Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
1101113151635

Komentáře

• upraveno 17. ledna 2011
    footage točený špecialne pre teaser, idea fajn, trošinku menej prehľadné. hrali to na atmosféru a nedopadlo to najhoršie :)

každopádne teším
    Taky mi to přišlo nepřehledný, až moc velká snaha skrýt víc, než ukázat (přitom je to zbytečný, když ten materiál neprozrazuje nic z děje). Ale jo, atmosféra i nápad super. A ten závěr s křídly a logem byl dokonalej (jsem zvědav, jestli už je to finální logo). A ty obrázky si halt prohlédnem vytípaný na Westeros :-)
    Dokonalý teaser... díky za link :-)

Edit: Jinak jak se tady mluvilo dost o Catelyn, tak tady se mi zdá naprsoto výborná... A Jon na trůnu s Duchem by byl skvělej wallpaper :-)
    HOLYMOTHERFUCKER! Atmosférická bomba!
    Tak teaser je fakt bombastický ,trůn nemá chybu ,Starkové vypadaj skvělě na trůnu :) a hlavně Jon spolu s Duchem. Přesně jak píše amoroun ...Catelyn nemá chybu !
    Catelyn v tom teasure je perfektní. Opravdu z ní vyzařuje síla. :)
    UŽ ABY TO BYLO! UŽ ABY TO BYLO! :-D
    Píše:
    Starkové vypadaj skvělě na trůnu :) a hlavně Jon spolu s Duchem

Hmm. Proč nemá Duch červené oči? Vypadá jako Goro bílý pes...Pěknej..ale do Ducha má daleko...
    Duch mi taky přijde víc jako pes než jako(zlo)vlk, ale jinak parádní teaser!
    Fakt famózní ukázka. Já bych to ještě zrychlil, zatemnil a zkrátil, aby si i epileptici užili svoje.
    heavy_head píše:
    Fakt famózní ukázka. Já bych to ještě zrychlil, zatemnil a zkrátil, aby si i epileptici užili svoje.

Alespoň by poznali, že když se blíží zima, tak to bude hodně drsné! ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. ledna 2011
    Jéjej, teď jsem přepnul na HBO, na druhej díl Broadwalk Empire. A co mě nevítalo, rozseknutej nápis Hra o trůny. Konec některého teaseru, bohužel nevim, v jaký podobě to běželo, jestli to bylo otitulkovaný nebo už dabovaný. Snad to příště chytnu včas.
    byl ten napis CZ nebo EN? je Hra o truny uz oficialni nazev serialu?
    Myslím, že už jsem taky jednou při přepínání programů (na TV se moc nekoukám, takže to je dvojnásob náhoda) náhodou na HBO "něco" jako Hra o trůny zahlédl.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. ledna 2011
    Teaser zajímavý, ale dost nepřehledný.

Trůn je hnusný.
    Koukám že ty dračí vejce jsou všechny tři zlatý.

Ten "Led" je pořádný párátko. Tedy v porovnání s Jonovým nožíčkem určitě.
    Nejsem sama, koho napadlo, že vejce vypadají jako přerostlé borové šišky. Trůn se mi docela líbí, i když mi přijde moc masivní a pravidelný, málo nebezpečný...

Zato... Eh, ne, Cat se mi nezdá lepší, možná je silná (řekla bych, že v pase, ale tak to naštěstí ještě nevypadá), nicméně je pořád ztrhanou stařenou, tomu prvnímu bych se nedivila...

Duch je děsný, Jon je děsný, všichni jsou děsní (Tyrionovi to nebývale sluší, myslím, že ve filmu budu mít problém s pochopením veškerých neTyšovitých žen), Cersei je o něco málo přijatelnější.
    heavy_head píše:

Aneb jak se rychle a efektivně zbavit Robertka...
    upraveno 18. ledna 2011
    knedle píše:
    byl ten napis CZ nebo EN? je Hra o truny uz oficialni nazev serialu?

Právě že česky. Grafika úplně stejná, meč obletovanej havranama. Bohužel jak říkám, chytnul jsem až tenhle závěr. Koukal jsem na web českýho HBO, ale tam to zatim neni. Snad to příště chytnu dřív.
  • upraveno 18. ledna 2011
    Pírko: už to začína byť fakt trápne...
    Izák "Rým" Pírko: Chápu námitky s barvou vlasů, ale všichni "děsní" rozhodně být nemůžou, mám dojem že si k tomuto seriálu už dopředu vytvořila zbytečně nihilistický postoj.
    Proti gustu... Přece kvůli tomu nebudeme Pírko lynčovat. Něco málo na tý kritice je a je dobře, že to zazní. Aspoň já si to rád přečtu. Ta důraznost je dána tím, že je Pírko v té kritice zatím poměrně osamělé, takže tu práci musí oddřít samo (klady přitom nezmiňuje, to děláme my ostatní), i když samo o sobě tak kritické jistě není :-)
    upraveno 18. ledna 2011
    Navrhuju lochtání pírkem.
    Nevada píše:
    Trůn je hnusný.

pokud "hnusným" myslíš nevlídný, tak jo - je prostě perfektní

Izák píše:
    Trůn se mi docela líbí, i když mi přijde moc masivní a pravidelný, málo nebezpečný...

já se naopak bál, že to bude nějaká "židlička" s pár přikurtovanými meči

to co designéři dokázali je příjemně nepříjemné od pohledu; něco, co má v sobě temnou hrozbu...

btw - co si představuješ pod "nebezpečný trůn" ? něco jako gilotinu? ;)
    Ale no tak, nebuďte přece pořád tak hnusně pozitivní. :-)
    upraveno 18. ledna 2011
    Maslíš něco jako optimismus je opium lidstva, zdravý duch páchne blbostí, ať žije Tywin?
    Nebo že by se optimisté měli popravovat? :-D
    Optimismus je především nedostatek informací. Nevím, kde berete tu jistotu, že GRRM ságu dopíše, že se seriál povede, že Jaime konečně políbí Brienne a odejdou spolu v záři zapadajícího slunce a všechno bude O.K.? Tak to přece není.
    upraveno 18. ledna 2011
    A neříkej však my to nějak zvládnem. To trapné ejchuhců a vítězoslavný výraz...

Jistě že je vždycky lepší opatrná skepse, tu ale není třeba zaměňovat se škarohlídstvím. Jás e pochopitelně rozhodnu až podle toho jak to bude fungovat všechno dohromady. Ale k tomu jsou mi barvy očních linek a chlupů na Jaimeho hrudi uplně ukradený.
    Je rozdíl ve zdravé nedůvěře a rozhodným negativním postojem. Chápu, že když je člověk se svým postojem spíše v menšině, tak se ho snaží protlačit násilnější formou, v tomhle případě ostřejším výběrem přívlastků, ale to snad zde není nutné.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.