Ta SW masáž co teď vrcholí, to je teda něco. Jak se říká, že má pak člověk strach otevřít konzervu, tak v tomhle případě to platí skoro doslova. To SW už je úplně všude!
Ale fakt, jak chtějí mít Star Wars verzi Carcassone? Jo, píše tam Star Trek a taky jsou v traileru postavy z minulého dílu (jako třeba každého nejoblíbenější vulkán) a loď je tvaru kruhu a trojbarevné uniformy. Docela by mě zajímalo, co má být zač ta černobílá slečna.
U epizody jedna byl ten hype asi taky velký. Tenkrát jsem byl ještě malej cucák, a vůbec jsem nevěděl co to je. Ale všichni ze třídy na to chtěli jít do kina a tak jsem musel taky. Aby to pěkně lezlo do peněz, sbírali jsme všichni takový nálepky s obrázky z filmu a nalepovali je do příslušného sešitu. Pak jsme k vánocům dostávali i další SW nesmysly, hračky, puzzle a jiné blbosti. K desátým narozeninám jsem ukecal rodiče, že chci SW lego. Já blbec! Že jsem neměl už tenkrát rozum a nepřál si raději něco užitečnějšího. Třeba dort se striptérkou, nebo Hru o trůny. Ale to né, radši jsem nutil rodiče utrácet za takové bezcenné kraviny. Hlavně že to mělo na obrázku nějakýho mloka nebo čerta se svítící tyčkou. :wall:
Hele, s tím legem opatrně. :D Já si myslím, že je to jedna z nejlepších hraček pro děti v dnešní době. Úžasná na fantazii, tvořivost, manuální zručnost... Brácha toho má po mě kopu :D
Co se otázky lega týče, tak přijde na to... Ono totiž Lego Star Wars je oproti ostatním mnohem nákladnější a obecně u nás lego vyjde mnohem dráž, než třeba v Německu nebo Dánsku (logicky :-D), protože ČR je přece jen druhořadým trhem, proto tady spoustu modelů, co se v zahraničí prodává u nás nejsou k dostání.
Jinak já ty bezcenné kraviny kupuji i teď, byť už spíše ze zištných než sběratelských důvodů (koupil jsem model, co se u nás neprodával za 3000 a tady ho prodal o měsíc později za 5000 :)), takže to kouzlo, co na tom všichni obdivují mne ovláda doteď.
Ono ty klasické pohádky taky už nejsou to, co bývali. Už tehdy nebyli to, co bejvávali předtím. Třeba puvodní Karkulku v několika verzích nikdo nezachránil (buď skončila sežraná, nebo utekla sama) a ještě vypila krev své staré máti, neboť jí vlk řekl, že to rudé v láhvi je víno. A zas v jiné verzi má kapuci zlatou a vlk shořel na popel jen co se ji dotkl. A jinde není žádna kapuce a ani to není vlk co ji chce sníst.
Komentáře
Jo, píše tam Star Trek a taky jsou v traileru postavy z minulého dílu (jako třeba každého nejoblíbenější vulkán) a loď je tvaru kruhu a trojbarevné uniformy. Docela by mě zajímalo, co má být zač ta černobílá slečna.
Jinak já ty bezcenné kraviny kupuji i teď, byť už spíše ze zištných než sběratelských důvodů (koupil jsem model, co se u nás neprodával za 3000 a tady ho prodal o měsíc později za 5000 :)), takže to kouzlo, co na tom všichni obdivují mne ovláda doteď.