Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1424425427429430581

Komentáře

• @DanielSvatoš Bohužel tohle se ve zprávách nedozvíš. Prej antifa, chovají se stejně, jako ti, proti kterým protestují. :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš A to je důvod, proč je u nás zakázáno si na podobných shromážděních zakrývat tváře.
  • tahle levičácká verbež je nejhorší co může být
    a jinak kdo je taky proti Brexitu ? tyhle "holky"
    upraveno 25. června 2016
    @DanielSvatoš Ty jsou spíš směšný než co jinýho. Dokonce vtipnější než Den nezávislosti 2, který jsem právě viděl. Ani zpívat pohromadě nedovedou. Ovšem ten hošan, co chtěl bojovat s islamofobií, ten stál za to =D
  • no jasný že je to směšný a proto jsem to sem dával ale tyhle dvě videa jsou takový průřez napříč voliči z poražené strany :)
    Člověku je někdy smutno, když vidí ten nedostatek prostého rozumu, na druhou stranu lidi jako Lauren Southern zase trochu optimismu člověku navrátí.
  • @DanielSvatoš To video by se dalo popsat jako Panoptikum Města londýnského. Stereotypnější vyobrazení "aktivistů" aby člověk pohledal. :-D
    V tom případě by měli všem britským sportovcům odebrat vlajky a z Buckinghamského paláce odstranit všechny státní symboly.
  • @DanielSvatoš Státní vlajka je symbol bílého nacionalismu? Zajímavá představa. Ovšem pochybuji, že kdyby se tam promenádoval černoch s kloboukem pomalovaným vlajkou Keni, tak by to označili za symbol černého nacionalismu.
  • Ta naše civilizace se zničí sama.
  • To nic. Ono vznikne někde za rohem nová a ta se pak po pár 1000 let nebo něco zničí opět a pak bude zase někde vedle nová... Já mám trocha pocit, že jsem v Římě.
  • @Aviv Mně na tom vadí to, že ten kolaps civilizace se odehrává už za mého života. :-D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 26. června 2016
  • @Vena ja som mala na mysli vlády vo všeobecnosti.
    Ja si myslím, že je to aj chyba EÚ, že ľudia sa o voľby nezaujímajú, pretože ona sama sa správa tak, že voliči majú pocit, že na ich hlase nezáleží, lebo "neomylná" EÚ si to aj tak spraví po svojom. Netvrdím, že tento pocit majú všetci naprieč Európou, ale v stredoeurópskom priestore je ho dosť cítiť. Iste, keď si voliči v Nemecku zvolia europoslancov, je možné, že tým dosť ovplyvnia rozhodovací proces. Ale taká hŕstka, aká sa volí napr. na Slovensku, sotva bude mať reálny vplyv.
    Na margo transparentnosti EÚ - vieš si predstaviť trebárs nejakého dôchodcu, ako volá na linku EÚ alebo im píše email? Ja veľmi nie. A pochybujem, že voliči vôbec vedia o týchto možnostiach získať informácie.
    upraveno 26. června 2016
  • EU, respektive EHS, má smysl, pokud se jedná vnitřního jednotného trhu a volného pohybu osob uvnitř něj. Ten ale může fungovat jen pokud jsou jeho hranice chráněny. Jak se ukazuje, tak zájmy několika větších států udělali z tohoto principu holubník a nelze se divit, že takový projekt pak ztrácí smysl. Zájmy jednotlivých států i jejich možnosti jsou však příliš rozdílné, aby se byť jen ve střednědobém horizontu let dalo uvažovat o nějaké společné zahraniční politice. Podle mě by EU prospěl restart. Návrat k původním principům, snad i před vznik společné měny, která možná vyhovuje Německu, ale menší státy nemají díky ní dostatečné páky na regulaci své měnové politiky.
  • Jinak tady je video z jednání sněmu v Brandenbursku ohledně návrhu Zelených na uvádění vícero sexuálních identit v oficiálních dokumentech. Tak jim tam poslanec z AfD předvedl, jak absurdní to celé je.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 26. června 2016
    @Vena presne ako pises @flanker.27 Unia sa vytvorila neskor, Bol nejaky EHS a podobne zmluvy(platne aj keby Unia zrazu zmizla). A podla mna je Unia nieco ako evolucne spatna odbocka a mohla by skoncit.

