Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
každopádne teším
Edit: Jinak jak se tady mluvilo dost o Catelyn, tak tady se mi zdá naprsoto výborná... A Jon na trůnu s Duchem by byl skvělej wallpaper :-)
Starkové vypadaj skvělě na trůnu :) a hlavně Jon spolu s Duchem
Hmm. Proč nemá Duch červené oči? Vypadá jako Goro bílý pes...Pěknej..ale do Ducha má daleko...
Fakt famózní ukázka. Já bych to ještě zrychlil, zatemnil a zkrátil, aby si i epileptici užili svoje.
Alespoň by poznali, že když se blíží zima, tak to bude hodně drsné! ;)
Trůn je hnusný.
Ten "Led" je pořádný párátko. Tedy v porovnání s Jonovým nožíčkem určitě.
Zato... Eh, ne, Cat se mi nezdá lepší, možná je silná (řekla bych, že v pase, ale tak to naštěstí ještě nevypadá), nicméně je pořád ztrhanou stařenou, tomu prvnímu bych se nedivila...
Duch je děsný, Jon je děsný, všichni jsou děsní (Tyrionovi to nebývale sluší, myslím, že ve filmu budu mít problém s pochopením veškerých neTyšovitých žen), Cersei je o něco málo přijatelnější.
Fakt famózní ukázka. Já bych to ještě zrychlil, zatemnil a zkrátil, aby si i epileptici užili svoje.
Aneb jak se rychle a efektivně zbavit Robertka...
byl ten napis CZ nebo EN? je Hra o truny uz oficialni nazev serialu?
Právě že česky. Grafika úplně stejná, meč obletovanej havranama. Bohužel jak říkám, chytnul jsem až tenhle závěr. Koukal jsem na web českýho HBO, ale tam to zatim neni. Snad to příště chytnu dřív.
Trůn je hnusný.
pokud "hnusným" myslíš nevlídný, tak jo - je prostě perfektní
Izák píše:
Trůn se mi docela líbí, i když mi přijde moc masivní a pravidelný, málo nebezpečný...
já se naopak bál, že to bude nějaká "židlička" s pár přikurtovanými meči
to co designéři dokázali je příjemně nepříjemné od pohledu; něco, co má v sobě temnou hrozbu...
btw - co si představuješ pod "nebezpečný trůn" ? něco jako gilotinu? ;)
Jistě že je vždycky lepší opatrná skepse, tu ale není třeba zaměňovat se škarohlídstvím. Jás e pochopitelně rozhodnu až podle toho jak to bude fungovat všechno dohromady. Ale k tomu jsou mi barvy očních linek a chlupů na Jaimeho hrudi uplně ukradený.