@Monte Karstark Musím říct že po dlouhé době jich tu je dost nepovedených.. Třeba ten Azor, jak jsem roloval stránku čekal jsem že pod trupem bude následovat koňská řiť a vyklube se z toho kentaur :D
@Dreamer Tak jinak :D mám pocit že zde fajnové obrázky pro mě nepřevažujou. Léto vypadá už vážně dost zašle a Ramsay jako Elton John.
Naopak dávám 15 bodů z 10 Brienne.. Je na ní něco strašně smutnýho.. A ostatní ženský (vlastně Ashara a Dany) klasickej vlhkej sen geeka, takže jak pravíš.. nic extra.
Nutno podotknout že jsem malovat nikdy neuměl, neumím a umět nebudu :)
Skusim hadat,kto je na obrazkoch. :-) 1.Eddard alebo Robb 2.Robert 3.Joffrey 4.Lysa...akurat neviem,ci ten vtak je orol alebo sokol 5.Theon 6.Ellaria 7.Brienne a Jaime 8.Jon alebo Samwell 9.Melisandre 10.Arya a Jaqen...alebo Gendry
Poslouchala jsem to v práci jako pozadí, ale myslím, že i tak můžu hodnotit zodpovědně. Určité šťavnaté detaily, popis bitev, politikaření. Maegor si tu vystřihnul slušného Jindřicha VIII. :D Osobně bych tuhle novelu hodnotila na stejné úrovni jako Mizerného prince a o něco hůř než Princeznu a královnu. Víc bych rozhodně ocenila dalšího Dunka a Egga, když už ne Vichry zimy.
@Monte Karstark Ten železnej trůn je dost příšernej :D Fuj :onfire::onfire::onfire: Ale ta Lyana s dvojčaty :D Jon a ??? kdo asi :D a jen tak mimochodem, na prvním obrázku je kdo, nějak mi to nedochází... Jinak super obrázky a ani ta částečná inspirace seriálem nevadí. O to víc potěší, když je něco jen a pouze z autorovi fantazie :)
Komentáře
Naopak dávám 15 bodů z 10 Brienne.. Je na ní něco strašně smutnýho.. A ostatní ženský (vlastně Ashara a Dany) klasickej vlhkej sen geeka, takže jak pravíš.. nic extra.
Nutno podotknout že jsem malovat nikdy neuměl, neumím a umět nebudu :)
http://ew.com/article/2016/06/23/george-rr-martin-stephen-king/?linkId=44527682
Já mu dám že jsme jak děti.. tsss...
1.Eddard alebo Robb
2.Robert
3.Joffrey
4.Lysa...akurat neviem,ci ten vtak je orol alebo sokol
5.Theon
6.Ellaria
7.Brienne a Jaime
8.Jon alebo Samwell
9.Melisandre
10.Arya a Jaqen...alebo Gendry
Poslouchala jsem to v práci jako pozadí, ale myslím, že i tak můžu hodnotit zodpovědně. Určité šťavnaté detaily, popis bitev, politikaření. Maegor si tu vystřihnul slušného Jindřicha VIII. :D Osobně bych tuhle novelu hodnotila na stejné úrovni jako Mizerného prince a o něco hůř než Princeznu a královnu. Víc bych rozhodně ocenila dalšího Dunka a Egga, když už ne Vichry zimy.
Ale ta Lyana s dvojčaty :D Jon a ??? kdo asi :D
a jen tak mimochodem, na prvním obrázku je kdo, nějak mi to nedochází...
Jinak super obrázky a ani ta částečná inspirace seriálem nevadí. O to víc potěší, když je něco jen a pouze z autorovi fantazie :)