Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1271272274276277394

Komentáře

• upraveno 4. prosince 2015
    Na moviezone se ještě spekulovalo nad Taron Egerton, ale ten bude mít spoustu práce s pokračováním Kingsmanů a novým Robinem Hoodem.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Je tam i pár celkem v pohodě típků, ale zase si je neumím představit jako HS :-k
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Náhodou Malfoy a Galavant jsou oba dobří, jen nevím, jestli si je dokážu předtavit jako Hana Sola.
  • Doufám, že to není žádný oficiální seznam, hlavně když existuje dokonalý dvojník Harrisona Forda, tedy Anthony Ingruber.
    Už je to tady, moje oblíbené mushupy :dance:

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Je to jasný! Sansa bude taky zelenověštěc! :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. prosince 2015
    @flanker.27 To vypadá dost zajímavě. Je to lekací horor? To já nerada.
    @flanker.27 Přežije aspoň někdo? Jestli ne, tak se na to asi dívat nebudu, já mám ráda optimistické věci (Poníky, Amerika hledá top modelku a tak) :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Hmm...
  • Tak jo. Od Laika som videla Coraline a to bylo boží. Tohle vypadá hodně zajímavě taky.
  • @Monte Karstark Pěkné. Ale obávám se, že do srpna na to zapomenu :)
    Ta SW masáž co teď vrcholí, to je teda něco. Jak se říká, že má pak člověk strach otevřít konzervu, tak v tomhle případě to platí skoro doslova. To SW už je úplně všude!
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 14. prosince 2015
  • @DanielSvatoš moment, já jen, nejsem si jistá jestli umím číst, to je doopravdy trailer na Star Trek? :D
  • Ale fakt, jak chtějí mít Star Wars verzi Carcassone?
    Jo, píše tam Star Trek a taky jsou v traileru postavy z minulého dílu (jako třeba každého nejoblíbenější vulkán) a loď je tvaru kruhu a trojbarevné uniformy. Docela by mě zajímalo, co má být zač ta černobílá slečna.
    upraveno 15. prosince 2015
    U epizody jedna byl ten hype asi taky velký. Tenkrát jsem byl ještě malej cucák, a vůbec jsem nevěděl co to je. Ale všichni ze třídy na to chtěli jít do kina a tak jsem musel taky. Aby to pěkně lezlo do peněz, sbírali jsme všichni takový nálepky s obrázky z filmu a nalepovali je do příslušného sešitu. Pak jsme k vánocům dostávali i další SW nesmysly, hračky, puzzle a jiné blbosti. K desátým narozeninám jsem ukecal rodiče, že chci SW lego. Já blbec! Že jsem neměl už tenkrát rozum a nepřál si raději něco užitečnějšího. Třeba dort se striptérkou, nebo Hru o trůny. Ale to né, radši jsem nutil rodiče utrácet za takové bezcenné kraviny. Hlavně že to mělo na obrázku nějakýho mloka nebo čerta se svítící tyčkou. :wall:
  • Hele, s tím legem opatrně. :D Já si myslím, že je to jedna z nejlepších hraček pro děti v dnešní době. Úžasná na fantazii, tvořivost, manuální zručnost... Brácha toho má po mě kopu :D
    Co se otázky lega týče, tak přijde na to... Ono totiž Lego Star Wars je oproti ostatním mnohem nákladnější a obecně u nás lego vyjde mnohem dráž, než třeba v Německu nebo Dánsku (logicky :-D), protože ČR je přece jen druhořadým trhem, proto tady spoustu modelů, co se v zahraničí prodává u nás nejsou k dostání.

Jinak já ty bezcenné kraviny kupuji i teď, byť už spíše ze zištných než sběratelských důvodů (koupil jsem model, co se u nás neprodával za 3000 a tady ho prodal o měsíc později za 5000 :)), takže to kouzlo, co na tom všichni obdivují mne ovláda doteď.
  • upraveno 15. prosince 2015
    @Aviv no, to je asi zhruba vše, co to má společného s Abramsovymi díly, zbytek je....nějaky jiný :D prostě Rychle a zběsile ve vesmíru.
  • Ono ty klasické pohádky taky už nejsou to, co bývali. Už tehdy nebyli to, co bejvávali předtím. Třeba puvodní Karkulku v několika verzích nikdo nezachránil (buď skončila sežraná, nebo utekla sama) a ještě vypila krev své staré máti, neboť jí vlk řekl, že to rudé v láhvi je víno. A zas v jiné verzi má kapuci zlatou a vlk shořel na popel jen co se ji dotkl. A jinde není žádna kapuce a ani to není vlk co ji chce sníst.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.