TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
inspirace je zřejmá...
Ten druhý obrázek je americká slátanina, kde se reálné postavy nevyskytují, takže to mě ani tak neuráží.
vypadá to hrozně no :D
Fakt, u tohohle mám chuť něco rozbít, to je tak.... Nemám to správný slovo :wall:
Za sto let bude velkofilm o Karlu IV., který bude černý a jeho herec ještě pro jistotu vyhraje Oscara a bude gay aby to bylo víc cool. A vegan, samozřejmě. :applause:
@Magister_Peditum myslím, že tohle bude zase britská slátanina, kde mají postavy cool historická jména a kostýmy.
@Dreamer Tak o tom, že to bude slátanina, už jenom kvůli té snaze být "politicky korektní", nepochybuji. Pokud chtěli za každou cenu nebělošské herce, tak měli natočit Othella.
Nastala by revoluce, pořádaly by se pochody a z filmové branže by odstoupila polovina černých :applause: tohle prostě nejde, víšjak
Navíc mě dostává jak všichni brečí a přitom bych kvalitní černé herce současnosti spočítal na prstech jedné ruky a ještě by mi zbyl jeden prst na vyjádření mého postoje vůči tomuhle politicky a rasově úžasnému přístupu.
A to prosím, je můj největší herecký miláček Samuel Jackson.
A snažíš sa to zakryť.
Ale tvoj novomanžel pozná hru, ktorú hráš.
tohle bylo docela dost špatný http://www.csfd.cz/film/325765-bila-kralovna/komentare/
i když se to nezaměřovalo jen na Richarda III.