Pecka díl, rozjezd sice pomalý, ale ten konec stál teda za to! A už se těším na novou rudou kněžku a na to až nám ukáže ty svoje velké přednosti. Ty herecké samozřéjmě! :-#
@Rybba Tak třeba to "označení" jim jen ukázalo, kde se nacházel v okamžiku toho dotknutí. To by pak byla od Tříoké vrány celkem zbytečná snaha dostat Brana do bezpečí, když by ho vrchní cizák mohl sledovat kamkoliv.
Vzhledem k potvrzení možnosti zásahu Brana do minulosti začíná jeho možný podíl na zešílení Aeryse II. dávat smysl. A taky by mohl popohnat Jaimeho, aby Šíleného krále zabil....
Jinak - Brienne míří za Černou rybou do Řekotočí. Co myslíte, měli scénáristi dost rozumu, že tam nechají setkat Brienne a Jaimeho, nebo ho nechají celou sérii jako Cerseinu děvku? Ne že bych věřila, že uslyšíme, jak ho Brynden úžasným způsobem uráží, ne bez toho, aby urážka na Lannisterovi byla okamžitě pomstěná rozmlácenou hlavou :roll:
@svoa00 Mě tak napadlo, že by jí mohlo zajmout Bratrstvo, což by mohl být jeho velkolepej návrat a velkolepej návrat Gendryho. Taky by jí mohli oběsit, aby byl od ní pokoj. Ale to je spíš ona všechny vymlátí, protože prostě Brienne of Tarth. Ale opravdu by mě nic nepotěšilo víc, než kdyby někde v půlce cesty do Řekotočí náhle zdechla.
Komentáře
Pecka díl, rozjezd sice pomalý, ale ten konec stál teda za to! A už se těším na novou rudou kněžku a na to až nám ukáže ty svoje velké přednosti. Ty herecké samozřéjmě! :-#
A posun v ději, teda ukrutný! :king:
@Benji Jo, taky mi ta scéna přišla spíš trapná. Kolik takových "epických" projevů už měla?