Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
1131416181935

Komentáře

• upraveno 23. ledna 2011
    knedle píše:
    netvrdil bych ... http://www.hbo.com/game-of-thrones/inside/extras/download/wallpapers.html

Sakra, to jsem netušil, že ty fotky publikují jako wallpapery. No doufejme že vytasí něco víc desktopového. Třeba z toho teaseru by mohli něco udělat. Každou postavičku na trůnu zvlášť. A kdyby byl jeden i se Sansou :)
  • upraveno 23. ledna 2011
    Amaroun píše:
    "my nešijeme"

no rozhodně se s tim nepářou :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. ledna 2011
    To by bylo spíš "našijem to do nich"
  • upraveno 25. ledna 2011
    Tak česká sekce HBO se konečně rozhoupala a počeštila kousek z Behind the Scenes. No logo pěkný, ale nakonec bude stejně asi jiný. Titulky fajn, ale kdyby přijali moji nabídku na náš překlad, tak to po úpravách mohli aspoň vydat celý. Ale což, aspoň něco :-)
  • upraveno 20. února 2011
    Kvantum nový záberov!
  • upraveno 22. února 2011
    To jsou super obrázky, Macejko.
    Tříoká vrána
    Jako jestli chcete vidět Eddarda naživo už teď, kupte si úžasně atmosférickej film Černá smrt. Je to jak dokonalá kapitola z Martina. Vyšel nedávno za babku na dvd a je to docela bomba. Sean Bean tam exceluje jako hodně drsnej a zásadovej křižák. Fakt Stark jak poleno.
    upraveno 22. února 2011
    Viděl jsem, velmi dobrá věc, s nečekaně zajímavym obsahem.
    Černá smrt je zajímavej film, jen bych řekl že křížák Bean je o něco temnější a neúprosnější než Stark celkem jsem si i říkal jestli je ve filmu nějaká kladná postava. Trochu i začínám Seana Beana litovat v tom, že ve většině filmů, seriálů jeho postava dopadne jako Vašut ve velkých filmech ( naštěstí se ale herectví těchto dvou srovnávat nedá )
    upraveno 22. února 2011
    I Vašut měl kdysi lepší období. Když nepočítám asi největší role v Pěstech ve tmě a Řádu, tak nejlepší byl v epizodní roli v Panoptiku města pražského. To všechno už je ale dááááávno.
  • upraveno 23. února 2011
    Chudák S. Bean už roli Boromira asi nevymění. :-)
    Nojo, ale Bean se na ty střdověké (a raně novověké) drsňáky hodí jako málokdo. Vezměte si, jak skvěle zahrál Aska v Jindřichovi VIII. A srovnejte to s tím chudákem v Tudorovcích.
    Na historický, fantasy se Bean hodí, ale jím ztvárněný postavy umírají i v jiných žánrech - měl tu čest nechat se zabít samotnýmBondem ( Zlaté oko) i jeho zpravodajským kolegou ze CIA Jackem Ryanem (Vysoká hra patriotů). Bean hrál mnoha filmech, seriálech v těch co jsem viděl a uvidím se většinou nedožil konce.
    Nebo Equilibrium. Tam chudak prezil sotva 15 minut od zacatku filmu. :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. února 2011
    V "Troy" přežil. Mě se Bean docela líbí v rolích záporáka.
  • upraveno 25. února 2011
    hmm... tohle: http://winter-is-coming.net/2011/02/the-maesters-path-begins/ vypadá HODNĚ dobře... Aleku, nepřišel ti náhodou z HBO nějaký balíček? :-D
    HBO zaslouží uznání a pochvalu, to je opravdu perfektní. Zde jsou další fotky i video z rozbalování a samotného procesu zjišťování o co jde i následné míchání oněch vůní. ( Zde byla jiná vůně než jakou měl ve svém boxu WiC z winter-is-coming.net )
    Vše vypadá krásně ručně dělané, použity jsou pravé materiály, no závidím :))
    http://jchutchins.net/site/2011/02/25/winter-is-coming-a-transmedia-fiction-experience-with-j-c/
    Pěkně udělané "pergameny".
    Kdepak, zatim žádnej balíček :-(

Vypadá to skvěle, ukázkový PR.
    ten borec na videu je vybornej

kurva alex, doufam, že ti to jeste ceska posta dotlaci :)
    super. ako prestížny kritik z kinemy a hlavný medializátor na slovensku očakávam niečo podobné každým dňom. neverím, že by ma v hbo prehliadli :)
    Že voni truhlici to poslali do Československa? Bůhví kde ty kousky pro mě a sarvena skončily. Buď někde v Jugošce anebo je ztopila proslulá Česká pošta (počítám, že slovenská pošta nebude mít o moc lepší renomé než ta naše) :-)

No dobře, přestanu se posmívat... počítám spíš s tím, že tohle je prozatím pod rozlišovací schopnost HBO CZ/SK. Na Twitteru prozatím proběhly dvě takové informační vlny a naposledy mi napsali, že nové informace (ptal jsem se na překlad) zjišťují. To už bude pár tejdnů, je načase je nadráždit...
    taky si říkám, na můj dotaz ohledne obsazení dabingu taky nic...
    Taky jste nedostali balíček od HBO?

A jsem móóóc zvědavej, co bude další "článek řetězu" The Maester's Path (nazývají to kreativním marketingem)
  • upraveno 27. února 2011
    Skvělý fan made trailer. Neví někdo z čeho je ten hudební doprovod, který byl k tomu traileru použit?
  • upraveno 27. února 2011
    To netušim, ale docela se trailer poved, jojo.
    upraveno 27. února 2011
    typoval bych to na hudbu od "Two Steps From Hell"
    upraveno 28. února 2011
    nový TV clip: a pár nových záběrů
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.