Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1371372374376377581

Komentáře

• @Krisa ty šaty jsou pořád nositelné, z toho co jsem pochopil. Akorát nemají takovou barvu jakou zamýšlel výrobce ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Však Perwol Black magic způsobí, že černá je jako nová :P
  • @Jay představování je dost psycho, stejně jako rozklíčovat kdo podává komu ruku. Starší, významnější, hostitel.. Doufám že tenhle skill potřebovat nebudu :D už jenom proto, ze jsem obvykle dost angažovaný a ruku vždy nabízím já (a nikdy jsem tim nic nezpůsobil). Ale jestli něco nesnasim já, tak je to "chcíplá ryba". Horší první dojem už člověk u mě neudělá...
  • @sfik: Ruka je jednoduchá (jako tykání), nabízí ji ten společensky významnější (Hostitel, oslavenec, nadřízený, starší, žena)... Takže skoro jistě se naopak chovám dle etikety, když ji nenabízím... (v těch několika málo případech, kdy bych mohl holt ukazuji, že nemusím...) :o)
    Leklá ryba je hnus stejně jako chvat s překroucením a la "mám nad tebou navrch".

• use the force :D
    ne vážně tohle vám pomůže podle finské policie :D
  • Rada nad zlato =D
  • upraveno 10. února 2016
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Amaroun super nápad :) za tu chemii bych se přimlouvala, najít učitele chemie, který mluví na žáky lidskou řečí se rovná zázraku (já měla spíš štěstí na šílence), bylo by fajn, kdyby to vysvětlily alespoň ty učebnice, hned bych si jednu pořídila, třeba bych se konečně z chemie něco naučila :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Hildegarda
    1) hezké šaty :-)

2) jsi si vědoma faktu, že tvoje hlava je vidět na tvé profilovce, takže z toho jde stejně usoudit jak vypadáš? (a že máš pořád stejně krátký sestřih vlasů)

3) vidíš, sousedka pochopila úžasnost přebarvovacích šatů :-D
  • upraveno 11. února 2016
    @Everett_Young
    1) bejvavali...

2) ako vies, ze som nemala cocky? A vlasy mam teraz v takej dlzke, ze si v kadernictve pytaju priplatok. 5 cm pod lopatky. Ale na plesoch ma vacsina dam vlasy vycesane do viac ci menej slusiveho bochnicka ;)

3) susedka videla, aka som nestastna, ze za to fó pá nic nechce, tak mi povedala, ze pre pokoj mojej duse vymysli nieco, cim jej to splatim...navrhla som upratovanie, pecenie kolacov ci pripravu nedelneho obeda. Tak dnes mi povie :)
  • @Amaroun: Hmmm, já to nepřehraju, tak nevím... Každopádně je fakt s tím "ujetým vlakem",... matematika je holt propojená a když nezvládáš látku "nižší", tak s tou vyšší jsi nahranej. Jo, není literatura, kdy mě neznalost "Shakespera" neomezuje v možnosti naučit se Lumírovce a Ruchovce...
    Matematika se musí chápat celá a čím více souvislostí si tam najdeš, tím lépe. Jo, ale mám pochyby, že by mě naučil víc než učitel (protože jsem matiku zatraceně dobře uměl) a u spousty spolužáků bych o tom pochyboval též (protože když není zájem se to naučit...). :o)
    A mluvím-li o víceletém gymplu, tak fakt je, že na matiku jsme měli skvělého učitele, který vždy nadhodil problém, a pak pomalu procházel, jak byl tento problém řešen... a někteří věděli po drobném naťuknutí, jiní potřebovali, bay došek až ke vzorečku (ale nadrcením vzorečků se nenaučíš matematiku, tím se naučíš jen vzorečky...).
    @Dreamer: Jo, na učitele si též nestěžuji, krom toho, že byl pohodář, tak to vysvětlil a měli jsme i celkem dost praxe... Nehledě na to, že sestavování reakcí je v podstatě jen o matematice... (i když někdy ne úplně, protože si pamatuji, že jsem skvostně vyčíslil rovnici, kdy v katalyzátoru auta z oxydů uhlíku a dusíku a vodní páry vzniká čistý kyslík a kyanovodík... :o) No, neprošlo to, i když vyčíslený to bylo správně...)
    upraveno 11. února 2016
    @Hildegarda Šaty hezké, ale ten make-up je skvělý (hlavně souměrné linky) :D

Barevnost se mi líbí. Já bych byla nervní z toho výstřihu, ale jinak jsou fakt hezké :)
  • @Krisa No vidíš, a kdyby ten make up @Hildegarda neměla, byly by šaty stále ještě bíločerné :-)
    Z výstřihu bych byla taky nervozní, ale myslím, že to Hildě slušelo.
    @Hildegarda Vzhledem k tomu, že jsi schopna stále přispívat, předpokládám, že včerejší den nakonec nedopadnul úplně tak katastroficky, jak se původně zdálo (koláč v troubě atd.)
  • Dávám si nové pravidlo: nikdy víc neklikat na komentáře pod články o znásilnění nebo domácím násilí a podobně :wall:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. února 2016
    @Dreamer novinky.cz? :twisted:
    @Dreamer Může si za to sama?
  • @Everett_Young idnes...ten rozdíl mezi diskutujícími téměř úplně zmizel :D

@Krisa jak jinak, ty ženský jsou úplně tupý a dobře jim tak...:roll: co mě fakt hodně zarazilo a nepříjemně překvapilo je, že tyhle názory tam měla spousta žen...neuvěřitelný. Vážně by mě zajímalo, co by tyhle silné a extrémně chytré ženy dělaly v podobné situaci, taková naprostá absence empatie se jen tak nevidí.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    I've seen my lunch come and go...
  • Ještě bych ráda dodala, že zvířátka nežerou placentu kvůli vitamínům (to bude spíš bonus navíc) :D jde o snížení rizika predace.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.