Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Doporučuje 9 z 10 epileptiků :D
1)
2)
3) A v neposlední řadě
doufám, že i tentokrát pozvou na honest trailer k osmičce několik hlasů najednou :D
BTW: Po mém SW maratónu, kdy jsem si mohl znovu užít naplno své oblíbené univerzum chci poděkovat sfikovi za nápad pustit si rogue one a hned potom novou naději, rozhodně jsem nelitoval a celá čtyřka tak nabrala úplně nový rozměr. Jinak po třetím shlédnutí TFA, doufám že v nové epizodě bude mít více prostoru dvojice Finn a Poe Dameron, která mi přijde mnohem zajímavější než hlavní hrdinka a hlavní záporák a na závěr sem dávám velice pravděpodobný scénař, který řeší všechno a perfektně do všeho zapadá
Tohle víceméně odpovídá na všechny otázka a téměř autenticky sedí ke stupiditě hlavního záporák :D May the voice be with us
Asi půjdu do kina :D :twisted:
Mě tam chyběl příběh a bližší seznámení s postavamy. Nejlepší dějový linka mě přišla
Takže určitě, co se vysokorozpočtových filmů v kinech týče pro mne jednoznačně špička a co se týče krve, předpokládám, že to byl taky záměr navodit pořádnou depresivní atmosféru bez hektolitrů krve, i když uznavám trochu víc jí tam byt mohlo.
Já se třeba nebojím napsat že Interstellar byl shit a že jsem se u toho dvě hodiny nudil :D
....to samé bych se nebála říct o Vesmírné Odyseji...a je mi fuk za jakého je Kubrick machra, Mechanický pomeranč stál taky za houby :-$
Vážně mě má bavit Interstellar. Příběh nějakého rančera jak letí černou díru někam přičemž mu radí nějaká přerostlá disketa?
(kéž by pokračování dostali i Man from U.N.C.L.E.)
@Nevada Přesně tak!
Jinak bych se u Kingsmana obešel celkově bez kovbojů, bez ohledu na herce
Je pravda, že Imax projekce tomu hodně pomohla, upřímně nevím, jak moc super to bude na menším plátně nebo když to uvidím po několikátý.
https://www.csfd.cz/film/302595-valecna-generace/prehled/
@Dreamer Můžu IMAX doporučit, opravdu to stojí za to. Pak se poděl o zážitky.
Jo, jak tady zaznělo, že se tam nevěnují tomu, že Britové měli přednost před Francouzi, tak to tam tedy je. Hned v úvodu vyhazujou z fronty na loď Francouze se slovy až po nás a pak ten dílčí příběh Francouze převlečenýho do britský uniformy. Čili zase, Nolan nemá potřebu to někde polopaticky sdělit divákovi, stačí mu, aby to podal takovýmhle způsobem zakomponované do děje.