@Hildegarda: Vpravo skorodole... Hovory z Lán jsou brané jako kniha? :o) Některé jsou skvostné a na první pohled jasné (Čapek),... jiné až tak jasné nejsou (Aha, Králova řeč a Saturnin je jeden obrázek... to pak jo, to vysvětluje proč tam má jídlo místo mikrofonu..., třeba ty vlaky mi asi ujely...)
@Mikke No brala som to tak, ze to tak velmi spoiler nie je, kedze to visi v kazdom ich knihkupectve a kazdy to dostane k nakupu. Ale kludne sa mozes na to nedivat a cakat kazdy den ;).
@Jay vpravo dole urcite nie su Hovory z Lan, ale jedna z najcastejsich knih v citatelskom denniku stredoskolaka. Tie vlaky mam doma :). Je to pomerne nova kniha, takze ak sa neorientujes v bestselleroch minuleho roka, asi nebudes vediet. Ak si chces overit, ci mas pravdu, rovno chod na www.martinus.cz/kniznisifra Akonahle napises do okienka spravny nazov, tak ti k tomu napise autora i ukaze obrazok, ktory to zobrazuje.
@Hildegarda: Hovory z Lán... já ji sice nečetl, ale samozřejmě vím o jakou knihu jde... Jinak aktuální knihy vysloveně spíše náhodou... (třeba to dole uprostřed s oknem... Znám podle názvu a teď mi to bylo doporučováno, ale asi bych ani ten název přesně dohromady nedal...)
@Hildegarda: Ach jo, oni to mají jako nějakou soutěž,... muset se hlásit a tak,... to na to dlabu. Ale asi tak 15 jich tam vidím úplně jasných,... jestli jich je 64, tak to žádná sláva...
Komentáře
http://www.martinus.cz/kniznisifra/?utm_campaign=knizni-sifra-2016&utm_medium=email&utm_source=dm&utm_content=teasing-sutaziaci2015
Díky za podporu a blablabla.
Stop nadhodnocovaní knih! :onfire:
Zkusim se tomu věnovat.
Některé jsou skvostné a na první pohled jasné (Čapek),... jiné až tak jasné nejsou (Aha, Králova řeč a Saturnin je jeden obrázek... to pak jo, to vysvětluje proč tam má jídlo místo mikrofonu..., třeba ty vlaky mi asi ujely...)
@Jay vpravo dole urcite nie su Hovory z Lan, ale jedna z najcastejsich knih v citatelskom denniku stredoskolaka.
Tie vlaky mam doma :). Je to pomerne nova kniha, takze ak sa neorientujes v bestselleroch minuleho roka, asi nebudes vediet.
Ak si chces overit, ci mas pravdu, rovno chod na www.martinus.cz/kniznisifra Akonahle napises do okienka spravny nazov, tak ti k tomu napise autora i ukaze obrazok, ktory to zobrazuje.
Ale asi tak 15 jich tam vidím úplně jasných,... jestli jich je 64, tak to žádná sláva...
mimochodem "vlak a holku" jsem si včera objednala :-D
Mně vrtají hlavou ti brouci...