Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1480481483485486581

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. května 2017
  • @Monte Karstark Říkám si jak to probíhalo včera, jak asi Miloš Andrejovi sliboval že toho Bohouše trochu zostudí. A pak hradní prase samo ze sálu uteklo... No. Zemanova politika je jako kdyby kopal studnu, stále na dně, ale krok po kroku hlouběji a hlouběji..
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Copak Zeman, jeho buranství je obehraná písnička. Větším problémem je Babiš, proti němu jsou všichni ti Grossové, Rathové a Bártové žabaři. Ten chlap je pro demokracii fakt nebezpečný, což se ukázalo po včereješku
  • "jako kdyby kopal studnu, stále na dně, ale krok po kroku hlouběji a hlouběji.. " :-D Tak to je výborné rčení, to si musím zapamatovat. Navíc táááák adresné :applause:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    V současné situaci mě zaráží postoj ČSSD. Oni si pustí ANO do vlády. Tři roky tam sedí a najednou jim dojde, že Babiš je hrozba pro demokracii? Dámy a pánové z Lidového domu a Paláce Charitas asi trávili posledních pár let v zimním spánku, z nějž se probudili minulý týden.
    @Achileus To je přesně ono. Sice Babiše považuju za gaunera, o většině jeho dlouhodobých kritiků však nemám lepší mínění a o těch, kteří se proti němu náhle postaví po letech v koalici s panem Sobotkou v čele, o těch si už vůbec nemůžu myslet nic dobrého. navíc Sobotkovo "odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil" rozhodně nesvědčí o nějakém pevném postoji a promyšleném tahu. Jak kdyby měl v ruce kopretinu a trhal lístky "odvolat-neodvolat-demise-nedemise..."
  • @Achileus Já sice nasnášim povolební řeči typu "Voliči rozhodli tak a tak, proto máme tuhle vládu", ale s kym jinym měla ČSSD do vlády jít?
    @Dejw S TOPkou, ODS a KDU, otázkou je jak dlouho by taková vláda vydržela, ale Babiš by aspoň nemohl škodit
  • @Achileus To už tady taky bylo (hlavně na radnicích), že vítězná strana se nedostala k moci. A to byl zase kvikot, že přece nejde odstřihnout stranu, která získala nejvyšší počet hlasů.
  • @Achileus To by si imho v roce 2013 politicky nemohli dovolit, vzhledem k tomu, jak nepopulární byla Nečasova vláda. V žádnym případě ale netvrdim, že Babiš je lepší, naopak doufám, že vypadne z vlády co nejrychleji.
  • Mno, je celkem vypovídající, že jsem teprve první, kdo tu zmíní, co se stalo v Manchasteru. Asi jsme už vážně otupělí. Samozřejmě všichni politici budou blábolit, jak je jim to líto, o nasvícení Buckinghamského paláce nemluvě. Nevím už, co by se v některých státech muselo stát, aby uznali, že mají problém - čekají, až Ahmed zaútočí přímo na školku? Samozřejmě se neví, kdo v Manchesteru útočil, ale... ehm... něco mi říká, že naše tušení bude správné.
  • @svoa00 už je to všem asi volný :) nějakých 20 mrtvých už fakt s nikým nehne
    a už vůbec ne v tom západním multi-kulti ráji
  • Ja idem do Manchestru v Septembri :/ toto ma neodradí ale mám pocit, že tieto útoky sa neriešie ... vždy len prayfor .... bla bla bla ... treba konať razantne a nie stále ľutovať ... keby to je na mne zrovnám ich svet zo zemou ... Mekka, medina ... arábia ... všetko by som zničil a vryl im do pamäte taký kráter aby si zapamätali čo sa stane ak sa ešte raz pokúsia spraviť niečo také ....
    Já si hlavně myslím, že musíme světu ukázat, že se nenecháme zastrašit , a že tento politováníhodný incident neotřese našimi demokratickými hodnotami...

