Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
OK, chtěli nějaký statement před začátkem sezóny, zapracovat na PR aby padnul nějaký ten další rekord.. Ale proč si nevyberou nějaký nemocný děti nebo tak.. achjo, tohle téma táhne a od HBO to vnímám cynicky než nějak láskařsky.. Mě na tom nejvíc vadí fakt, že dneska když jdu na záchod a zvednu prkýnko, tak na mě vykoukne uprchlík.. Tyhlety paralely že děj seriálu koresponduje s dnešní dobou, ať si to strčí do řitě.. Protože netoužím myslet na uprchlíky 24 hodin denně.. Ostatně svou roční dávku filantropie si plním jednou DMSkou pro Adventní koncert ;)
Začíná se ze mě stávat cynická svině.. Cítím to především v okolí tlustého střeva..
@DanielSvatoš zajímalo by mě, jestli by točili a fotili, pokud by někomu podklouzla noha, nebo by podali pomocnou ruku? Topící se migrant, to by byla pěkná titulní strana.
Docela mě děsí kolik místních o něm muselo vědět a vědomě ho kryli....
Edit Prý už ho mají
http://www.zanzu.de/de/Wahl-der-Sprache
Jsem zvědav jak to zafunguje, jak se budou černí hoši edukovat, aby zavedli nenásilně a aby to bavilo i protistranu, ba co víc, až se budou snažit pochopit co to je transka :D