@Tyrion Lannister Právě proto měla pravdu asi @svoa00 když psala že by už měli přestat točit epizody 3,25 ; 3,5 ; 3,75 .... protože to nepřináší nic novýho a je to jenom rejžovačka. Jediný co by snad dávalo smysl je ten youngster Yoda, protože pokud mu bylo kolik - nevím - 500 let ? Tak dostat se do doby -400 by vůbec nevadilo. Nemuseli by být Sithové, ale třeba padlí Jediové apod. Jiná situace, republika ještě v kondici apod. A nebo se posunout prostě o 200 let dopředu a začít s čistým štítem.
Ono ani ty vytoužené KOTORy by nedopadly bůhvíjak, pořád je to herní adaptace a ty víme jak dopadají (pokud nejlepší herní adaptace je Warcraft, tak to potěš prdel). Navíc když hlavní "Luke-I-AM-YOUR-FATHER-fucking-shock-scene" v KOTORU je prostě známá a pokud by jí vynechali bylo by to zlé a pokud by jí nevynechali, bylo by to taky zlé. Adaptace již existujícího díla - byť legends stojí za prd. Tobě se nelíbí KyloRen, mě se fakt nelíbí představa padlého jediho jedoucího na banthě.. Ježiš, seru na to jdu spát, čus :D
Mmm... A mne príde bantha aj emo rytier v pohode. Fakt musia natočiť niečo nové z ďalekej budúcnosti, lebo všetko pred tým bude kontroverzné, nech už s tým urobia čokoľvek.
Ešte k otravným kilometrom... Myslím, že za vinu to treba dať GRRMovi. Čakáme na ten diel tak dlho, že už tu na tomto fóre nemáme o čom diskutovať a tak sme sa ako topiaci slamky chytili tejto témy.
@sfik Hej, za to může Martin, že nám nedává důvod rozebírat něco nového a tohle je nejrušnější topic. Taky je leden, v práci je celkem volno a venku tak hnusně, že se člověk nejlíp zabaví internetem nebo alkoholem a internet je zdravější :D
No, pokud si ho přetáhnete ke SW pod podmínkou, že už nikdy nehrábne do krále Artuše (ten film mě ještě teď straší ve snech), tak vám to přeju :twisted:
O symbolismu světelných mečů a jejich barev. Hezké video, i když něco z řečeného si pozornější diváci už domysleli. Taky na konci mluví o mečích v nové trilogii a autorka tehdy ještě neviděla Last Jedi, takže její predikce, jak Luke bude reagovat na Anakinův meč, je celkem vtipná. Spíš na konci měla zmínit něco o tom, že světelné meče nutně neovládají jenom "force users", i když je to pro ně příznačné.
BTW Last Jedi má oscarové nominačky ve třech technických kategoriích, kde nikdo přesně nechápe, podle jakých kritérií se hodnotí. A za hudbu, s čímž vážně nesouhlasím. Jestli ve filmu bylo nové hudební téma, tak jsem to nepostřehla, a vůbec práce s hudbou se omezovala na používání motivů jednotlivých postav a hudebního motivu Síly (nebo teda ve skutečnosti hudebního motivu Lukea).
Jo, jo, povedené. V zásade nepredpovedala nič o jeho reakcii. Povedala, že Rey ho žiada, aby tú minulosť prijal a stal sa jej učiteľom. To, že ho v TLJ odhodí sa zhoduje s jeho odpoveďou. Nie je zmierený s tým, čo sa stalo a nechce ju trénovať. Znova ho drží (ikeď len akože) až počas konfrontácie s Kylom. A je to aj chvíľa, kedy, dá sa povedať, už prekonal svoj problém. Tá symbolika funguje. Hej, to by bol pekný dodatok.
Komentáře
Ono ani ty vytoužené KOTORy by nedopadly bůhvíjak, pořád je to herní adaptace a ty víme jak dopadají (pokud nejlepší herní adaptace je Warcraft, tak to potěš prdel). Navíc když hlavní "Luke-I-AM-YOUR-FATHER-fucking-shock-scene" v KOTORU je prostě známá a pokud by jí vynechali bylo by to zlé a pokud by jí nevynechali, bylo by to taky zlé. Adaptace již existujícího díla - byť legends stojí za prd. Tobě se nelíbí KyloRen, mě se fakt nelíbí představa padlého jediho jedoucího na banthě.. Ježiš, seru na to jdu spát, čus :D
BTW Last Jedi má oscarové nominačky ve třech technických kategoriích, kde nikdo přesně nechápe, podle jakých kritérií se hodnotí. A za hudbu, s čímž vážně nesouhlasím. Jestli ve filmu bylo nové hudební téma, tak jsem to nepostřehla, a vůbec práce s hudbou se omezovala na používání motivů jednotlivých postav a hudebního motivu Síly (nebo teda ve skutečnosti hudebního motivu Lukea).
V zásade nepredpovedala nič o jeho reakcii. Povedala, že Rey ho žiada, aby tú minulosť prijal a stal sa jej učiteľom. To, že ho v TLJ odhodí sa zhoduje s jeho odpoveďou. Nie je zmierený s tým, čo sa stalo a nechce ju trénovať. Znova ho drží (ikeď len akože) až počas konfrontácie s Kylom. A je to aj chvíľa, kedy, dá sa povedať, už prekonal svoj problém. Tá symbolika funguje.
Hej, to by bol pekný dodatok.
https://www.csfd.cz/film/116485-kral-artus/prehled/
Jedinou světlou chvilkou filmu je Zimmerův soundtrack :)
https://screenrant.com/kylo-ren-greatest-movie-villains/?utm_source=SR-FB-P&utm_medium=Social-Distribution&utm_campaign=SR-FB-P&view=list