Jinak ono už opravdu není co dodat. Všichni vědí, kde je problém, ale skutečně s tím něco dělat se nikdo neodváží.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 23. května 2017
    Všichni jste rasisté a xenofobové,
    tento útok neměl nic společného s Islámem, který je nábożenstvím míru a lásky, v Koránu nenajdete nic jako výzvy k zabíjení a zotročování nevěřících, a kdo tvrdí opak je rasista, xenofob a populista.

Za útok si můžou oběti samy, neposkytly Ahmedovi dostatek prostoru k seberealizaci. Chudák Ahmed určitě čelil šikaně a nepochopení ze strany svého okolí.Navíc,kdyby na ten koncert nechodili, a místo toho by pětkrát denně mlátili hlavou o kobereček směrem k Mekkce, tak by se jim nic nestalo.
  • Netvrdila by som, že lepšie, ani horšie. Proste iné. A ak sú natoľko protirečivé, že nie je možné uplatniť oboje naraz na jednom mieste, čo teda sú, potom proste nemôžu byť na jednom mieste. Ústup zamietam, pretože je nezmysel vykašľať sa na snahu o sebazáchovu. Je to náš spôsob života na území, ktoré obhospodárujeme už dosť dlho a my si ho nedáme. Môžu k nemu mať poznámky a my by sme o nich mali pouvažovať, ale nechať si ho zo solidarity vziať a pošliapať proste nie. Je len strašne mrzuté, že kým my sme ochotní žiť a nechať žiť, oni nie, takže vždy budeme musieť byť pripravení na defenzívu a v ich kultúre je ťažšie presadiť zmenu, než v našej, takže sa to tak skoro asi nezmení.
  • Moja skúsenosť je, že nejaký podiel viny je vždy na oboch stranách a že absolútne vojny väčšinou nakoniec všetci ľutujú.
    Na hrane sme sa ocitli aj vlastnou vinou a je úplne prirodzené, že druhy/civilizácie zanikajú, ale neznamená to, že táto konkrétna kríza musí byť posledná a nemôže byť prekonaná. Nebuďme Rím piateho storočia, ale Franská ríša ôsmeho storočia.
    @DanielSvatoš No tak nevšim jsem si, že bychom po válce vystříleli všechny Němce ;). A že za Hitlerem vetšina Německa stála až do hořkého konce. A jestliže v Německu proběhla denacifikace po válce, tak musí proběhnout deislamizace, pakliže opravdu reforma islamu neni možná
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. května 2017
  • upraveno 23. května 2017
    no Churchill řekl že je buď budou muset všechny zabít nebo je nechat a tak denacifikace proběhla jen na oko :)
    problémem jsou muslimové
    upraveno 23. května 2017
    @DanielSvatoš Nevšiml jsem si, že by v Německu nějak blahoslavili Adolfa Hitlera, právě naopak, jinak pochybuji, že by Frauleine Merkelová měla takovou podporu
  • si asi nerozumíme...denacifikací bylo odsouzeno 1700 k smrti, 23 000 si dlouho posedělo, 153 000 dostalo krátké tresty, 1 000 000 nemohlo pracovat a zbytek šetřených (4 000 000) bylo volných
    samozřejmě že ti lidé už neoslavovali Hitlera ale pořád to byli nacisté a taky to bylo v letech 1945 - 1948 a ne před rokem
    tady jde ale o muslimy a ne o nacisty :) jestli chceš dělat nějakou reformu nebo "deislamizaci" tak to nejde jen tak
    nacisté museli být taky nejdřív utopeni v krvi
  • upraveno 23. května 2017
    @DonPadre myslím, že nikdo rozumný, by na vlastní kůži nechtěl zažít válku, ono se pěkně teoretizuje o očistných účincích války, ideálně doma s plným břichem a ve vytopeným obýváku, tyhle kecy mám nejradši. Je obdivuhodné, že se takhle anonymně na internetu kasáš svými agresivními a rasistickými sklony, pokud ti není dvanáct nebo by se ti chtělo tyhle názory někdy aplikovat v realitě, doporučila bych nejdříve návštěvu psychologa ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.