Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1430431433435436581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @flanker.27 To má být fór, nebo to je myšleno vážně? :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    He, já věděla, že to v EU vezmou jako v bývalé mámině práci: dost lidí odešlo do konkurenčního zařízení a když se rodiče ptali, jak je možné, že dobří a dlouhodobí zaměstnanci neustále odcházejí, tak jim ředitelka řekla: "A to si myslíte že je "konkurenční zařízení" nafukovací?" :wall:
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Monte Karstark Ale vzdyt je naprosto logicke, ze po nich budou chtit, aby co nejdrive odesli. Neexistuje snad nic horsiho pro ekonomiku, nez nejistota.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. června 2016
  • upraveno 29. června 2016
  • @Mellien Já ti nechci brát iluze, ale byl to Cameron, kdo chtěl, ale o odchodu jednal až jeho nástupce nejdřív v říjnu. Tu nejistotu míní prodloužit britská strana. Mám to pochopit, že chceš, aby se jim Unie do něčeho montovala, čili dělala přesně to, co Britům vadí? Tu další nejistotu způsobuje britská strana. A zaslouží si za to všechny negativní komentáře na světě, protože tím poškozuje partnery. No, asi doufají, že za pár měsíců budou mít lepší vyjednávací pozici.
  • @svoa00 Tomu rozumím, ale reagoval jsem na výroky EK, které vyzní, jako by měla Británie táhnout, už včera bylo pozdě a my můžeme jet ve stejných kolejích... je to jen a jen věc Britů, kdy budou chtít přesně vystoupit. Přijde mi logické, že tak chtějí učinit v cele s někým, kdo nebyl pro setrvání v EU. Myslel jsem to tak, že do té doby by se spolu mohli normálně bavit, protože ono se nic nestalo. Chapes?
  • Zkrátka mi chování představitelů EU přijde dětinské naprosto nediplomaticke. Toť vše
    @Mellien Zvolili si, ze chcou vystoupit, tak at proste vystoupi. Maj na to 2 roky, tak co je za problem? Nikdo nechce, aby svoji nerozvaznosti znicili pulku svetove ekonomiky (vcetne svoji). Takove chovani proste neni pro byznys vubec dobre.
    Juncker se podle me chova v pohode, ma trosku zvlastni humor, ale jinak ho chapu. Ten, kdo se chova jako idiot je Farage: https://goo.gl/gmaJfE
  • @Vena od začátku jeho proslovu na něj někdo pořvával tak to asi nebude on kdo se chová jako idiot že
  • Nejnechutnější jsou komentáře pod tím. Jako od anglických fotbalových fanoušků. Jako od stejných kreténů, co v posledních dnech nadávají Polákům a spol. v Británii a útočí na ně. :roll:
  • @Vena Podle tebe je Juncker politik na svém místě? Podle mého ničí EU. Ano, Británie má na vystoupení 2 roky. Proto nechápu chování některých komisařů ve stylu "co tu ta Británie ještě dělá, my se s ní bavit nebudeme". Takže to tvé poškozování ekonomiky je přinejmenším oboustranná záležitost.

Ale škoda další diskuze, jestli je pro tbee Juncker v pohodě politik. Protože najdeme 0% shodu.
  • Já Junckera nechápu tedy vůbec. Vedle Merkelové to je jeden z největších škodičů současné EU.
  • @svoa00 V žádném případě nikoho neomlouvám. Ale myslím si, že za velkým počtem slovních útoků proti Polákům se schovávají negativní emoce hlavně proti tmavším přistěhovalcům muslimského vyznání. Jenže těm nic říct nemůžeš, protože si hned rasista. Bílých Poláků se nikdo nezastane. Tolik k širší veřejnosti, že všude na světě najdeš magory je jasné...

@Mellien Kde jsi takove chovani zaregistroval? Na rovinu, bez emoci, jim rekli, ze s nima budou vyjednavat jedine az oficialne uplatni clanek 50. Nic vic, nic min. Imho naprosto pochopitelny pristup.
    @Denebola To měl být rýpanec, že házíš všechny Brity do jednoho pytle ;)
  • @Denebola Tak v Británii panikaří především zastánci EU. Nejlepší byl včera článek na iDnes, jak se prý mladí stydí za rozhodnutí svých rodičů a vytýkají jim, že nebrali v potaz jejich názor. Jak je jejich logika zvrácená, snad nemusím psát. :-D
  • @Vena No, Junkers už například chtěl vyhnat britské europoslance z EP. Na to, že ještě nikam neodešli a ještě pár let neodejdou mi to jako dětinské přijde.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Chování evropských špiček vůči Británii mi přijde pěkně hnusné. Pánové Juncker a Schulz akorát kopou hluboký příkop, který bude těžké zahrabat, kdoví jestli se to povede. Akorát ženou vodu na mlýn všem euroskeptikům. Člověk by čekal, že po rozhodnutí Britů vezmou špičky EU rozum do hrsti a provedou důkladnou sebereflexi, ale oni jí, bohužel pro Evropu, nejsou schopni. Svým chováním a jednáním proměnili EU ve zvrhlý projekt neomarxismu, který se snaží zničit jakékoliv povědomí o národní identitě v jednotlivých evropských státech. Tihle nebezpeční šílenci otevřeli dveře neřízené invazi muslimů z Blízkého východu a severní Afriky, bez ohledu na to jaké následky to pro Evropu má a mít bude.

Chování vůči Británii bude ještě plné podrazů, kdoví jestli se ti nebezpeční blázni nepokusí využít nacionalisty ve Skotsku a severním Irsku......
  • upraveno 29. června 2016
    Takže je chyba EU, že Skotové vyjádřili v *referendu jiný názor? Je to potom využívání? Stejně jako Spojené království může opustit EU, tak Skotsko může opustit Spojené království. Pokud bude chtít. :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Gorgloj Řekl jsem něco takového, pouze konstatují, že se toho nejspíš pokusí využít. Skotská premiérka už prohlásila, že bude jednat přímo s Bruselem, nikoliv s Londýnem. Což mi přijde v rozporu s britským právem, ale to neomarxisté v Bruselu klidně přehlednou. Hlavně, že budou moci ukázat těm "zlým a drzým" Angličanům zač je toho loket.....
  • @Gorgloj skotové už měli referendum o nezávislost jestli si vzpomínáš :D ale je pravda že referenda by měla být každý týden dokuď by to nedopadlo "správně"
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.