Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
1113114116118119144

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Gepeto Ano, přesně ta.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Ahoj, před pár měsíci jsem dočetl Zaklínače, konkretně poslední díly Paní jezera a Věž vlaštovky (Bouřkovou sezonu do toho nepočítám). Ehmm taky vám přišla větší část (hlavně první polovina) posledního dílu jako vata? Pravda, poslední díl má sice víc stránek, nicmeně i tak jsem měl občas chuť některé kapitoly přeskočit, a to se mi u Zaklínače nikdy nestalo ...takže jaký na to máte názor? jestli už se to tu někde probíralo, tak sorry za spam :)
  • @Marek Jo, Paní jezera je snad nejhorší díl Zaklínače. První půlka je úplná vata, druhá půlka je trochu lepší ale ty mindfuck skoky v čase které jsou totálně nelogické a postrádají jakýkoli systém podle kterého by to mělo fungovat, to bylo strašné.
  • A ta poslední část, když se ukázalo, kdo za tím vším stojí atd. Mělo to podle tebe nejakou logiku? Viděl jsi tam nějaké náznaky už předtím? Já (až na jeden) v poctatě ne, takže mi to trochu připadalo jako na rychlo z prstů vycucané řešení/uzavření
  • @Marek Mě to přijde, že už se v tom Sapkowski prostě plácal a nevěděl co dál. Vilgefortz byl hlavní záporák celou dobu, takže to nebylo nic překvapivého, ale Plamen tančící na hrobech svých nepřátel mě celkem překvapil. Ale nevím, jak říkám, myslím, že to je takové uplácané tak aby to už hlavně nějak skončilo.
  • @Everett_Young ok, něco takového jsem chtěl vědět. Jako uvítal bych klidně další díl, ale stejně jako u Bouřkové sezony spíše něco z minulosti než pokračování, klidně i něc "před" dějem kolem Geralta, prostě jen z toho světa. Docela mne to prostředí fascinuje.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. května 2015
    (Předchozí erekce smazány.)

Mládenci, vyřešte si to v soukromé poště. Jestli potřebujete publikum, tak si založte nějaké kecací vlákno, které se po vyřízení duelu třeba smaže najednou. Dík.

A znovu prosím, nekrmte to.
  • @Krisa Tak mám Hudbu Ticha doma. Obálka vypadá ve skutečnosti moc hezky, a i vnějšek knihy je tmavě modrý, takže to k sobě hezky ladí. V knize jsou moc krásné ilustrace. A nakonec obsah... je to úžasné, mnohem lepší než oba díly Kroniky královraha, tedy pokud máš ráda ten divný pochroumaný svět ve kterém Auri žije a její trošku poblázněné uvažování. Za mě naprosto úžasné. :dance: :applause:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Já ještě ne :(. Dneska jsem lítala po městě, tak se mi nechtěla ta knížka tahat, navíc v dešti. Když jedu z práce, tak jsem v poslední době tak utahaná, že se mi nechce vystoupit a dojít do knihkupectví. A v Řepákovským ji nemaj :(.
  • @Krisa Tak my ten dazd schytame zajtra :(. A vlastne tento vikend cely v keli a to som sa chystala na festival sucasneho cirkusu...ach jo.
    Co na teba v praci tak nakladaju? Ci najmladsia moze byt najutahanejsia?
    @Hildegarda Tady prší už od včera (to pršelo půl dne), tak uvidíte.
    Ani nenakládaj, ale já si jezdím na víkendy pracovat na závodech s 12-13 hodinama soustředění se, takže se ničím dobrovolně sama.
  • @Krisa Chapem, dobrovolne k invalidite a este aj s tvojim kolenom. Ak si dobre pamatam...respect ;)
    @Hildegarda Já ale nezávodím - já tam dělám rozhodčí (což se ukazuje možná ještě náročnější :D ).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. května 2015
    @Krisa Asi mám novou nejoblíbenější knihu :oops:

(nebo minimálně jednu z nejoblíbenějších)
    @Everett_Young Už ji mám doma. Jen co dočtu Sialu, jdu na to.
  • Nevíte někdo jak to je se zevěrečným dílem kronika královraha? Marně čekám a hledám info o vydání a nikde nic a mezitím si Patrick píše povídky o auri .. atd :D
  • @p1e9t9r2 no, v roce 2015 nevyjde. Rothfuss na začátku roku oznámil, že s úpravami které musí udělat, to nestihne do konce roku 2015 vydat, ale že by rád stihl první polovinu roku 2016.
  • Bože nechci začínat novou serii když u 7 čekám na pokračování :D a dvě z toho mi už nehodlají přeložit do češtiny
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @p1e9t9r2 Tak zacni pilovat angličtinu :-D
  • upraveno 27. května 2015
    @Everett_Young @Krisa Tam jsou obrázky! :D Dneska jsem si ji taky rozbalila, ale než budu moct číst, musím ještě dokončit předchozí knihu...
    @CervenKa Já už začala. Jsem teda asi na straně 20, ale začala :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    K narozeninám jsem dostal Divoké karty a po pěti povídkách zatím zklamání. Možná jsem rozmazlený, ale nabaví mě to, ušla jen povídka Zelaznyho a to nemá žádnou pořádnou gradaci, nic. Už abych se dostal ke Skořápkám od GRRM, těm věřím. Snad.
    Hudba ticha dočtena. Moc se mi líbila. Je to takový zvláštní příběh bez příběhu, na kterém je vidět, že Rothfuss psal poezii a že ho psaní HT moc bavilo.
    Ale teď konec zábavy a doupravit Dveře z kamene, šup, šup! :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Krisa Tak na ty si ještě dlouho počkáme. :-D Nedivil bych se, kdyby raději napsal další knížku o nějaké postavě než Dveře z kamene. :-D
    @Riokai Tak on by to už měl mít napsané, jen je trochu posedlý upravováním a editováním (to tvrdí PR sám) :).
    Taky znám jedince, který je schopen věc, kterou 1 hodinu psal, následně 3 hodiny upravovat a opravovat (a to ty 3 hodiny ještě možná ubírám)...
  • @Riokai v Darebácích bude povídka o Bastovi.
  • Dočetl jsem Martana. Proč taky nedělat vše jine, než se učit, když se mate učit, ze? Doporucuji, velmi zajímavé. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.