@svoa00:... v podstatě máš pravdu, stále pokračuje směrem k vrcholu, ale občas mám pocit, že ignoruje postavenou lanovku... a to nejen, že by se jí vezl, ale i tak, že by se jí řídil jako tím, co k tomu vrcholu vede... Asi dost abstraktní přirovnání, ale jak jsem někde četl, že to píše v DOSu, tak je otázka, jestli by třeba nemohl víc využít techniku, prachsprostě to nadiktovat... technika a schopný korektor to přepíšou... Ale to je o tom "chtít" a "muset" - Martin NECHCE a Martin NEMUSÍ. to je fakt.
No, v tom je ten problém, i kdyby Martin už v životě nevydal ani jednu knihu, stejně si z promo akcí a peněz ze seriálu vydělá dost na to, aby si mohl dělat co chce a nic ho nenutí psát dál.
@Everett_Young Ale tak snad ho to nutí dodělat, já když mám rozdělaou práci jsem nervozní dokud ji nedodělám a furt na to musím myslet, což mne zdržuje od dalších projektů
@Tyrion Lannister Mě to hlavně připomnělo, že ti scénáristi jsou tak předvídatelní, že už po té milé rodičovské scénce spousta lidí tvrdila, že to určitě jeden z nich schytá =D
@svoa00: Neříkal náhodou někdo (Oša, přímo Bran?) Samovi s Fialkou v té scéně u studny (nějaká starší série), aby nikomu neříkali, že Bran žije a kam jde?
Možná se mi mixuje seriál a kniha, ale Sam ví, Jon ví, Fialka ví a tím to končí, ne? Přeci nemají zájem rozkřikovat do světa, že Bran žije a šel se promenádovat za Zeď. Já se jen ptám, co vidíš za nelogičnost v tom, že to neřekli Satnnisovi a dalším lordům...
Nehledě na to že každý bude očekávat že Bran je dost možná po smrti, s tím co je za zdí a co viděli v Tvrdodomově.. Typuju že jestli budou lordy nějak vysvětlovat, tak prostě udržovali status quo a nepřidali se ani na jednu stranu. To že je vynechali mi přijde ale dost špatný, ostatně to už jsem někde psal...
@svoa00 Ja naivne čakám, že túto sériu už možno Ramsayho zabijú. A tí banditi môžu byť novými antagonistami. Joffrey strašil 1-4 (4 série), Ramsay môže strašiť 3-6 (4 série) a potom by mohol byť zase niekto nový, nejaká obdoba lady Stoneheart. :twisted:
Komentáře
njn, když člověk nechce, je to horší než když nemůže=D
díky za info
Když to vidím teď takhle u sebe, tak se mi chce ještě víc :wall:
http://epicstream.com/news/New-Details-on-Characters-Being-Cast-for-Game-of-Thrones-Season-6
kto podľa vas bude legendary fighter? Darkstar?
Já se jen ptám, co vidíš za nelogičnost v tom, že to neřekli Satnnisovi a dalším lordům...