt málo. Co budu do konce života číst, to fakt nevím. Možná Blesk =D
  • @Riokai Existuje: Miloš Zeman - Jak jsem se mýlil v politice
  • @Henky: Já bych to zase neviděl tak černě. Noční klub jsem četl (dokonce jsem ho náhodou dočetl minulý týden) a za dalších pět šest let si ho klidně přečtu znovu. Podle mě je to knižní podoba sledování Smrtonosné zbraně. :-) Takovou knížku nečteš proto aby sis rozšířil obzory, ale aby sis odpočinul a pobavil se...
    @Riokai: Co třeba Medek? Já se tedy přiznám, že jsem četl jenom Stín modrého býka a pak Archimága (ten mě zase tak neuchvátil), ale Stín bych si nedovolil nazvat nekvalitní literaturou.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Riokai Vrbenská+Medek: Stín modrého býka, to si troufám zařadit ke světové špičce. Dost slušné jsou Útesy křiku od Mosteckého.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.