Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
18911131435

Komentáře

• upraveno 8. prosince 2010
    Kliid, zatím bych řek, že tomu děláme akorát slušnej marketing. :-) A tuhle pozici a dobrý vztahy bych rád udržel/rozvíjel, takže tomu bude odpovídat i politika webu v budoucnu.
    Amaroun - u titulků přesně nevím, ale dabing bude mít rozhodně přednost. Titulkovanou verzi buď budou dávat po dabované, nebo jiný den.
    heavy_head píše:
    No ty se směješ, ale jestli zruší výše zmíněné uložiště, tak víme kdo za to může. :-D Já být adminem, tak to tu pořádně promažu. Pro jistotu.

Na neštestí to není jediný uložiště :-D co budem dělat?
    Jenže moje oblíbené. Tedy, ne, že bych tam chodil něco stahovat, za koho mě máte... :-)
    heavy_head - přesně tak, všichni jsme tady Mirkové Dušínové, hotová ztělesněnost nevinnosti. :-)
    heavy_head píše:
    Tedy, ne, že bych tam chodil něco stahovat, za koho mě máte... :-)

Taky tak chodim pozorovat ten design.. ty barvy, ten kontrast..je to procítěný až běda

Někdy tam tŕavim celé hodiny pozorováním té nevinné krásy :-D
    Já jim dokonce sem tam pošlu i SMSku :-)
  • upraveno 30. prosince 2010
    Na Digizone je další potvrzení vysílání GoT bez nějakého zpoždění. Český překlad snad bude Hra o trůny. A jsou i takové náznaky, že by se v ČR mohla objevit služba HBO GO, což je vlastně online videotéka, ale HBO ČR se k tomu zatim moc nevyjadřuje.
    Nevíte někdo, jestli bude na překladu spolupracovat Hana Březáková?
    Nevim ale dobrá otázka :-)
    Její absence by asi nevadila, přece jen může případný překladatel šáhnout po českém vydání knihy, ale jako jistá záruka by mi tam nevadila. Tedy pokud by jí zase neposedl ďábel a nezačala překládat rodová jména do češtiny. :-))
  • upraveno 5. ledna 2011
    Mě teda jako překladatelka nějak zvlášť neoslnila zatím. Zvlášť první díl je dost děsnej.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. ledna 2011
    Mě teda Jaime taky nějak zvlášť neoslnil zatim. Zvlášť v prvnim díle je dost děsnej :))
  • upraveno 5. ledna 2011
    :-D
  • upraveno 7. ledna 2011
    Tak abych nějak shrnul ty reakce a hlavně ukázku. Žádný únik se konat asi nebude, už vůbec ne uveřejnění, protože v tom je použita hudba s Gladiátora, LOTRa apod. Původně měl být promítnut celý pitolní díl, ale ještě není hotový (CGI), takže udělali kompilát tří dílů.

Vzhled scén je hodně upraven, už to není všechno tak šedivý, mrtvolný, jen na Zimohradu to zůstalo.

Jamie a Cersei jsou ve veži poměrně dost oblečení, sorry. :-)

Nejpůsobivější z celé ukázky byla Zeď, shodli se ti, co to viděli. Zapůsobil také Železný trůn a pohled na celé Královo přístaviště.

Za nejlepší scénu pak na WiC považují rozmluvu Viseryse a Dany, kdy Dany reaguje na Viserysovu facku slovy: Dany: “I am a khaleesi of the Dothraki! And if you raise your hands at me again, you will no longer have hands.” Pak následuje rozmluva Dany s Jorahem a uvědomění, že Viserys nikdy nezíská železný trůn.

Vůbec prý scény za mořem působí skoro nejlépe, říkal chlápek, který není se ságou tolik obeznámen. Je to jasný, ten příběh je dost přímočarej a srozumitelnej. Kdežto v Západozemí se hraje víc her.

No a konec to už je známý voiceover Staré chůvy následovaný voiceoverem Aemona, “The Stark words are always right eventually, winter is coming. This one will be long… and dark things will come with it.”

Další info zítra, kdy se koná ten panel s herci a GRRM (btw, prej vypadal docela zdravě :-)
  • upraveno 7. ledna 2011
    safra - at to pusti ven bez hudby, at mame nad cim slintat...
  • upraveno 7. ledna 2011
    I tak by to asi nebylo dobře to pustit ven, páč podle popisu tam ukázali i klíčový cliffhangery...
  • upraveno 7. ledna 2011
    Datum premiéry bylo odhaleno. Neděle 17. dubna 2011.
  • upraveno 7. ledna 2011
    Tak! 17. duben označen v kalendáři. A to hodně výraznou barvičkou. :)
  • upraveno 7. ledna 2011
    V IF kalendáři? :-)

Ještě doplnění k datu. Je to 100 dní ode dneška. Mělo by následovat oznámení o datech pro státy mimo USA.

image
  • upraveno 8. ledna 2011
    jsou nove fotky - 11 kusů :

http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/2011/1/7/latest-set-photos.html

(a catelyn vypada furt divne)

pokud jsem spravne pochopil, je novy trailer - ve kterem je ukazan napr zelezny trun - ale zatim jsem jej nenasel a nejak jsem ani nechytil, kdy a kde bude vypusten

Danearys si zalozila twitter ucet:

http://twitter.com/#!/EmiliaClarke

jeji web:

http://emiliaclarke.com/wordpress/
  • upraveno 8. ledna 2011
    Heh, tak to bylo těsný, právě jsem vydal článek. Aspoň v sobotu nejste rychlejší než já :)

Představení TV kritikům
  • upraveno 11. ledna 2011
    Zpráva od HBO ČR přes Twitter:

Děláme vše pro to, aby premiéra na českém HBO následovala ihned po americké premiéře (18. 4. - pondělí)
    "Nová" info, kterou jsme stejně už všichni věděli: GoT bude za hranicí ratingu R.

zdroj: http://www.accesshollywood.com/_article_42031
    Tak bez toho by to mohli jít rovnou zabalit. :-) Každopádně jsem rád, že to vidím černý na, ehm, světle modrým.
    Hehe, no tady na webu to taky nejsem schopný dohledat, ale strejda glogl poradí, je to ona?

image
  • upraveno 13. ledna 2011
    Všichni Sansofilové honem na web HBO, http://itsh.bo/achKCB ;-)
    Hmm, hned jsem dostal chuť na citronový zákusek! ;-)
    kdo všechno z herců má twitter? Arya, Sansa, Myrcella - ještě někdo?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.