Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Film jsem ještě neviděl, nějak mám minimum času a maximum výmluv.. :'-(
A zítra plný trailer
@Dreamer Jak píše svoa o tom dětském vidění světa, že děti nutně nemusí toho klauna kvůli vizáži považovat za děsivé monstrum.. Můj pohled na věc je ten že se děsím všech klaunů a kdybych postavil vedle sebe Pennywise a toho pičusa z mekáče tak se děsím víc toho druhého - pedofilního úchyláka s dárkem z happymealu pod poklopcem :D
Btw četla si knihu?
A taky celkově málo prostoru pro Mika (jeho linka mi přišla nejslabší), Stana (tomu žádnou linku až na obraz skoro nedali, vážně tam nemohl být maják, utopene děti a lov ptáka?) a Šikanátory (zase by stačila jedna delší scéna, třeba lednice, víme).
Bill byl úžasný a creepy maximálně. Ty jeho pohyby když si jde pro děti byly neskutečný.
Jinak - ten film už tak má dvě a čtvrt hodiny - ono zase nejde postavit film z epizodních scén. Už takhle tím film do určité míry trpí. Co bych ale uvítala, tak to několik dalších scén, kde si děcka mezi sebou upevňují vazby.
Filmu prajem, aby sa jeho druhá časť vydarila, a aby obsadili minimálne takú kvalitnú skupinu ľudí ako sa im to podarilo s tými deťmi (vraj potvrdená Jessica Chastain ako Bev je dobrý začiatok).
Star Wars 8 sa budú musieť sakra snažiť, aby toTo u mňa tento rok prekonali. :)