Mam pocit, ze nakoniec sa bude hlasovat znova ale nie z toho, ze to prikazal Brusel ale preto lebo to obcania chcu :-) by sa mohli rozdelit pol krajiny nech vystupi a druha polka ostane :D :D :D

dost ma stve, ze media a hodne zvacsa mladsich sa vyhovaraju, ze vacsina starsich ludi hlasovali pre brexit a pokazili to mladym. To nikoho nenapadlo, ze oni su generacia, ktora zazila Uniu od narodenia a, ze mozno ak chcu, aby sa dalsia generaciumala lepsie je vhodne uz odist?
  • Ten Brexit hlavn+ ukázal rozdělení společnosti Velké Británie, kdy Skotsko a Severní irsko chtějí setrvat, což pokud dojde k opuštění může vyvolat další snahy o samostatnost a pak Londýn, kdy ti tam chtějí taky zůstat. Když si vezmeme případ Londýna, tak zde sídlí spousta firem vázaných na Unii a teď vyhrožují odchodem a pokud by se to naplnilo může být najednu přes 150 000 lidí bez práce a většinou se jedná o velmi dobře placené pozice, takže ve finále to bude mít dopad pro dost lidí. Ono to je většinou domeček z karet, neb ti dobře placení lidé chodí do restaurací víc utrácí .... atd, takže ve finále další podniky mohou zaznamenat úbytek klientů. Navíc teď se ukazují spekulace, že kampaň pro obchod byla založena na lživých výrocích, takže sakra co teď, když to hlasování bylo tak těsné. Nejlepší řešení by bylo, kdyby dali hranici 55% a vyhnuli by se zbytečným problémům a zároveň výsledek by možná dal ránu bruselu aby se sebou konečně začal něco dělat
  • upraveno 26. června 2016
    @Edem O těch mladých jsme se s přáteli bavili. Jsem rád, že mám v nejbližším okolí lidi, kteří jsou schopni se na věci kouknout s nadhledem. Drakužel, není jich moc. A většina širšího okruhu mých známých, rozuměl např. z bývalého gymplu se chová obdobně. Že nechápe ty nacionalistické nesnášenlivé xenofobní postoje atd. Nezamyslí se, co lidi k takové volbě vede, ani jak to může vypadat v horizontu čtyř, pěti let. A z prohlášení typu, že by některým lidem nemělo být povoleno volit, protože už jsou staří a blablbabla, se mi dělá zle.

Demokracie rozhodně není ideální forma řízení státu, jenže tu lepší ještě nikdo nevymyslel. A naprosto chápu Brity na venkově (kteří dle průzkumů hlasovali ve většině pro vystoupení), že nechtějí, aby jim do jejich způsobu života žvanil nějaký bruselský úředník, aby jim říkal, co mohou pěstovat a co už ne... atd.

Na soudobé mladé bojovníky za demokracii, rovnost atd. už mám doslova alergii. Oni ve své víře, že je některým lidem bráněno v seberealizaci, doslova potlačují vlastní principy. Ale to už tu bylo několikrát zmíněno. Jediný rasismus, kterého jsem si v ČR všiml, byl ten PROTI býlým od cigánů. Stejně to funguje v Británii například s Afgánci, ale hlavně Pákistánci. To je verbež... děkuji, nechci.

Ještě k těm mladým... bojím se, že naše generace je velmi jendoduše zmanipulovatelné, přestože hodně lidí tvrdí opak. Rádi se chováme jako ovce, bez přemýšlení děláme kraviny a prohlašujeme velká slova bez jediné pravé myšlenky. Snad se pletu... jinak to máme sečtené, sežereme se sami.

@DanielSvatoš zajímavé, kdyby neměli ty vlajky a cedule, skoro by si je člověk spletl s nácky :-k
    @Mellien taky slýchám spíš povrchní názory, moji vrstevníci nad politikou obvykle mávnou rukou s tím, že se možná začnou zajímat před volbama nebo na volby kašlou. Ta "nevzdělaná" starší generace má mnohdy větší přehled a nenechá se tak snadno utáhnout na vařené nudli, jak si mladí a neklidní často představují :D
  • Darmo, skúsenosti skrátka zavážia.
  • @Dreamer tak to už je normální :)
    teď levičákům pukne hlava :D https://www.novinky.cz/domaci/407581-skotsko-se-odtrhne-brexit-oslabi-eu-i-britanii-rekl-zeman.html
    mít stejný názor jako Zeman ? áááááááááááá
  • Nie, nie... To by vám malo práveže lichotiť. Že si z vás vzal príklad a dostal rozum. Či je to azda príliš optimistický výklad? :D
    @Aviv nevím koho myslíš tím "z vás" ale teď tady žádnej levičák není
  • Jeden nevie kto a čo všetko sa na tomto fóre môže skrývať. Aneb noc je temná a plná hruz... :D
  • @DanielSvatoš To bude normální schizofrenie ne? :D :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.