Hra o trůny 5x10 - Matčina milost - Ice & Fire

upraveno 27. června 2015 v 5. řada
191012141518

Komentáře

• @Rybba Ale prosím tě, vždyť tu horu pořád zdolává, jenom se často zastaví v táboře a baví se u toho kompu, no :D
  • Úplně vidím, jak na nějakým dosáckým šitu hraje Wolfensteina a směje se při představě čekajících fanoušků :D :D
  • @sfik Když on si může dovolit čekat fanoušci mu neutečou ( ačkoliv jeho věk a korpulentní postava říkají, že by moc otálet neměl)
  • @svoa00:... v podstatě máš pravdu, stále pokračuje směrem k vrcholu, ale občas mám pocit, že ignoruje postavenou lanovku... a to nejen, že by se jí vezl, ale i tak, že by se jí řídil jako tím, co k tomu vrcholu vede... Asi dost abstraktní přirovnání, ale jak jsem někde četl, že to píše v DOSu, tak je otázka, jestli by třeba nemohl víc využít techniku, prachsprostě to nadiktovat... technika a schopný korektor to přepíšou... Ale to je o tom "chtít" a "muset" - Martin NECHCE a Martin NEMUSÍ. to je fakt.
  • @Jay
    njn, když člověk nechce, je to horší než když nemůže=D
  • No, v tom je ten problém, i kdyby Martin už v životě nevydal ani jednu knihu, stejně si z promo akcí a peněz ze seriálu vydělá dost na to, aby si mohl dělat co chce a nic ho nenutí psát dál.
  • @Everett_Young Ale tak snad ho to nutí dodělat, já když mám rozdělaou práci jsem nervozní dokud ji nedodělám a furt na to musím myslet, což mne zdržuje od dalších projektů
  • @p1e9t9r2: Třeba Martin není Sheldonovsky posedlý dokončováním.
  • Je to jeho životní dílo, bylo by trapné, kdyby ho před smrtí nedokončil...
  • @Phoebea No když se podíváš na jeho korpulentní postavu přihlédneš věku a i tomu, že no je starý a vypadá i tak :(
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Jen, jestli to už nevzdal. :-k
    upraveno 23. června 2015
    Video: Jak si v HBO představují kvalitní vývoj postavy aneb návod na zničení postavy snadno a rychle

Když to vidím teď takhle u sebe, tak se mi chce ještě víc :wall:
  • @Tyrion Lannister Mě to hlavně připomnělo, že ti scénáristi jsou tak předvídatelní, že už po té milé rodičovské scénce spousta lidí tvrdila, že to určitě jeden z nich schytá =D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
  • Neviem kde sa dávajú dohady zo seriálov ale tu je už nejaké info o caste (poprípade to prehodte do správneho topicu):

http://epicstream.com/news/New-Details-on-Characters-Being-Cast-for-Game-of-Thrones-Season-6

kto podľa vas bude legendary fighter? Darkstar?
  • upraveno 25. června 2015
  • @svoa00: Neříkal náhodou někdo (Oša, přímo Bran?) Samovi s Fialkou v té scéně u studny (nějaká starší série), aby nikomu neříkali, že Bran žije a kam jde?
  • @Jay A co jako s tím, když to Sam už stejně řekl Jonovi? Jenomže to by museli scénáristi narušit boltonovský plot armor a to nešlo :roll:
  • JayJay
    upraveno 25. června 2015
    Možná se mi mixuje seriál a kniha, ale Sam ví, Jon ví, Fialka ví a tím to končí, ne? Přeci nemají zájem rozkřikovat do světa, že Bran žije a šel se promenádovat za Zeď.
    Já se jen ptám, co vidíš za nelogičnost v tom, že to neřekli Satnnisovi a dalším lordům...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Nehledě na to že každý bude očekávat že Bran je dost možná po smrti, s tím co je za zdí a co viděli v Tvrdodomově.. Typuju že jestli budou lordy nějak vysvětlovat, tak prostě udržovali status quo a nepřidali se ani na jednu stranu. To že je vynechali mi přijde ale dost špatný, ostatně to už jsem někde psal...
  • upraveno 25. června 2015
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @svoa00 Ja naivne čakám, že túto sériu už možno Ramsayho zabijú. A tí banditi môžu byť novými antagonistami. Joffrey strašil 1-4 (4 série), Ramsay môže strašiť 3-6 (4 série) a potom by mohol byť zase niekto nový, nejaká obdoba lady Stoneheart. :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.