Merret Frey: Jednou si dole a jednou nahoře Lysa Arryn: Já si létám, já se vznáším Jaime: Pověste ho vejš ať se houpá Ned: Hlavně nesmím ztratit hlavu Tywin: Tyrione, víš jak mě to sere Jon: Když máš kamaráda a on tě podrazí
Daenerys - Mor ho, detvo môjho rodu, kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom, mor ty len, voľ nebyť ako byť otrokom. (tými svojimi nedomyslenými humanistickými reformáciami si zadělala na problém)
@Achileus: pleteš si topic, "Oblíbené písně" jsou jinde... :o) @Aviv: D'n'D před pravověrnými fanoušky: Jedeme skoro přesně podle knih, od předlohy se odchylujeme jen v nejnutnějších detailech,...
Pycelle - Ach tie moje oči, už tak dobre nevidia... Ktorá že to je ampulka s elixírom na spanie? (A potom nevedomky vypije ten jed, ktorý odrovnal Jona Arryna) Qyburn - Roberte Strongu, jakožto svého stvořitele mě máš bezvíhradně poslouchat! Rober...! (Aneb Frankenstein gone wrong)
Ramsay Snow Bolton - Tak jak dopadl Waldin porod tati?
A zase z archívu našich klasikov... Hádejte jméno. ;-) Jorah Mormont - Možno mi tvojich úst sa odrieknuť, možno mi ruky nedostať, možno mi v diaľky žiaľne utieknuť, možno mi nemilým ostať, možno mi ústam smädom umierať, možno mi žialiť v samote, možno mi život v púšťach zavierať, možno mi nežiť v živote, možno mi seba samého zhubiť! Nemožno mi ťa neľúbiť! (a hrdinsky se obětuje za Daenerys)
Komentáře
"Kdy konečně vyjde další kniha?"
Jeho poslední slova:
"Not today!"
Eddard: Hej, Ilyne, vždyť ten Led ani neuzvedneš.
Roose Bolton - Waldo, a teď si to vyměníme. Já budu dole a ty nahoře.
Robert Arryn - Ja nechcem ďalší makový odvar.
Lysa Arryn: Já si létám, já se vznáším
Jaime: Pověste ho vejš ať se houpá
Ned: Hlavně nesmím ztratit hlavu
Tywin: Tyrione, víš jak mě to sere
Jon: Když máš kamaráda a on tě podrazí
@Aviv: D'n'D před pravověrnými fanoušky: Jedeme skoro přesně podle knih, od předlohy se odchylujeme jen v nejnutnějších detailech,...
Qyburn - Roberte Strongu, jakožto svého stvořitele mě máš bezvíhradně poslouchat! Rober...! (Aneb Frankenstein gone wrong)
A zase z archívu našich klasikov... Hádejte jméno. ;-)
Jorah Mormont - Možno mi tvojich úst sa odrieknuť, možno mi ruky nedostať, možno mi v diaľky žiaľne utieknuť, možno mi nemilým ostať, možno mi ústam smädom umierať, možno mi žialiť v samote, možno mi život v púšťach zavierať, možno mi nežiť v živote, možno mi seba samého zhubiť! Nemožno mi ťa neľúbiť! (a hrdinsky se obětuje za Daenerys)
Ale vážne, nie sú podobní?