Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
1181921232435

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. března 2011
    Mě chytla sága hned po přečtení prvního prologu. No uznejte sami: první tři postavy se kterými se seznámíte a po druhé kapitole jsou všichni tři mrtví. No to musí chytnout každého. ;-)
  • upraveno 14. března 2011
    Kdo ví, jestli jsou všichni tři "mrtví" :-D
    Nový trailer (imho zatiaľ najlepší) - s kopou nových záberov (mimo iného Rudá bašta!)
    A featurette o Starkoch
    http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/2011/3/13/fear-and-blood-preview.html
    Nový video. Je tam Několik novejch záběrů (Zimohrad, Královo přístaviště, stará chůva...)
    A ještě jedno video o Starcích. A máte tam aj teho Rickona :-)
    Vidím, že jsem to sem hodil zhruba zároveň s Macejkem, tak mi to kdyžtak někdo kompetentní promažte. Díky :-)
    upraveno 14. března 2011
    it's delicious
  • upraveno 15. března 2011
    alek, práve mi napadlo, že určite budem robiť recenziu na seriál pre kinemu, nebolo by zlé niečo vymslieť aj sem, hm?
    Skvělej nápad! I když nevím, co máš přesně namysli :-) Vítám každou iniciativu - zrovna jsem vydal derfelův článek o figurkách a v dalších dnech přijdou ještě fan obrázky od Elanne.

Takže něco o seriálu bude super. Ať už převzetí od kinemy nebo něco přepsaného pro IF. Je to na tobě. Já mám teď v plánu konečně sepsat nějaké základní info o seriálu pro ty, co netuší oč jde.

Pak by určitě bylo super nějaké preview - to zrovna možná budete někde na kinema.sk dělat? No a pak je asi jasná recenze pilotního dílu - tam už bych to rád klidně nechal na tobě, sám nejsem moc recenzentní typ - ve smyslu psaní, čtu je rád :-) Takže to klidně promysli a napiš (případně klidně do soukromý zprávy, jak je libo).

A pokud jste i někdo jiný psavec a chtěli byste se třeba v tomhle směru taky realizovat, určo dejte vědět, prostoru je tu dost ;-)
    Ja budem určite písať recenziu na Sarden a Fantáziu.
    no mal som na mysli, že mať halvnú recenziu (kludne moju z kinemy) + dala by sa urobiť nejaka nazvem to multirecenzia napr. zakladajúcich členov. Päť riadkov od teba, heada, leta, chmura... mohol by to byť zaujímavý multi-pohľad
    hmm, zajímavý, to by šlo. Přihodil bych určo filmového odborníka Eddarda/Rasberna. Chmura už jsme našli... Další recenzent je Macejko a dokonce na Sardenu, to jsem nevěděl.
    Eddard je skvělej recenzent. Jeho recenze na CSFD považuji za jedny z nejlepších...Jako u jednoho z mála stojí za to, je číst...
  • upraveno 16. března 2011
    na winter-is-coming jsou 4 nové postery - Ned, Dany, Cersei a král Robert...

http://winter-is-coming.net/2011/03/four-new-game-of-thrones-posters/

Pěkné plakáty...
    Dany se mi líbí. Škoda, že nemůže mít tmavé vlasy, protože ty Emilii Clark sluší mnohem více. Ono je to prostě divné, když má mladá žena bílé vlasy. V knize jsou popsané jako platinové a v představách to prostě působí lépe než v reálu.
    Nevíte, proč má Robert v ruce nějaké kopí? Jinak musím zas a znova zopakovat, že Robert je pro mě zatím největším zklamáním. Na dalších místech jsou pak Cat a Jon...
    upraveno 16. března 2011
    To je lovecké kopí. Na kance. Na toho nešťastného kance. Ale skolil ho!
    Ty plakáty chci do pracovny! Všechny čtyři. Cersei dvakrát. Neděláte někdo v HBO? ;)
    To je lovecké kopí. Na kance. Na toho nešťastného kance. Ale skolil ho!
    Tak tohle mi taky nedocvaklo. Teď už to dává smysl.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. března 2011
    Já mám pocit, že už to zdůvodnění kopí tu někde padlo.
  • upraveno 18. března 2011
    Nemůžu si pomoct, ale z naší sansy vyroste krásná ženská :))
    http://winter-is-coming.net/wp-content/gallery/official-promo-images/sophie-turner-as-sansa.jpg
    Pravdu máš.
    sice jí to teď celkem sluší, ale co si pamatuju na holky ze ZŠ který vypadaly hodně k světu tak teď po 10 -15 letech moc k světu nevypadaj. A naopak ty co dříve byly mimo zájem tak dnes jsou z nich krasavice. Ale samzřejmě to neplatí na všechny!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. března 2011
    Historek o ošklivých káčátkách jsem už pár slyšel, ale osobně mnoho nezaznamenal :)

BTW sympatické pihy.
    Ne fakt, máte tušení, kde se dají plakáty u nás sehnat, když to není v kinech?
    No HBO psalo, že chystají lokalizaci plakátů, takže se určitě někde časem objeví...
    Tohle je tuším první den po asi týdnu, co nebyl vydán žádný nový "teaser". :D
    Skoro se chce kacířsky říct, víc takových dní :-)
  • upraveno 20. března 2011
    Třetí díl má titul Lord Snow
  • upraveno 22. března 2011
    ještě jedna - poslední - nabídka: měl by tu někdo zájem o doménu www.gameofthrones.cz pro vytvoření vlastního fan webu k seriálu?

(platnost do zítřejší půlnoci)
  • upraveno 22. března 2011
    karawarner (Kara Warner)
    For my GoT fanatics: I have seen @GameOfThrones and it is all that I wanted & more. I cried, cringed, shivered, cried again.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.