Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Leklá ryba je hnus stejně jako chvat s překroucením a la "mám nad tebou navrch".
use the force :D
ne vážně tohle vám pomůže podle finské policie :D
http://video.aktualne.cz/dvtv/matematiku-vam-vysvetlime-lepe-nez-ucitele-rika-student-a-sp/r~06547a54d00611e59e52002590604f2e/
podle nadpisu jsem čekal nějakej bizár :D
1) hezké šaty :-)
2) jsi si vědoma faktu, že tvoje hlava je vidět na tvé profilovce, takže z toho jde stejně usoudit jak vypadáš? (a že máš pořád stejně krátký sestřih vlasů)
3) vidíš, sousedka pochopila úžasnost přebarvovacích šatů :-D
1) bejvavali...
2) ako vies, ze som nemala cocky? A vlasy mam teraz v takej dlzke, ze si v kadernictve pytaju priplatok. 5 cm pod lopatky. Ale na plesoch ma vacsina dam vlasy vycesane do viac ci menej slusiveho bochnicka ;)
3) susedka videla, aka som nestastna, ze za to fó pá nic nechce, tak mi povedala, ze pre pokoj mojej duse vymysli nieco, cim jej to splatim...navrhla som upratovanie, pecenie kolacov ci pripravu nedelneho obeda. Tak dnes mi povie :)
Matematika se musí chápat celá a čím více souvislostí si tam najdeš, tím lépe. Jo, ale mám pochyby, že by mě naučil víc než učitel (protože jsem matiku zatraceně dobře uměl) a u spousty spolužáků bych o tom pochyboval též (protože když není zájem se to naučit...). :o)
A mluvím-li o víceletém gymplu, tak fakt je, že na matiku jsme měli skvělého učitele, který vždy nadhodil problém, a pak pomalu procházel, jak byl tento problém řešen... a někteří věděli po drobném naťuknutí, jiní potřebovali, bay došek až ke vzorečku (ale nadrcením vzorečků se nenaučíš matematiku, tím se naučíš jen vzorečky...).
@Dreamer: Jo, na učitele si též nestěžuji, krom toho, že byl pohodář, tak to vysvětlil a měli jsme i celkem dost praxe... Nehledě na to, že sestavování reakcí je v podstatě jen o matematice... (i když někdy ne úplně, protože si pamatuji, že jsem skvostně vyčíslil rovnici, kdy v katalyzátoru auta z oxydů uhlíku a dusíku a vodní páry vzniká čistý kyslík a kyanovodík... :o) No, neprošlo to, i když vyčíslený to bylo správně...)
Barevnost se mi líbí. Já bych byla nervní z toho výstřihu, ale jinak jsou fakt hezké :)
Z výstřihu bych byla taky nervozní, ale myslím, že to Hildě slušelo.
@Hildegarda Vzhledem k tomu, že jsi schopna stále přispívat, předpokládám, že včerejší den nakonec nedopadnul úplně tak katastroficky, jak se původně zdálo (koláč v troubě atd.)
@Krisa jak jinak, ty ženský jsou úplně tupý a dobře jim tak...:roll: co mě fakt hodně zarazilo a nepříjemně překvapilo je, že tyhle názory tam měla spousta žen...neuvěřitelný. Vážně by mě zajímalo, co by tyhle silné a extrémně chytré ženy dělaly v podobné situaci, taková naprostá absence empatie se jen tak nevidí.