Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1407408410412413581

Komentáře

• upraveno 24. dubna 2016
    @flanker.27 To máš - drakužel - pravdu. A historie se opakuje a opakuje. V Rakousku velké překvapení, že kandidát zastávající rázné kroky vůči arabům a imigrantům z Afriky má velkou podporu - proč asi? A přitom současní politici jim krásně nahrávají na smeč svými výroky. Populisti, hrozba pro demokracii atd. A pak bum a budou vyhrávat volby.

A tím populismem se obecně roztrhl pytel. Přitom je snad každá strana už z principu populistická, ne?

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-reditelkou-gottfriedovou-dwh-/domaci.aspx?c=A160421_171633_domaci_zt

Aby začala moje generace šetřit na soukromé ZŠ. Protože svoje dítě bych do třídy, kde je 30% cigánů opravdu nedal. O jiných aspektech nemluvě.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Mellien Ona je v tom totiž ještě jedna věc, cítím v tom kromě toho co tu padlo taky tak trochu reakci na to, že dneska, aby byl politik dostatečně "demokratický", tak jako kdyby měl naopak dělat přesně takovou politiku, kterou voliči nechtějí. Samozřejmě že k vlastnostem dobrého politika má patřit i schopnost prosadit takové kroky, které jsou nepopulární, ale nutné. Jenže nutné mají být právě pro ty voliče a ne proti nim, jako třeba prosazování politiky EU tehdy, když jde proti zájmům vlastních lidí a podobně, jenže právě to jako kdyby někdy bylo "to pravé demokratické".
  • upraveno 24. dubna 2016
    @flanker.27 Přesně to si myslím také. A nemusíme o tom debatovat pouze akademicky, činy na sebe nenechaly dlouho čekat. Ani nemá smysl namáhat se s otázkami, proč je populista zrovna ten a ten. Margaret Tratcher by dnes byla taky jasná hrozba pro demokracii, ne?

http://zpravy.idnes.cz/rakousko-volba-prezidenta-dcx-/zahranicni.aspx?c=A160424_171048_zahranicni_ale
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Mellien Churchill asi taky :D
    A to před sebou máme prezidentské volby ve Francii, je jasné kdo vyhraje 1. kolo a myslím, že v případě té dámy budou útoky novinářů ještě ostřejší než aktuálně v Rakousku.
  • Mimochodem - nějací Burjati od Bajkalu nahráli znělku Hry o trůny svými nástroji. A docela to jde.

• never go full retard
  • JayJay
    upraveno 28. dubna 2016
  • upraveno 28. dubna 2016
    Jojo, hned jsem si vzpomněl na toto:

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jo, tak na tohle se přesně hodí: "Uuuups!"
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Monte Karstark =D
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/401870-pan-ki-mun-kritizoval-ve-vidni-omezovani-migrace-v-evrope.html

Tak je dobré, že OSN oficiálně potvrdila, že má zájem na islamizaci Evropy, když teda nemá koule nebo vůli kritizoval země Perského zálivu, že počet přijatým uprchlíků je v jejich případě velká tlustá nula. Výraz rakouského kancléře v pozadí je k popukání =D
    Ano, jen více tohoto:

• Jen tak pro jistotu: nechystáte se náhodou někdo? http://naspacir.eu/
  • @DanielSvatoš: Konečně z něj jednou vypadlo něco, čemu se dá věřit..
  • upraveno 3. května 2016
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/402307-preference-alternativy-pro-nemecko-se-propadly.html

No a o tom to je. CDU si teď asi mne ruce, ale asi tuší, že tohle vydrží jenom do chvíle, než padnou víza pro Turky a najednou budou mít co dělat s tisíci falešných tureckých pasů v koších Berlína, Hamburku a Kolína nad Rýnem. A taky Německo krásně Turecku přihrálo na další vyděračský smeč. Jestli Unie nebude platit, tak stovkám tisíců uprchlíků a "uprchlíků" na svém území rozdá pasy legálně.

A pověst Německa ve vyspělém zahraničí bude propadat ještě níž.
    Jestliže si média můžou říct, že "ztrácí na významu ustupující migrační krize", pak je to jen
    a) není to tolik vidět díky plotům na hranicích, tedy opatřením jednotlivých států
    b) díky pochybné (zastropované! a vlastně nefunkční) dohodě s Tureckem ohledně vracení uprchlíků.
    Pokud se ale neudělá skutečně razantní opatření, to všehycno pomine, jakmile
    a) bude bezvízo pro Turky
    b) uplyne časová lhůta pro opatření na hranicích (zatím si to státy prodlužují o dalších 6 měsíců, ale co potom, to zatím nikdo neřeší).
  • upraveno 4. května 2016
    Já bych těm průzkum vůbec nevěřil. Kdyby došlo na volby, tak budou mít podle mě přes 15% a to ještě nezačalo nic z toho viz příspěvek nade mnou. Po volbách by "nestranná" média opět psala, jaký to byl šok. A za 5-10 let to bude 30%. No uvidíme...

A Ted Cruz odstoupil z primárek, vážení.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/402454-ve-vidni-prisla-o-zivot-zena-kterou-tyci-napadl-zadatel-o-azyl.html

Tak možné psychické problémy jenom proto, že ji neznal, heh? Protože motiv ubohé pomsty na společnosti ještě evropské úřady ještě pořád nepřijaly jako možný, heh? Ale ten rakouský pravičácký kandidát na prezidenta by mu měl zajistit klidné dožití v některém alpském středisku pro psychicky narušené (což nejspíš byl přesně ten motiv). Možná mu právě pomohl vyhrát volby.
  • @svoa00: Tohle jsem četl taky... nejsem rasista, protože podle mě by se měl takový ksindl (o něco požádá, není mu vyhověno, tak se pomstí) bez ohledu na barvu pleti okamžitě vracet do své domoviny - letecky, bez mezizastávky a bez padáku, maximálně s "Rádi jsme vás neviděli, ještě radši vás už neuvidíme a příjemné přistání".
    Nenapadá mě žádné slušné slovo, jak bych toho pachatele mohla nazvat. Pro někoho, kdo napadne železnou tyčí dve ženy, asi žádné neexistuje.
  • Oko za oko, zub za zub. To by na ně platilo...
    upraveno 7. května 2016
    @sfik Měl jsem asi tu dobrou volbu pro Londýn dát do uvozovek, páč je v tom trochu ironie. Když si vezmeme, že rodilých Britů je v Londýne nyní méně než 50 %, tak asi tyhle výsledky nebudou až tak překvapivé.
  • upraveno 7. května 2016
    @flanker.27 Londýn, to je ta pravá Británie :D zajímalo by mě, jak jsou na tom třeba menší města a venkov. Jinak jeho žena nemá přes hlavu pytel, sice to není blondýnka, ale třeba to nebude zas taková katastrofa, ale více by mě uklidnilo, kdyby tento starosta začal potírat šaría policii a radikální imámy, když nemají nic společného se skutečným Islámem.
  • @Dreamer je to pro něj skutečně vhozená rukavice... :D
    @Dreamer No já nevim s tím skutečným islámem. Když tím Koránem občas proletím, aniž bych si dělal nárok na nějakou znalost, tak "náboženstvím míru" bych to zrovna nenazval :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.