Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.moviezone.cz/clanek/34297-warneri-potvrdili-8-novych-dc-filmu
Snad nebylo období, který by na pestrost námětů bylo zoufalejší, aspoň pokud jde o velkoprodukce. Jeden Nolan za tři roky je málo.
A ne, nevadilo mi, že ve filmu je jeden černoch v davu a jenom pár sestřiček. Nejsem zrůda, takže mi záleží i na postavách v kategorii "mladý bílý muž", aniž byl do ní sama patřila.
wut? :D
Co jsem o něm nevěděl je, že mu je 68. Počkat. To jako cože? Nechápu. :other:
Mimochodom, čítali ste pôvodný Scottov zámer v Prometheovi,
Na konci titulků jsem si přečetl, že na filmu se podílelo 15 000 lidí. Vkrádá se ono Pelíškovské "a přitom taková blbost".
@svoa00 Já to shodil obé. I když Covenantovi jsem dal jednu bodku (vlastně ani nevím za co) a Artuše jsem hodil do odpadu. Ale musel jsem se přesvědčit, že je Covenant stejně dementní jako Prometheus.
Když to shrnu:
1. Posádka je zřejmě dána dohromady podle klíče, podle kterého se ve Stopaři vyrali členové posádky Archy B.
2. Jsem an neznámé planetě, ke všemu čichám, do všeho šlapu (skafandry jsou zkrátka pro děcka).
3. Po zmasakrování půlky týmu a objevení se v neznámém mimozemském městě provázen podezřelým týpkem první co udělám, že se půjdu vykoupat. a Zbraň samozřejmě nechám hodně daleko.
4. Vidím, že chlápek přede mnou je zločinec, který si užívá, to že jednomu členu mého týmu právě ukousla hlavu chnusná pofor. co udělám, když mi řekne "skloň hlavu k tomu vejci". No samozřejmě že jí skloním (což připomíná jednu epizodu Černé zmije, jen to není tak vtipné).
A tak dále, to byly jen ty úplně nejvíc nejdementnější kousky, ale našlo by se jich tam nepočítaně.